Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Haminan toimipaikka

Haminan TE-toimisto

Haminan työvoimatoimisto toimii osoitteessa Maariankatu 4. Nykyisin Haminan työkkäri on avoinna vain ajanvarauksesta arkisin kello 9–12 ja 13–16.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Kaakkois-Suomen työvoimatoimiston sähköpostiosoite on kirjaamo.kaakkois-suomi@te-toimisto.fi.

Postiosoite on: _ PL 1010, 45101 Kouvola_

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Haminan toimipaikka" on saanut pisteet 4,8/10. Se on 25 arvostelun tulos.

Mielipiteet Haminan työvoimatoimistosta

Äiti 24. päivä helmikuuta 2015

Palaute: Nuori työtön, ei löydy töitä pitkään aikaan, hanki itse työhön oppimispaikka, hankittu, työkkäri hylkää. Eikä perusteltua vastausta anneta!! Missä vika? En ihmettele yhtään nuorten ja miksei vanhempienkin työttömien masennusta mutta ei tälläkään tavalla sitä parempaan suuntaan saada.

Sharon Bos 22. päivä elokuuta 2015

Asiakaspalvelupäivä, ilman ajan varausta, ois fiksumpaa\järkevämpää, kun kela ja työkkäri olis auki samana päivänä Haminassa! Nyt työkkäri maanantaina ja kela keskiviikkona. yleensä asiaks tarvitsee kumpaakin yhtä aikaa, ja jos lähtee esim Kaakonkulmalta tulee bussilla..Ja ehdottomasti kansalaisella on oikeus HENKILÖKOHTAISEEN palveluun, ja siitä pitäisi huolehtia, että sitä on saatavala! useammin( puhutaan, että ihmiset ovat yksinäisiä, henkilökohtaisen palvelun puute lisää sitä!) Myös Kaakonkulmalla, on aina ongelmia netti\puhelin yhteyksissä.

Kokemuksista Haminan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Haminan toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)