Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Luumäen toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 3348 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Luumäen toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Luumäen TE-toimisto

Työvoimatoimiston toimipaikka Luumäellä on Marttilantiellä. Numero puhelinvaihteeseen on 029 504 2000. Tämä työkkäri on avoinna arkimaanantaisin ja perjantaisin 9–12 sekä 13–16. Lisäksi avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin ajanvarauksella.

Luumäen toimiston tietoja ei enää löydy TE-toimistojen luettelosta. Luumäen toimipaikka lienee siis lopettanut toimintansa.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Luumäen toimipaikka" on saanut pisteet nan/10. Se on 0 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Luumäen työvoimatoimistosta

Kokemuksista Luumäen työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Luumäen toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)