Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Luumäen toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 1099 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Luumäen toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Luumäen TE-toimisto

Työvoimatoimiston toimipaikka Luumäellä on Marttilantiellä. Numero puhelinvaihteeseen on 029 504 2000. Tämä työkkäri on avoinna arkimaanantaisin ja perjantaisin 9–12 sekä 13–16. Lisäksi avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin ajanvarauksella.

Luumäen toimiston tietoja ei enää löydy TE-toimistojen luettelosta. Luumäen toimipaikka lienee siis lopettanut toimintansa.

Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 234 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Luumäen työvoimatoimistosta

Kokemuksista Luumäen työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Luumäen toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Cesilia vm58 (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  2. Martin (Kesätyöt Lahdessa)
  3. taipuuko... (Outokummun toimipaikka)
  4. Juha (Keski-Karjalan työvoiman palvelukeskus)
  5. Juha (Keski-Karjalan työvoiman palvelukeskus)