Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Savitaipaleen toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 1099 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Savitaipaleen toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Savitaipaleen TE-toimisto

Savitaipaleen työvoimatoimiston puhelinnumero on 029 504 2000 (puhelinvaihde). Työkkäri on avoinna arkisin kello 9–15.45.

Toimipaikan tietoja ei enää löydy TE-keskuksen nettisivuilta. Savitaipaleen toimipaikka lienee siis lopettanut.

Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 234 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Savitaipaleen työvoimatoimistosta

Kokemuksista Savitaipaleen työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Savitaipaleen toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Cesilia vm58 (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  2. Martin (Kesätyöt Lahdessa)
  3. taipuuko... (Outokummun toimipaikka)
  4. Juha (Keski-Karjalan työvoiman palvelukeskus)
  5. Juha (Keski-Karjalan työvoiman palvelukeskus)