Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Haukiputaan toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 1103 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Haukiputaan toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Haukiputaan TE-toimisto

Haukiputaan työkkärin puhelinnumero vaihteeseen on 029 505 6500 ja faksinumero 08 530 4314. Toimisto on avoinna arkisin kello 9–16. Postiosoite on PL 21, 90831 Haukipudas. Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston sähköpostiosoite on pohjois-pohjanmaa@te-toimisto.fi.

Tämän työvoimatoimiston tietoja ei löydy enää TE-hakemistosta.

Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 234 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Haukiputaan toimipaikka" on saanut pisteet 3,7/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Haukiputaan työvoimatoimistosta

Kokemuksista Haukiputaan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Haukiputaan toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Epätoivoinen yrittäjä (Nokian toimipaikka)
  2. Cesilia vm58 (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Martin (Kesätyöt Lahdessa)
  4. taipuuko... (Outokummun toimipaikka)
  5. Juha (Keski-Karjalan työvoiman palvelukeskus)