Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Ylivieskan toimipaikka

Ylivieskan TE-toimisto

Ylivieskan työkkärin osoite on Valtakatu 4.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Sähköpostiosoite on kirjaamo.pohjois-pohjanmaa@te-toimisto.fi.

Ylivieskan TE-toimisto on avoinna maanantaisin kello 9–16. Lisäksi itsepalvelua varten on “aamutunti” kello 8–9, jolloin voi esimerkiksi käyttää tietokonetta työpaikkojen hakemiseen. Työvoimatoimisto on suljettu viikonloppuisin.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Ylivieskan toimipaikka" on saanut pisteet 3,0/10. Se on 34 arvostelun tulos.

Mielipiteet Ylivieskan työvoimatoimistosta

Pirjo 04. päivä syyskuuta 2013

Ylivieskan toimipisteessä ei kukaan vastaa puhelimeen. Monen päivän ajan yrittänyt soittaa, mutta joka kerta menee vaihteeseen. Työllistäisivät jonkun pitkäaikaistyöttömän lisätyövoimaksi, jos on niin kiire ettei ehdi puhelimeen vastata!

Suikka 11. päivä syyskuuta 2013

Sama juttu tänään ja väliaikamusiikki täysillä – särkee korvaam

timo 19. päivä syyskuuta 2013

Eipä ole ketään töissä, eivät ainakaan vaivaudu vastaamaan puhelimeen.

tyytymätön :( 05. päivä marraskuuta 2013

kukaan ei koskaan vastaa ja taustamusiikki on todella ihan kamalaa.. ei voi edes puhelinta pitää lähellä korvaa.

pena 18. päivä marraskuuta 2013

Ei ne kerkiä vastata kun keskenään juoruavat.

Mummo 25. päivä marraskuuta 2013

Kukaan ei vastaa puhelimeen, odotus musiikki todella kamalaa. Ei saa tietoa, lähdenkö Kalajoelta Bussilla paikalle,- ehkä turhaan? Miten palvelut voi olla näin hankalia nykyäään.

tympääntynyt 16. päivä joulukuuta 2013

Joo-o. Jonotus ajat pilvissä ja vielä kaiken huipuksi 12min jonotuksen jälkeen läpätään luuri korvaan… Ei muuta ku uudestaan jonottaan.

Harri 27. päivä joulukuuta 2013

Tää on just tätä ku yksiköitä suljetaan ja palvelut keskitetään johonki yhteen isoon toimipisteeseen. Mikään ei pelaa, palvelut ihan ala-arvoisia, ketään ei saa kiinni, keskuksella sanotaan ettei ota puheluita vastaan…palauttakaa pienet toimipisteet, joissa palveltiin ja ihmiset olivat tyytyväisiä!!

markus 21. päivä tammikuuta 2014

Puhelin yhteyden saaminen tuohon toimistoon on perseestä. Olen käynyt siellä paikan päällä siellä oli ihmisiä töissä. Varmuutta sitten siitä ei ole onko siellä oikeasti puhelinta, vai onko sielä vain nämä huippu musiikit.

jone 27. päivä tammikuuta 2014

joopa joo just yritin soittaa ylivieskan toimistolle 10min hälyyttää sitten pistetään linja kiinni jo toinen kerta.turhaan sinne yrittää soittaa

Ennen oli toisin. 18. päivä helmikuuta 2014

Kivasti saa puhelinlaskua ku yrittää soittaa. 15min ja sitte meni hermot. Todella huonoa palvelua!

esa 04. päivä maaliskuuta 2014

kaks päivää yritetty soittaa ylivieskan työkkäriin!! ei vastata ollenkaan, ja jonotusaika on tietenki maksullinen..! voiko sinne laittaa sähköpostia, asia on todella tärkeä!!

esa 04. päivä maaliskuuta 2014

miksi s.postiosoite ei toimi..???

jamppa 06. päivä maaliskuuta 2014 06. päivä maaliskuuta 2014

just.tänään soitin yli tunnin, kukaan ei vastannu, edellisellä kerralla ootin melkeen 3 tuntia, voi paska mitä asiakaspalvelua.

Matti 10. päivä maaliskuuta 2014

2 kertaa jonotin ja luuria tulee. Jätin asiasta palautetta työkkärin sivuilla. Suosittelen tekemään samoin niin jospa sinne vastaaja saataisiin ;)

timo 30. päivä maaliskuuta 2014

Kävin suoraan ovella,ohjasivat toiseen taloon.sain asiani hoidettua.pahoittelen jos olin esteenä jonkun soittajan soitolle;)

polttakaa koko mesta 29. päivä huhtikuuta 2014

En oo surkiampaa palvelua koskaa missää muualla nähny.

huoh 07. päivä heinäkuuta 2014

aivan rasittava yrittää saada joku puhelimen päähän :(

mie vaan 12. päivä lokakuuta 2014

Asiakkaalta vaaditaan että pitää netissä ilmottaa,jatkuuko työ vai ei,on ihmisiä jotka eivät osaa käyttää tietokonetta,täytyy sanoa että liikaa on vaadittu,ärsyttää työlkkärin touhut.

yks ukko 29. päivä lokakuuta 2014

En ole tavoittanut puhelimella vaikka olen soitellut eri kellon aikaa jo on palvelut menny
sanonko mihin

Tympääntynyt 12. päivä kesäkuuta 2015

Sittenkin jos yhteyden saa, on asiakaspalvelijan käytös aina häiriintynyttä. En ole koskaan saanut hyvää palvelua Ylivieskan toimipisteestä. Asiakaspalvelijan tapa aloittaa jokainen puhelu on: “Kuuntele, kuuntele kun MINÄ puhun!” Eipä siinä mitään, kuuntelenkin. Mutta kun asiakaspalvelija ei ymmärrä yhtään, mitä hänelle sanotaan tai mitä kysytään. Vastauksia asiallisiin kysymyksiin ei saa puhelimessa, ei sähköpostilla eikä nettipalvelussa.

Lopettakaatoimisto 12. päivä kesäkuuta 2015

Joo, itse olen jo tehnyt valituksenkin saamastani asiakaspalvelusta. Edelleen luen toisten palautteita ja kokemuksia vertaistuen saamiseksi. On aivan käsittämätöntä, että asiakaspalvelun sallitaan olevan näin törkeää ja umpimähkäistä. Virheitä ei ikinä pyydetä anteeksi, huudetaan puhelimeen, syytellään, valitaan oma puoli ilman mitään näyttöä. Aivan kuin määräaikaisen sopimuksen loppuminen olisi työttömän oma syy. Karenssilla uhkailu on työn suurin motivaatio, ei suinkaan asiakkaan ohjeistaminen esim. töiden perässä muuttamiseen ja liikkuvuusavustuksen hakemiseen. Onneksi sentään tiedän nyt esimiestenkin nimet. En palkkaisi heitä mihinkään yritykseen laumaa paimentamaan. Eivät erityisemmin välitä palvelun laadusta ja asiakkaan kohtelusta. Enkä kyllä palkkaisi noita virkailijoitakaan. Autan silloin tällöin ystäviäni heidän yritystensä rekrytilanteissa ja voin sanoa, että TE-toimiston entisistä työntekijöistä parhaimpia ovat ne, jotka ovat sieltä itse ymmärtäneet lähteä. Kerran tapasin eräästä TE -toimistosta irtisanoutuneen psykologin, joka kertoi kokemuksistaan. Hänestä koko toimisto on täysin turha ja merkityksetön, eivätkä siellä työskentelevät yleensä ymmärrä asioista juuri mitään. Hänestä kaikki TE-toimistot voisi lopettaa. Olen samaa mieltä. Luin myös erään mailin, jonka kyseinen psykologi oli saanut TE-toimiston esimieheltään. Aivan järkyttävää luettavaa! Koko sairaan puljun johtaja oli vielä virkailijoitakin sairaampi! Odotan perustuloa kuin kuuta nousevaa! Ihan sama vaikka olisi suuruudeltaan 500 euroa. Itselläni ei ainakaan ikinä ole ollut tarkoituksenakaan työttömänä makoilla, mutta jokaisella voi tulla tilapäisiä lyhyitä työttömyysjaksoja. Ei siinä tarvita mitään ymmärtämättömiä byrokraatteja syyttelemään. YT-neuvotteluihin vaan koko sakki!

Älyheiäläjätä 30. päivä kesäkuuta 2015

Jep jep. Varsinkin sillä V-alkuisella naisvirkailijalla on nimensä mukaisesti v-mäinen asenne ja ruuvit löysällä. Ehkä sillä on joku sairaus tai muuten vaan ongelmallinen palveluasenne. No, eipä mee monta vuotta enää, niin saa se saa lähteä etsimään hommia muualta. Eiköhän te-toimistot automatisoida lähitulevaisuudessa kokonaan.

Makiauni 11. päivä heinäkuuta 2015

Näin unta, että Ylivieskan te-toimiston väki oli irtisanottu ja koko toimisto lakkautettu. Se oli hyvä uni, aijai.

V.H.pakkaamaanlaukut 18. päivä lokakuuta 2015

Joo, se V.H. on Ylivieskan toimipisteen häiriintynein työntekijä. Saattaa toki olla ylikuormittunutkin ja osastohoidon tarpeessa. Ikävää kuitenkin, että sellaisen annetaan jatkaa samaan malliin. Mulla on pari mailia ja nauhoitettuja puheluita todistusaineistona. Säilytetään ikuisesti. Ehkä se ei voi saada muualta töitä kuin te-toimistosta, joka on pitkälti suojatyöpaikka.

asiakas 10. päivä marraskuuta 2015

Ei ole kokemusta työkkäriin soittamisesta, mutta kävin itse paikan päällä ja palvelu oli todella ystävällistä ja sujuvaa. Minulle ainakin jäi ihan mukava kuva työntekijöistä, joiden kanssa asioin.

sinikka 19. päivä marraskuuta 2015

Mun pitäisi työkkäriin lähtä käymään mutta en oo saanut vielä aikaseksi, viimeksi kun asioin siellä oli yskivä herra minun kanssa asioimassa, ei kyselyt oikein mitään, kirjoitteli vain koneelle. Naiset kyllä kyselee. Vähän vaikeana istuskelin siellä.

mimmi 05. päivä syyskuuta 2017

mimmi 08
onneksi olkoon sama mielepiteen kanssa
ei siellä saa palveluja ,jopa eräälle oli sanottu mitä tänne tulet .
turhan päinen firma

Kokemuksista Ylivieskan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Ylivieskan toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)