Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Oulun toimipaikka

Oulun TE-toimisto

Torikadulla sijaitsevan Oulun TE-toimiston on avoinna arkisin kello 9–16 — omatoimiseen asiointiin arkisin kello 8–9 välisenä aikana. Ennen paikalla käymistä aukiolo kannattaa varmistaa etukäteen esimerkiksi soittamalla. Suljettu viikonloppuisin.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston sähköpostiosoite on kirjaamo.pohjois-pohjanmaa@te-toimisto.fi.

Jos TE-toimistoon ei ole ennalta sovittua ajanvarausta, paikalle on syytä saapua ajoissa. (Työvoimatoimisto suljetaan kello 16.)

Ajankohtaista: puhelinjonossa on ruuhkaa klo 11–13 välillä.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Oulun toimipaikka" on saanut pisteet 2,4/10. Se on 58 arvostelun tulos.

Mielipiteet Oulun työvoimatoimistosta

jörgen 01. päivä syyskuuta 2013

Nuo oullun toimipisteen aukioloajat vois olla jo ihan noilla uusilla hienoilla te keskuksen sivuilla.

mm 15. päivä marraskuuta 2013

Pohjois-Pohjanmaan työ-ja elinkeinotoimisto on avattu v 2013 alussa. Siihen kuuluu toimipaikat Oulussa, Haapajärvellä, Raahessa, Kuusamossa,, Pudasjärvellä ja Ylivieskassa.

Tiina 08. päivä tammikuuta 2014

Jonotus kestää ihan törkeen kauan! Asia on vielä tosi kiireellinen niin arvatkaa alkaako nyppiin tuo fakin odotusmusiikki jo 20 minuutin jälkeen?! Vastatkaa siihen puhelimeen!

raipe 13. päivä tammikuuta 2014

Puhelimella ei pääse läpi, vaikka jo 30min jonottanut! Ihan paska!

rane 05. päivä helmikuuta 2014

turhaa teille yrittää soittaa ei siellä kukaan vastaa..!! surkeeta palvelua..!!

Jonne 17. päivä helmikuuta 2014

Viikon ollut soittopyyntö sisässä, ei jakseta soittaa, vaikka olisi nyt työpaikasta kiinni. Soittojonossa 20 minuuttia, sitten katkaistaan. Hienoa toimintaa, ei ole ihme, että työttömiä on jo puoli miljoonaa!

youtubekansalainen 17. päivä helmikuuta 2014

Jostain kumman syystä tämä “toimisto” haluaa palvella asiakkaat huonosti. Kysymyksiin ei saa vastausta, työntekijät “eivät tiedä” selkeisiin asioihin vastauksia. Toisinsanoen eivät halua auttaa asiakkaita. Huonolla palvelulla ja epäsuoralla vittuilulla yritetään saada asiakkaat pois. Selkeästi työntekijöitä on ohjeistettu että asiakkaille ei saa olla mukavia, tai asiakapalvelu ei saa toimia. Näin saadaan asiakasmäärää pienemmäksi. Nauhoitampa seuraavan puhelun.

AH 28. päivä helmikuuta 2014

Komppaan täysin youtubekansalaista! Eikö työvoimatoimistossa työskentelevät ole asiakaspalvelijoita, ilman meitä asiakkaita ei heillä olisi töitä! Juurikin tämä “En tiedä, soita paikkaan X”-vastaukset ovat niin älyttömän yleisiä. Haluisin melkein tehdä gallupin onko joku joskus keskustelut iloisen ja palvelunhaluisen ihmisen kanssa työvoimatoimiston puhelinpalvelussa. Itse en ainakaan. Työlinjan uraohjauksen neuvonta kaatui siihen, että sivusto oli muuttunut niin ei ko. rouva löytänyt sieltä mitään. Hitto kouluttakaa näitä ihmisiä!!

Jaa juu 12. päivä maaliskuuta 2014

Netissä sanotaan että puhelimella voi asiojja työkkärissä klo 16.15 asti.
Taitaa olla talo kiinni klo 16.00 heti.

En kerro sanktioiden pelossa. 28. päivä maaliskuuta 2014

Oulun toimipaikka
Se on täysin paska toimisto ja pyrkivät käyttämään kertomiasi tietoja sinua vastaan. Asiakaspalvelu töykeää ja kyykyttävää. Ovat palkanneet uusia innokkaita simputtajia sinne. Tekevät manuaalisesti samat asiat mitä niiden järjestelmä hoitaa. Pyytävät selvityksen sähköisesti ja saman selvityksen paperilla. Pyytävät aiheettomasti selvityksiä ja karenssit lentää automaattisesti kun mahtailevat. Niin kuten arvaat ei ole ollut apua työllistymisessä tai koulutuksessa. Älkää muuten erehtykö omalla ajallanne lukemaan vaikkapa ammattikirjallisuutta ja kertomaan sinne – karenssit tulee kun “koulutat” itseäsi.

ime parsaa 10. päivä huhtikuuta 2014

Missä nykyaikaisessa oikeusvaltiossa voidaan te-toimiston lausunnon perusteella ihan ensimmäisenä lakkauttaa päivärahan maksu ja sitten vasta aletaan tutkimaan oliko perusteita toimenpiteeseen ? No suomessa tietty.

synkkää kevättä sinne te-toimistoon 10. päivä huhtikuuta 2014

Montakohan kuukautta siellä on niiden paperien käsittelyajat? Ottakaa päänne perästänne ja käsitelkää niitä asioita pellet. Täällä vielä odotellaan…..vieläkin ja …. vielä.

mielivallan uhri 23. päivä huhtikuuta 2014

Jaaaaa. Sekö oli päätöksenne mukaan nyttemmin aiheeton se teidän lausunto, jolla päivärahat katkasitte. Eipä kyllä yllättänyt – itsestäänselvä asia – saatanan natsit.

Huono palvelu 23. päivä kesäkuuta 2014

Asiakaspalvelu erittäin luokatonta Oulussa. Puhutaan rumasti ja kohdellaan ala-arvoisesti. Surullista.

Mika 11. päivä elokuuta 2014

Vastatkaa niihin saatanan puheluihin siellä! Voiko oikeasti olla noin vaikeaa?

Perustulolle 12. päivä kesäkuuta 2015

Onpas virkistävää aina kuulla, että muillakin on samanlaisia kokemuksia. En ole vielä kuullut keneltäkään, että käynti Oulun TE-toimistossa olisi ollut tarpeellinen tai asiat olisivat selvinneet tai niitä olisi edes yritetty selvittää. Palvelu on täysin ala-arvoista. Ehkä työntekijöitä ei kouluteta lainkaan tai heillä ei ole muuten edellytyksiä oppia asioita. Mieheni kertoi kerran saaneensa todella hyvää palvelua ja itse olen saanut kerran elämässäni aurinkoisen puhelun (josta ei tosin mitään hyötyä ollut muuten). Työttöminä emme ole juuri koskaan olleet pitkiä jaksoja, mutta nuo lyhyet pätkät elämässäni ovat olleet täynnä kärsimystä Oulun yksikön takia. Jo eteisessä voi todeta koko toimiston mielettömyyden: sisäänheittäjinä muutama ihminen, infossa päätetään lopullisesti, painatko nappia ja pääset vihdoin tylyn asiakaspalvelijan luo. Kukaan ei tiedä mitään, eikä kukaan yritä edes ottaa selvää mistään. Todella ärsyttävää on juuri tuo jonkun mainitsema tapa vaatia kaikki asiakirjat ensin nettipalveluun ja sitten vielä paperille! Kaikenlaista pyydetään toimittamaan, ja jää epäselväksi, miksi. Esimerkiksi miksi terveen työnhakijan täytyy hakea yksityislääkäriltä todistus terveydentilastaan? Kyllähän työnantaja sen sitten saa pyytäessään. Onko TE-toimistolla asianmukaiset arkistointitavat ihmisten lääkärintodistuksille, jotka vaaditaan niin paperisina kuin tietokantaan itse skannattuinakin? Eihän lääkärintodistuksia saa lain mukaan säilyttää kouluissa tai päiväkodeissakaan! Vain terveydenhuollon yksiköissä järjestetään terveydenhuoltolain mukainen asiakaspapereiden säilytys. Niitä pitäisi lain mukaan vain näyttää toimistossa ja sitten ne pitäisi saada takaisin itselle! Laitonta ja mielivaltaista touhua! Onkohan virkailijoilla mitään laintuntemusta, koska myös erilaiset vaaditut näytöt saatetaan hylätä täysin perusteettomasti? Itse ainakin valitan oikeusasiamiehelle aivan vain puhtaasta oikeudentunnosta, en rahasta. Olen tavannut myös virkailijan, joka oli erinäisten suhteidensa vuoksi täysin jäävi tekemään päätöstä. On rikos, jos ei osaa jäävätä itseään tehtävästä.

Perustulolle 12. päivä kesäkuuta 2015

Mielenkiintoista on myös se, että esimiesten nimiä on todella vaikea löytää mistään. He vastaavat loppujen lopuksi koko toimiston asiakaspalvelusta. Onneksi itse sain infotiskiltä esimiesten nimet. Ainakin tiedän, minkänimiset ihmiset johtavat uppoavaa laivaa täysin välinpitämättöminä. Mukavaa on myös uneksia sen erityisen v-mäisen virkailijan YT-neuvotteluista, kun perustulo tulee :) No, loppujen lopuksi en ole pitkävihainen ja toivon hyvää kaikille. Ehkä tässä tapauksessa se hyvä olisikin esimiesten ja virkailijoiden kantapään kautta oppiminen: kokeilkaapa itse aiheetonta karenssia ja TE-toimiston palvelua sitten :D No mercy from my side bastards! Harmaa talous kunniaan ja eikun pimeänä töitä tekemään!

Läksiäisbileet 30. päivä kesäkuuta 2015

Aaah, läksiäiset Oulusta lähestyvät! Kolmen kuukauden karenssikin päättymässä onnellisesti. En jää Oulua kaipaamaan. Paljon hyvääkin olen täältä runsaan 10 vuoden aikana saanut, mutta työelämään ja te-toimistoon hyvät asiat eivät liity! Katsoin juuri tulevan ihanan asuinpaikkani te-toimistosta annetut palautteet: pelkkää positiivista!!! Mahtava kaupunki, upea uusi työpaikka, hieno luonto ja mukavat ihmiset. En ihmettele yhtään, että jopa niiden te-toimisto on maan parhaita. Oulu on paska kaupunni ja sen tekevät paska te-toimisto ja paskat virkamiehet. Lähtekää kuulkaa kaikki muutkin kynnelle kykenevät äkkiä täältä pois ja sijoittakaaa verorahanne paremmin!

Paska on aina paska 10. päivä heinäkuuta 2015

Ei Oulun toimipiste tuosta mikskään ikänä muutu. Paska ku paska. Paskat esimiehet, paskat työntekijät ollu jo vuoskausii. Luukku rohkeesti kiinni vaan ja koko sakki ulos! Täysin toimetonta ja aivotonta porukkaa, jonka oma arvo työmarkkinoilla on täys nolla.

Naurattaa 23. päivä heinäkuuta 2015

Kun tapaan Helsingin tuttujani ministeriössä, muistan aina mainita pari alentavaa sanaa Oulun toimipisteestä. Saamme hyvät naurut, kun imitoimme toimistoporukan ja esimiesten maneereja. Hahhaaa! Idiootteja.

tarmo 18. päivä syyskuuta 2015

yhtäkään työpaikkaa ei ole tarjottu yli kahteen vuoteen…

TULOStaiULOS 18. päivä lokakuuta 2015

Tarmo, he ovat saamatonta lusmusakkia Oulun toimipisteellä. Olen huomannut saman. Onneksi edes Keskusta ei enää kannata nykyistä järjestelmää, ja pian kaikki te-paskiaiset lähtevät ULOS. Se on paras tulos. Itse olen nykyään onnellisesti työelämässä ja kaukana Oulusta. Takaisin en kaipaa. Soittivat minulle vielä Oulun te-toimistosta, kun olin jo aloittanut työt muualla. Kysyivät, vieläkö olen työnhakija!!! Idiootit! Voisivat lukea asian tietokannastaan ensin. Siellä se luki selkeästi. Tyhmäkin ymmärtäisi. Hyödyttömiä puheluita he siellä osaavat soitella ihmisten kiusaksi, mutta mitään järkevää eivät saa aikaan.

thx 1138 05. päivä toukokuuta 2017

Pystyykö mitenkään oulun työvoimatoimistosta poistattamaan erästä lääkärin lausuntoa.Jonka olen itse sinne tyhmyyksissäni vienyt . Samoin haluaisin poistattaa tiedot siitä onko varusmiespalvelus suoritettu tai suorittamatta.
Sitten haluaisin tietää miten saan sieltä nähtäväksi kaikki minusta siellä kirjoitetut tiedot koko elämän ajalta.
Lopuksi haluaisin liittää sinne tietoihini OYSsin lähettämän liitteen muistutukseen jonka tein sinne.

Olisikohan nämä mitenkään mahdollisia ja miten jos ovat. Oulun toimiston esimiehen nimeäkään ei näytä työkkärin sivuilla olevan. Kiitos tiedoista jo etukäteen

jomppe 19. päivä helmikuuta 2020

surkeaa toimintaa kun vertaa teollisuusliiton asiointiin.

kipe 09. päivä maaliskuuta 2020

oulun te toimiston sähköposti virheellinen,ei ole semmoist..

kipe 09. päivä maaliskuuta 2020

miksei siellä ole toimivaa sähköposti osoitet? kertokaa jos tiedätte

Pete 09. päivä maaliskuuta 2020

Sen pitäisi olla kirjaamo.pohjois-pohjanmaa@te-toimisto.fi.

kipe 09. päivä maaliskuuta 2020

ei mene,valittaa jotain ettei semmost oo

Pete 09. päivä maaliskuuta 2020

Ainakin äsken sain vastaanottokuittauksen, kun testasin viestin lähettämistä tuohon osoitteeseen. Ehkä olet tehnyt kirjoitusvirheen sähköpostiosoitteessa. Voit nähdä osoitteen isolla fonttikoolla tästä osoitteesta:

https://large-type.com/#kirjaamo.pohjois-pohjanmaa%40te-toimisto.fi

kipe 09. päivä maaliskuuta 2020

Jes nyt sain vastaanotto kuittauksen :)

kipe 09. päivä maaliskuuta 2020

kuinkaha pitkät käsittelyajat näissä o? onko tietoo

Pete 09. päivä maaliskuuta 2020

Hyvä kun toimii! :-)

kipe 12. päivä maaliskuuta 2020

kuinkaha pitkät käsittelyajat te-toimistolla?

kipe 12. päivä maaliskuuta 2020

voiko joku vastata?

Mikael27 16. päivä maaliskuuta 2020

kylläpä kestää työvoimatoimistolla käsitellä asiat..

Mikael27 17. päivä maaliskuuta 2020

yli viikon jo kestänyt.onko jollai tietoa kauan kestää ku ne käsittelee?

työtön 11. päivä maaliskuuta 2021

kuinka kauan työkkärillä kestää käsitellä asiat? onko kellään tietoa?

Työtön 12. päivä maaliskuuta 2021

Hidasta on..

Kokemuksista Oulun työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Oulun toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)