Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Puolangan toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 718 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Puolangan toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Puolangan TE-toimisto

Suljettiin 18.6.2015.

Puolangan työvoimatoimisto löytyy Kauppakadulta. Puhelinnumero on 029 503 9000 ja faksinumero 010 604 4125. Toimisto on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 10–12 ja tunnin tauon jälkeen 13–15.

Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 234 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Puolangan toimipaikka" on saanut pisteet 1,0/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Puolangan työvoimatoimistosta

Kokemuksista Puolangan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Puolangan toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Cesilia vm58 (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  2. Martin (Kesätyöt Lahdessa)
  3. taipuuko... (Outokummun toimipaikka)
  4. Juha (Keski-Karjalan työvoiman palvelukeskus)
  5. Juha (Keski-Karjalan työvoiman palvelukeskus)