Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Sotkamon toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 723 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Sotkamon toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Sotkamon TE-toimisto

Toimipaikka suljettiin 18.6.2015.

Työkkäri Sotkamossa sijaitsee osoitteessa Akkoniementie 10. Puhelinvaihteen numero on 029 503 9000 ja faksilaitteen 010 604 4148. Toimisto on avoinna arkisin kello 9–11 ja tunnin tauon jälkeen vielä 12–15.45. Suljettu viikonloppuisin.

Työnhakijan on syytä omatoimisesti laittaa työnhaku vireille TE-palvelujen Oma työnhaku -nettipalvelun avulla. Sen jälkeen TE-toimistosta soitetaan 14 päivän kuluessa, jolloin sovitaan henkilökohtaisesta tapaamisesta ja tapaamisajankohdasta työvoimatoimistossa.

Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 234 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Sotkamon toimipaikka" on saanut pisteet 7,3/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Sotkamon työvoimatoimistosta

Kokemuksista Sotkamon työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Sotkamon toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Epätoivoinen yrittäjä (Nokian toimipaikka)
  2. Cesilia vm58 (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Martin (Kesätyöt Lahdessa)
  4. taipuuko... (Outokummun toimipaikka)
  5. Juha (Keski-Karjalan työvoiman palvelukeskus)