Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Sotkamon toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 2914 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Sotkamon toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Sotkamon TE-toimisto

Toimipaikka suljettiin 18.6.2015.

Työkkäri Sotkamossa sijaitsee osoitteessa Akkoniementie 10. Puhelinvaihteen numero on 029 503 9000 ja faksilaitteen 010 604 4148. Toimisto on avoinna arkisin kello 9–11 ja tunnin tauon jälkeen vielä 12–15.45. Suljettu viikonloppuisin.

Työnhakijan on syytä omatoimisesti laittaa työnhaku vireille TE-palvelujen Oma työnhaku -nettipalvelun avulla. Sen jälkeen TE-toimistosta soitetaan 14 päivän kuluessa, jolloin sovitaan henkilökohtaisesta tapaamisesta ja tapaamisajankohdasta työvoimatoimistossa.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Sotkamon toimipaikka" on saanut pisteet 7,3/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Mielipiteet Sotkamon työvoimatoimistosta

Pälä 08. päivä joulukuuta 2022

Hyvin on palvelleet Te-palvelujen virkailijat. Ja työtä on aina löytynyt opiskelualalta. Kyllä Sotkamon kunta tarvitsee oman toimistopalvelut keskustaan, koska on turhan pitkä matka kulkea Sotkamosta Kajaaniin vastaanottoajalle ja etsiä työllistymispalveluja www.tyopaikat.net Kaupungintalon 2. Kerros. Ja
www.te-palvelut.fi ja Ostopalvelu koulutukset työllistymisen tukena. Ja silti passivoivaa työllistämistä palautteen antoa odotellen.

Kokemuksista Sotkamon työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Sotkamon toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)