Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Vaalan toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 2914 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Vaalan toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Vaalan TE-toimisto

Suljettiin 18.6.2015.

Vaalantiellä sijaitseva Vaalan TE-toimisto on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 9–11 ja 12–15. Muina päivinä suljettu. Puhelinvaihteen numero on 029 503 9000.

TE -palveluja saatavilla myös Vaalan kunnan ja Kainuun TE-toimiston yhteispalvelupisteessä Vaalan kunnantalolla kunnan viraston aukioloaikoina.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Vaalan toimipaikka" on saanut pisteet 2,8/10. Se on 5 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Vaalan työvoimatoimistosta

Kokemuksista Vaalan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Vaalan toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)