Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Ivalon toimipaikka

Ivalon TE-toimisto

Ivalon työvoimatoimisto sijaitsee nykyään Sairaalantiellä pääkirjaston yhteydessä. Aikaisemmin se löytyi Piiskuntieltä. Nykyään Ivalon työkkärissä voi asioida henkilökohtaisesti vain ajanvarauksella. Päivystyspalveluakaan ei ole enää maanantaisin.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Sähköpostiosoite on kirjaamo.lappi@te-toimisto.fi.

Postiosoite: Lapin TE-toimisto, PL 1000, 96100 Rovaniemi

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Ivalon toimipaikka" on saanut pisteet 3,0/10. Se on 10 arvostelun tulos.

Mielipiteet Ivalon työvoimatoimistosta

Yksityinen työnantaja 10. päivä joulukuuta 2013

Odottaa jouduin pitkään -n.20 min. -ennen kuin asiani voisin esittää.
Sivustossa tietoja on niukkaasti eikä tietää kenen kaa sinun pitäisi asioida missäkin asiassa. Odotat ja sitten yhdistetään työntekijään toisesta paikkakunnasta, joka voi vain välittää asiani eteenpäin ja ottaa vastaan soittopyynnön.
Osamaksulla-info 8kodinelektroniikka osamaksusopimuksella) ei kuuluu lainkaan tähän sivustoon. Oletat, että siinä on asiaa juuri työttömille ja työkkäri järjestää nykyään osamaksusopimukset yhteistyössä Kelan kanssa edullisin ehtoin suoraveloituksella etuuksista.

Paikallinen 08. päivä tammikuuta 2015

Todella huonosti järjestetyt palvelut. Varsinkin jos palveluilla on tarkoitus kehittää ja ylläpitää myös nuorten työllistymistä, eikä turhautumista. Puhelinpalveluissa vastaa 8.pvä vastaaja, joka ilmoittaa työntekijän olevan seuraavan kerran paikalla “vasta” 5.pvä, vaikka juuri tuon numeronkin sait toiselta koko lappia kattavalta työntekijältä, joka päätteeltään työntekijän paluun töihin varmisti.
Ei kulje tieto, ei ole yhteneväisyyttä. Ei tunnu yhteistyön mallia. Ei kuunnella tarpeeksi asiakasta, vaan minutkin tyrmättiin puhelimessa kun lipsautin jotain vanhasta “työharjoittelusta”.

Kokemuksista Ivalon työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Ivalon toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)