Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Pellon toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 1027 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Pellon toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Pellon TE-toimisto

Luultavasti lopettanut toimintansa.

Pellon TE-toimisto sijaitsee Museotiellä. Puhelinvaihteen numero on 029 503 9500 ja faksilaitteen numero 016 512 042. Itsepalvelua varten avoinna ma–pe kello 9–15. Suljettu viikonloppuisin. Lapin TE-toimiston puhelinpalvelut palvelevat maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 8–16.15 sekä tiistaisin ja perjantaisin klo 9–16.15:

  • Työnhakijat: 029 503 9501
  • Työnantajat: 029 503 9502

Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 234 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Pellon toimipaikka" on saanut pisteet 1,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Pellon työvoimatoimistosta

Kokemuksista Pellon työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Pellon toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Epätoivoinen yrittäjä (Nokian toimipaikka)
  2. Cesilia vm58 (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Martin (Kesätyöt Lahdessa)
  4. taipuuko... (Outokummun toimipaikka)
  5. Juha (Keski-Karjalan työvoiman palvelukeskus)