Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Kemin toimipaikka

Kemin TE-toimisto

Työvoimatoimisto Kemin seudun asukkaille sijaitsee Valtakadulla. Työkkäri on avoinna arkisin kello 9–16 itsenäistä asiointia varten. Viikonloppuisin suljettu. Asiakaspalvelua on saatavilla vain ajanvarauksella.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Sähköpostiosoite on kirjaamo.lappi@te-toimisto.fi.

Postiosoite: Lapin TE-toimisto, PL 1000, 96100 Rovaniemi

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Kemin toimipaikka" on saanut pisteet 3,4/10. Se on 31 arvostelun tulos.

Mielipiteet Kemin työvoimatoimistosta

Matti Meikäläinen ja köyhä itsekkin. 26. päivä kesäkuuta 2013

Nuorelta kuultua. Yritti tehdä kesätyöpaikkahakemuksen Kemin toimistossa ja vastaus oli että tee netissä hakemus. Onko varmaa, että kaikilla nuorilla on varaa nettiyhteyksiin ja tietokoneisiin. Ja sitten vielä verkkopankkiin. Eikö työvoimatoimiston henkilöstö ole siellä auttaakseen eikä pos käännyttämässä. Ei ihme jos kynnys on korkea mennä tuollaiseen kohteluun. Ja voisivat ainakin neuvoa.

jo 3v karenssia 07. päivä elokuuta 2013

Tiedän myös omasta kokemuksesta että karenssia voi tulla jopa siittä että annetaa useammalle asiakkaalle sama aika, samalle työntekijälle yksi pääsee vastaanotolle ja muille tulee karenssia ja kun asiasta kysyin ni olisi itse pitänyt asiasta huolehtia.. ikävää mutta totta.

työnhakija 03. päivä syyskuuta 2013

ei koskaan vastaa puheluihin.ihme homma

ulla filpus 25. päivä syyskuuta 2013

sama täällä olen yrittänyt soittaa ja jättää soittopyyntöjä,mutta ei kuulu mitään 25.syyskuuta 2013

a 24. päivä marraskuuta 2013

työkkärissä on monta konetta jolla hakemuksen voi tehä jos ei omista konetta.jos taas on niin urpo ettei osaa sitä täyttää,niin sehän on sitte iha oma obgelma…

COME ON 22. päivä huhtikuuta 2015

On kyllä aivan outoa pelleilyä tuo Kemin toimiston käyttäytyminen, uusimmalla käynnillä huomasin että toimistoon on asennettu SEINÄ, ettei vaan asiakas pääse toimiston puolelle kysymään asioista, vaan pitää painaa nappia ja puhua jollekin siinä aulassa. Koneita ei ole kui 3 jossa on tulostin kiinni.

Menee päivä päivältä naurettavammaksi tuolla asiointi.

MV 28. päivä elokuuta 2015

Ihmettelin itsekkin tuota toimintaa kun näyttää vähän siltä ettei henkilökunta halua minkäänlaista ihmiskontaktia asiakkaaseen vaan kaikki pitää hoitaa tietokoneen kautta.
Aika henkilökohtaista ja tosi “ystävällistä” toimintaa.

Ikävä kyllä siellä pitää käydä…

Pirjo Hepola 09. päivä toukokuuta 2017

Kemin työvoimatoimisto. pomputtaa eri työpaikkoihin, ja ei katso hakijan taustoja-tai koulutusta.Nimimerkilla- Huonot kokemukset.

Kokemuksista Kemin työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kemin toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)