Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Rovaniemen toimipaikka

Rovaniemen TE-toimisto

Rovaniemen työkkäri sijaitsee Valtakadulla. Asiointitilat ovat käytössä itsenäiseen asiointiin ma–pe kello 9–16. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Lapin TE-toimiston sähköpostiosoite on kirjaamo.lappi@te-toimisto.fi.

Postiosoite on: Lapin TE-toimisto, PL 1000, 96101 Rovaniemi.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Rovaniemen toimipaikka" on saanut pisteet 3,4/10. Se on 27 arvostelun tulos.

Mielipiteet Rovaniemen työvoimatoimistosta

Kaisa Moilanen 28. päivä joulukuuta 2016

Seitsemän kuukautta työttömänä. Ei otettu yhteyttä ainuttakaan kertaa teiltä päin. itse yrittänyt soittaa mutta aina vaan jonottamista puhelimessa. arvosana heikko

CourageIsContagious 09. päivä heinäkuuta 2020

Paljon kokemusta, esim. nuorempana, koska pärstäkertoimeni ei kiehtonut virkailijaa, kirjoitti täysin valetta olevan lausunnon (en ole hakenut työtä jne.). Täyttä paskaa. Nämä ylimieliset ihmiset kuvittelevat olevansa asiakkaiden yläpuolella. Jos et laita yhtään vastaan, he tulevat kävelemään suoraan oikeuksiesi yli. Kun sivuille tulee selvityspyyntö, ne eivät lähetä minkäänlaista viestiä, että tällainen olisi laitettu sinne. Asiakkaan siis itse pitää joka v…päivä mennä sivuille katsomaan, että onkohan tänään jotain. Näiden saastojen tekemiset pitää laittaa suurennuslasin alle ja haastaa oikeuteen oikeuksien jatkuvasta rikkomisesta.

Kokemuksista Rovaniemen työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Rovaniemen toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)