Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Jyväskylän toimipaikka

Jyväskylän TE-toimisto

Jyväskylän työvoimatoimisto Vapaudenkadulla sijaitsee 1. kerroksessa. Toimisto on avoinna arkisin kello 9–16 välisenä aikana, joskin työvoimatoimisto on siirtynyt sellaiseen palvelumalliin, jossa työnhakijoita palvellaan pääosin ajanvarauksella. Toimipaikan aukioloaikoina annetaan edelleen neuvontaa myös henkilökohtaisesti toimiston aukioloaikoina (ma–pe kello 9–16). Toimipaikka on suljettu viikonloppuisin.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Postiosoite on PL 400, 40101 Jyväskylä.

Sähköpostiosoite on kirjaamo.keski-suomi@te-toimisto.fi.

Palveluneuvonta saattaa ruuhkautua lounasaikaan.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Jyväskylän toimipaikka" on saanut pisteet 2,8/10. Se on 83 arvostelun tulos.

Mielipiteet Jyväskylän työvoimatoimistosta

"Painaako lomat päälle?" 30. päivä kesäkuuta 2013

Roikuin perjantaina 28.6. puolitoista tuntia puhelimen varressa yrittäen saada yhteyttä työvoimatoimistoon, mutta eipä ehtinyt kukaan vastaamaan. Aika vaikeaa on asioiden hoitaminen, kun sähköpostiinkaan ei vastata.

Maria 30. päivä elokuuta 2013

Hei olen sama mieltä minä olen yrittänyt soitaa jo 4 pvm mut kuka. Ei vastaa

Ahkera 24. päivä syyskuuta 2013

Olen yrittänyt viikon päivät soittaa,eri aikoina. Odottanut väh. 20 min. Ei vastausta. Jos en pääse ilmoittautumaan,joudun olemaan talven työttömänä (vuorotteluvapaan tuuraus sovittu). Tämäkö se on työllisyyden edistämistä!!

Kuuntelemaanjoutunut 03. päivä lokakuuta 2013

On muuten ehkä maailman ärsyttävin ja korvia riistävin odotusmusiikki kyseisessä puhelinjonotuksessa.
Ainakin omassa puhelimessa nuo kitaroinnit särkyivät ihme särökohtiin niin että särähti korvissa.
Pientähän tuo on mutta jos kaiuttimella kuuntelee sitä 30 min, niin voisisivat edes vaihtaa leppoisempaan ‘‘hissijazziin’‘ tuon sijaan.

homo jussi 16. päivä lokakuuta 2013

koittakaa nyt saatana vastata siihe puhelimee enneku työkkäri on maantasalla kiitos ja kuittaus

tarjuska 22. päivä lokakuuta 2013

hirvee musa kyl raastoi korvaa ja kukaan ei vastaa..
Vois saada laittaa soittopynnön niin kuin terveys keskuksissa..ei tulis näin kalliiksi, jos odotuskin maksaa vai?
ja katkastiin ja kukaan ei vastannut..Upeeta palveluu siis!

Työtön luuseri 22. päivä lokakuuta 2013

Mulle on 8 vuoden aikana työkkäristä vastattu puhelimeen ehkä 2 kertaa. Sillonkin kyseessä on ollu vaihde, eli asioimaan asti ei ikinä oo päässy. Nyt olikin näemmä numerot poistunu käytöstä, vaikka soittamalla piti pystyy asia hoitamaan. Eli väärää tietoa jaellaan ja palvelu kusee todella rajusti. Paskaako niitä siellä toki kiinnostaa, niin kauan kun oma perse ja työpaikka on turvattu.. Mullakin on puhelu katkennu monet kerrat ku on soittoaika tullu täyteen. On se kova! Täytyy kai taas lähtee jonottamaan kolmeks tunniks sit vaan.

heikki 03. päivä joulukuuta 2013

Työtön
Useampana päivänä olen yrittänyt soittaa, joskus keskus vastaa, useimmiten ei. Miksi asiakaspalvelua ei järjestetä? Työttömiä kyykytetään, fantastista. Irtisanottu

työtön 05. päivä joulukuuta 2013

ei työkkärri oo työttömiä varte vaa virkamiehien työtukipaikka.onko viimesee 10 vuotee kukaan työllistyny täältä.te keskus rules jipii

akka jyväskylästä 17. päivä tammikuuta 2014

Kyllästyttää rampata eestaas ja saada karenssi pienistä paskantärkeistä syistä ja syyä riisikakkuja loppukuu. Ja minä käyn osa-aikatyössä että ei ole oma vika.

työtön 23. päivä tammikuuta 2014

no eipä vastata joo. puhelimaksu alkaa heti kun vastataan tervetuloa asiakaspalveluumme…saan maksaa odottamisesta!!!!!

Porvari 29. päivä tammikuuta 2014

Menkää töihin

Varaton perheenpää 14. päivä maaliskuuta 2014

Mikä maksaa ! ? Olen ilmoittautunut netissä jo tammikuun alussa työhakijaksi, ei vieläkään yhteydenottoja, saatikka että olisin jotain korvauksia saanut . Puhelimella ei saa ketään kiinni, pyydetään vaan painelemaan numeroita että ottavat yhteyttä….sitä odotellessa. kynsiä pureskelemallako tässä pitää elää. Kyllä ennen oli paremmin, kun piti henk.koht käydä ilmoittautumassa. Kaikilla ei ole nettiä, saatikka että osaisivat sitä käyttää !!!!!

Sanssa 27. päivä maaliskuuta 2014

Ei tuolla tavalla käyttäytyvät ihmiset voi olla kuin jonottamassa töitä.
Itsekontrollin puute ja asioiden suppea katselmuskanta ei edistä asioitanne todellakaan haluttuun suuntaan. Kuunnelkaa itseänne, ennen kuin ryhdytte syyttelemään ulkopuolisia henkilöitä heidän ajan käytöstä, käytettävissä olevien resurssien ollessa muutenkin varmasti tiukat ja miettikää, kuinka monta soittajaa onkaan jonossa samaan aikaan teidän kanssanne? Tai jos olen nyt mielestänne väärässä niin ottakaa asioista perin pohjin selvää ja lyökää sitten faktat pöytään. Sen jälkeen asioita voidaan pohtia uudemman kerran.

prkl 28. päivä maaliskuuta 2014

Jep jep, ei vissii tarvii ootella että vastataan.. huhhuh. Ja tänne vielä toimeentulotukipalvelut samaan syssyyn. AVOT, kyllä asioidenhoito helpottuu! :)

Alina 29. päivä toukokuuta 2014

Juu minäkin odotin kolme tuntia..mulla vaan kilahti jossain vaiheessa ton tilanteen ja musiikin takia. Tein ihan testin siis kauanko menee että läpi pääsee. 3h meni. 2 kertaa sain viel luuria korvaan työkkäriin asti vaihteesta päästyäni. Mä sit annoin palaa sen 3h edestä huutoo sinne työkkärin päätyyn. . . soittivat mulle meinaan vääränä päivänä+ 2h myöhemmin kuin ajassa edes mainittiin, ja oli jo karenssia siellä kirjoittelemassa!! Seuraavana päivänä vasta olis ollut soittoaika…mitäs jos silloinkin olisin ollut vessassa soittoajasta 2h myöhemmin. Ei olis varmana mennyt selittelyt läpi. Hommaisivat ensin niitä työkkärin työntekijöitä ennen muita!

Kyllästynyt 02. päivä kesäkuuta 2014

Ei vastaa, mutta odotusmusiikki rätisee, ritisee ja pauhaa. Työttömiä vaan täälläkin kehotetaan katsomaan peiliin, aivan kuin työttömyys olisi aina oma vika! Lukekaa uutisia, niin ymmärrätte missä nykypäivänä mennään. Itse jouduin peräti kolmensadan muun ahkeran työntekijän joukossa joukkoirtisanotuksi ja syy firman konkkaan menoon ei ollut tosiaankaan meidän rivityöntekijöiden.

moromoro 05. päivä kesäkuuta 2014

vittuako neon siel jos ei vastaa ootellu jo tunnin jonossa ja paskaa musiikkia joutuu kuunteleen. helvetti

työtön 12. päivä kesäkuuta 2014

Ja työttömältä veloitetaan vielä puhelinlasku…ja joudut odottamaan viel tunteja huhuhhh..nykyaikaa..olen sanaton

kyllästynyt 18. päivä elokuuta 2014

Ei ne siellä töitä kenellekään anna kun vaan kuluttavat omaa aikaansa, taitaa olla hyväkin sopimus puhelin operaattoreiden kanssa kun joutuu maksamaan tyhjästä.
Ihan vaan neuvoksi älkää soittako mutta jos soitatte jättäkää soittipyyntö jos siihen sitten joku joskus joutaa vastaamaan menee sitten firman piikkiin puhelu.

Alati Työtön 20. päivä elokuuta 2014

Alati Työtön 20.päivä elokuuta 2014

Onko se totta ettei täältä päin suomee saa duunii.Johan on kumma kun katon
työpaikkoja niin se on niin pullolaan,niin pullolaan,ettei kenellekkään kelpaa mikään,onx se niin ett työnantajat ovat niin nirsoja ett ei ota ketään, vaan huvikseen
pistää työpaikka hakemus ilmoituksia.Missä mättää työkkäriss,työantajassa vai hakijassa,Vai onko maapallo liian kallelaan kun mikä ei toimi ,ollaan vaan työttömiä ja nautitaan olosta kahvin kera…….Kai se joku pv.mullekin työpaikka tulee…sitä odotellessa, heh heee……

missähän vika 25. päivä elokuuta 2014

Alati Työtön: Jos vastaavalla kirjoitusasulla työstät seeveesi, ei ihme ettei töitä heru.

soitellaan 01. päivä syyskuuta 2014

Hienoa on kyllä tämä palvelu. Jonotat ja yhtäkkiä puhelut katkeaa..

Totaalisesti vittuuntunut... 24. päivä helmikuuta 2015

Kyllä on aina mukava käydä työvoimatoimistossa.
Viimeisin neuvo ulkomaantyöpaikkaan mistä oli puhetta niin ainoa neuvo oli
“Ei kannata hakea”
Ja kun edellisen kerran kävin ilmottautumassa työttömäksi paikan päällä.
“Tee se netissä” kysyin sitten että mitä ihmettä sinä sitten täällä teet jos muun pitää netissä se tehdä.. En saanut vastausta.

Milla 08. päivä maaliskuuta 2015

En ole työtön, mutta olisin katsonut kehen voisin ottaa yhteyttä Äänekosken alueella, mutta virkailijoiden henkilöstötietoja en löytänyt. Mihin ne on piiloitettu, mistä löydän?

y 02. päivä huhtikuuta 2015

Todella inhottava palvelu…,,

irina mikkilä 27. päivä kesäkuuta 2015

Karenssitoimisto

Helmipöllö 27. päivä kesäkuuta 2015

Ei tainnut mennä TE-toimistouudistus aivan nappiin eikä varsinkaan Keski-Suomen TE-toimiston johtajavalinnat. Koulun penkille koko porukka, ennen kuin uuvutatte työntekijänne aivan loppuun. Organisointitaidot täysin hukassa.

Että mitä 01. päivä syyskuuta 2015

Soitin, paikalla henkilö joka ei tiennyt mistään
mitään..Lupasi selvittää asiani ja ottaa yhteteyttä, vaan
eipä kuulunut, ei näkynyt.
Otin viikonpäästä uudelleen yhteyttä ja vastaus oli,
ai jaa, no niin se unohtu.
Tässä sitä ollaan lähtöruudussa taas. Muutenkin
tympeä ja elämäänsä kyllästyneen oloinen virkailija.

Askartelutoimisto 26. päivä lokakuuta 2015

“TE-toimisto antaa työvoimapoliittisen lausunnon joko työttömyyskassalle, jos olet kassan jäsen tai Kelalle, jos et kuulu mihinkään työttömyyskassaan.”

Ei näköjään pidä paikkaansa ainakaan Jyväskylässä! Se selvisi hakijalle, kun työttömyyskassa otti yhtyettä ja sanoi, ettei etuutta voi maksaa, kun ei ole TE-keskus toimittanut papereita. Toki työnhakijana oloa on takana vasta 6 viikkoa, joten eihän siinä ajassa tietysti ehdikään mitään lausuntoja toimittaa. On niin pitkä matkakin Helsinkiin… Ovat sentään luvanneet ottaa TE-keskuksesta hakijaan yhtyettä maaliskuun alkuun mennessä!

onneksi ei enää työkkärin listoilla 12. päivä tammikuuta 2016

onneks ei tarvii asioida tuolla,3 kertaa piti toimittaa sama työsopimus ja entiseltä työpaikalta työtodistus. En ymmärrä ja sit se,et joutuu oottaa monta viikkoa työttömyysetuutta.

No onneks on jo kokoaikatyö,niin ei toivon mukaan tarvii tuolla käydä jatkossa

Hämillään...? 26. päivä elokuuta 2019

Onko kommenttikenttä rikki kun ei kukaan ole 3 vuoteen valittanut? Vai paraniko palvelun taso? Ei kai sentään…

PAHOITTELEMME KOKEMAASI! 04. päivä toukokuuta 2022

Asiantuntuntia ilmoittaa koulutuksen hylkäyksen,
vaatimukset kohdallani eivät täyty, huom en ole
keskustellut millään muotoa itsestäni ja osaamisestani asiantuntuntijan kanssa. Asiantuntijan lamppu syttyy, kirjeeseen tuli väärä koodi. Enkä voikaan keskustella koska puhelinnumero päättyy . ja ei mitään sp-osoitettakaan. Onneksi löysin molemmat. Seuraava koodi on laitettu oikein
työllistymis mahdollisuus pieni. Asiantuntian idealamppu syttyy :) nyt on kaikki kunnossa.

Asiantuntija on halunnut oikein kunnolla mielipahaa,
jättää sitten kaikkiin kysymyksiin vastaamatta.

Jos asiakkaana jatkan kysymystä. ”Kirjaamoomme toimittamasi viestit on organisaatiossamme huomioitu myös palautteiden käsittelyn osalta. Pahoittelemme kokemaasi!” Numerolla ei tarvitse edes mainita omaa nimeään, joka asiantuntijan puolesta pahoittelee. Siloittelee pahasti pieleen mennyttä asiantuntijuutta.!!!

Oletko mokannut pahasti, ja sen jälkeen pahoitellut, mutta et ole hyvittänyt mitenkään. Onko henkilö, jolle olet mokannut tyytyväinen sinun toimintaasi?

Asiantuntijan ei tarvitse ottaa vastuutaan mistään mokistaan, kuittaa ne sanalla PAHOITTELU ja organisaatio PAHOITTELEE lisää
Onko asiat mallillaan työttömällä, mitä edellytyksiä työllistyä Pätevyysvaatimukset eivät täyty, työllisysmahdollisuus pieni . Työvoimatoimisto ja siellä tietty henkilö, ei tietylle ihmisille halua koulutusta eikä työpaikkaa. Innoissaan antamassa KARENSEJJA riippuu ihan tekijoistä työpöytänsä takana ja aina on mahdollisuus lähetä vuorotteluvapaale työpöytänsä takaa henkilö organisaatiossa. Nyt mina hakeen kuukaudessa 4 paikkkaa 2.5.2022 sääntö, kyllä on itsevarmuus kohdalla ja odotukset suuret ”vaatimukset ei täyty ja pieni vaikutus työllistymiseen ”

PAHOITTELEMME KOKEMAASI! 05. päivä toukokuuta 2022

Tähän vielä lisäys

Alan ammattitutkinto kohdallani suoritettu 2019 Helsinki
Sähköinen sertifikaatti 2020-2021 Jyväskylä

Pätevyysvaatimukset kohdallanne ei täyty,
työllisyysvaikutus kohdallani pieni

Karenssia sain irtisanouduttua itse, työnantaja repi tasekirjan ja käyttäytyi aivan törkeästi, minulle karenssi etten osaa käyttäytyä Jyväskylä

Kohdalleni on osunut järkyttäviä työnantajia Jyväskylästä

Lyhyempi aika karenssi kuin istua tuomiota kirjanpitorikoksesta

Karenssi loppui kuin seinään kun pääsin Helsinkiin opiskelemaan ammattitutkintoa

Asiantuntijalla ei tiedossa omia yhteystietojaan ja koodit
ö-mapissa tai vähemmän tärkeissä”TYÖLLISTYMIS MAHDOLLISUUS PIENI

Asiantuntia Pahoittelee KOODEJAAN ja Organisaatio koodin antajaa ja aikaisempia järkyttäviä kokemuksia KARENSSISTA

näillä on yhteinen tekijä ei rahantuloa PAHOITTELUN saajalle muuta kuin 690 € kuukaudessa ja kelan lisä 21,5 päivää kertaa 34,50 € laskennallinen lisä paperilla mutta ei pankkitlillä

KIUSANTEKOAKO VAI ASIANTUNTIJAN OSAAMATTOMUUTTA 05. päivä toukokuuta 2022

Koulutuspaikka järjestyi,
työssäoppimispaikkaa ei. Minulta ilmoitus koulutuksen loppumisesta työvoimatoimistoon.
Päätös koulutuksen lakkauttamisesta. Välittömästi työvoimatoimisto, Jyväskylä laitto isännöintialata työpaikan haettavaksi, jossa oli hakuaikaa 3 päivää ja viikonloppu siinä juuri myös. Paikka oli varmasti täytetty jo kuukausi aikaisemmin.

Työvoimatoimisto laittoi tiedon Kelalle, etten ole hakenut paikkaa, ja Kela laittoi karenssin päälle eli tulot pieneni huomattavasti tuosta 690 € nopeaa toimintaa
Työvoimatoimiston henkilö kiirehti toiminnallaan todellisesti karenssia. Sovitut päivämäärät asiassa ei päteny asiantuntijalla ollenkaan.

Asiakirjat näytti toisin. Kela purki karenssin lähettämiini asiakirjoihin perustuen.

Mistäköhän Jyväskylän työvoimatoimistoon koulutetaan asiantuntijat??

Jyväskylässä työvoimatoimistossa tykätään innolla jakaa KARENSSEJA.

Kokemuksista Jyväskylän työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Jyväskylän toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)