Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Viitasaaren toimipaikka

Viitasaaren TE-toimisto

Työnhakijoita palvellaan enää ajanvarauksella. Työkkärin palveluneuvonta on siirtynyt kaupungin yhteispalvelupisteeseen.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Sähköpostiosoite on kirjaamo.keski-suomi@te-toimisto.fi.

Postiosoite on PL 400, 40101 Jyväskylä

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Viitasaaren toimipaikka" on saanut pisteet 3,0/10. Se on 10 arvostelun tulos.

Mielipiteet Viitasaaren työvoimatoimistosta

Närkästynyt ja kyllästynyt. 09. päivä tammikuuta 2014

EI per…. mitä tää on. Kaikki ne harvat kerrat kun tuonne joutuu menee on palvelu syvältä ja odottaa saa.
Koko hiton henkilökunta nyt pihalle ja jonottaan sinne tiskin toiselle puolelle.
Jos heitä sanotaan asiakaspalvelioiksi on sana palvelu saanut ihan uuden merkityksen.
Ei jaksa tätä enää. Mikään ei toimi ja ketään et saa kiinni ja ovi on lukossa.
Henkilökunta istuu sisällä tuijottamassa ruutujaan tai juoruavat keskenään.
Siitäkö heille maksetaan palkaa????
Haloo päättäjät ja TYÖNANTAJA.

Accountant 24. päivä tammikuuta 2014

Ja aika mielenkiintoista on se että pyydetään “tilaamaan” sähköpostitse ko. te-toimistohenkilöltä vastaanottoaika – ja ainoa minkä löytää on joku “kirjaamo” (!?!?!?)

Siis mitä? Ei henkilökohtaisia sähköpostiosoitteitakaan?

Koko ajan palvelut huononee, odotusajat pitenee, ja työttömyys sen kun lisääntyy…

kyllästynyt 14. päivä maaliskuuta 2014

Joo aika ihmeellistä,sanotaan että voi sähköisesti ilmoitella asijoista ja työnhakuun liittyvissä asijoissa. Mutta kun esimerkiksi itse kokeilin ilmoitaa että aloitan työt niin hupsis se herjaa työn aloitus päivää ja kehoitaa että pitää SOITAA jos kyseinen homma ei onnistu netin kautta. Elikkä siinä meni taas yksi pankkitunnus numero ihan hukkaan ja lisä boonuksena puhelinlasku,ja kuinkahan kauvan sinne saa taas jonotaa ja kuunnella jotain pilipali musikkia viimeksi meni 20min. Että tällaista tämä hyvä palvelu tänäpäivänä.En tiedä onko nyt puhelinnumero käytössä,kun viimeksi yritin sinne soitaa kuului vastaus valitsemanne numero ei ole käytössä ja otin sen netistä nimenomaan tämän Viitasaaren työkkärin numeron.Luulis niiden edes päivittävän että numerot on oikein:((((

TYÖTÖN TYÖNHAKIJA 29. päivä kesäkuuta 2014

Tämä on syvältä Pers…tä kun kaikki menee vaan VAIKEAMMAKSI JA TYÖTÖN KÄRSII TÄSTÄ,,,MITÄHÄN NE AKAT OIKEIN TEKEVÄT MUUTA KUIN PERSETTÄ TUOLISSA VAIN LEVITTÄVÄT

Kyllästynyt ja väsynyt työtön 12. päivä tammikuuta 2015

Olen nähnyt monta kertaa omin silmin,et perseellään vaan istuvat ja juoruilevat, saat odottaa vaikka koko päivä, vaikka aika olisi varattu:) Vittuilua ja mulkoilua saat osaksesi,jos pyydät apua. Tänäänkin:“Jää sä tänne raatamaan,me mennään nyt kahvitauolle” yhelle akalle sanoi, joka kans vaan naputteli kynsiään:)

Rahaton,itkukurkussa 13. päivä tammikuuta 2015

“kyllä tekevälle töitä löytyy” sanoivat juoruakat vaan:) Sit kun kysyn,niin et mistä täältä? muuta kuin nöyryyttävä 9 €/pvä, vastaus: Muuta pois sit Viitasaarelta:)

Eli “kohti parrempaa työllisyyttä” Viitasaari hanke on valetta ja paska puhetta: Ihmiset vaan kaikki pellolle Viitasaarelta,niin saadaan Viitasaari autioksi nuorista,ahkerista ja työtätekevistä, sen sijaan että pitäisivät niitä eläkeläisiä siellä:)

Kyllä me autetaan on toinen paskapuhe mitä täällä Viitasaarelta kuulee. Ei tietoakaan sympatiasta tai myötätunnosta rahatonta kohtaan. Muuttaisin tottakai hevon helvettiin täältä jos ois rahaa,ajokortti ja auto.

3kk karenssi 15. päivä tammikuuta 2015

Pitkän sairas loman jälkeen pyysin päästä ensin muutamaksi päivä kuntouttavaan työtoimintaan ei käy tässä 8tunni työpaikka tarjous tai 3kk karenssi oli vastaus sairas lomaa en olisi enään halut syy loppuun palanut

töitä haluava 23. päivä tammikuuta 2015

Haluaisin töitä: kolmas tutkinto takana,eikä täältä silti töitä saa! Haluaisin muuttaa,mut ei oo autoa ei rahaa:( Karenssilla vaan uhkasivat, jos en suostu menemään työkokeiluun. Nyt karenssia postista odotellen:)

Kiitti vitusti työkkäri, sit kun kuolen nälkään,niin tuun unissanne teitä vainoamaan niin kaun kuin teette itsarin:)

Peekoo 28. päivä tammikuuta 2015

Minäpä sain työkkärin kautta hyvän (-mutta paskaisen) työn. Lähettivät minut Ruotsiin tehtaalle. Palkka oli hyvä. — no se oli vuonna 1986. Voi olla että virkailijat on laiskistuneet sen jälkeen.

kannattiko muuttaa tänne 30. päivä tammikuuta 2015

Työkkäri antoi työnantajalle numeroni, kävin haastattelussa ja olivat innoissaan ottamassa töihin. Lähettivät paperini JKL:n työkkäriin (kyseessä siis työpaikka joka työllistää palkkatuella työttömiä),puolin ja toisin odotettiin että pääsen töihin… pari viikkoa odotettiin toivekkaana että töihin pääsee kunnes työkkäristä sai työnantaja lapun misä oli kielteinen päätös ettei töihin saa ottaa, ainoastaam ensisijaisesti yli 300 päivää työttömänä olleet.

PASKKKKKKKKKKKKK 28. päivä heinäkuuta 2015

Olen ollut kaksi kuukautta nyt työttömänä eikä työkkäri suostu sitä käsittämään,että EI OLE RAHAA EIKÄ AUTOA MUUTTAA POIS TÄSTÄ PASKALÄVESTÄ!

OLEN MYÖS SOITELLUT JOKA PUOLELLE JA KYSYNYT TÖITÄ,MUTTA VASTAUS ON AINA SAMA: EI OTETA TÖIHIN!

Kokemuksista Viitasaaren työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Viitasaaren toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)