Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Keuruun toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 2604 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Keuruun toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Keuruun TE-toimisto

Keuruun toimipaikka on suljettu. Keuruun työvoimatoimisto on siirtynyt ajanvarauksella toteutettavaan palvelumalliin, joka tarkoittaa sitä, että neuvontaa asiointia varten annetaan toimipaikan aukioloaikojen puitteissa (maanantaisin ja tiistaisin kello 9–15) sekä puhelimitse. Ajanvarauksia annetaan henkilöasiakkaille joka arkipäivä. Yhteystiedot ovat:

Keski-Suomen työvoimatoimiston sähköpostiosoite kirjaamo.keski-suomi@te-toimisto.fi.

Postiosoite on PL 400, 40101 Jyväskylä.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Keuruun toimipaikka" on saanut pisteet 2,6/10. Se on 7 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Keuruun työvoimatoimistosta

Kokemuksista Keuruun työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Keuruun toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)