Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Saarijärven toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 3271 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Saarijärven toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Saarijärven TE-toimisto

Lopettanut toimintansa.

Tammikuusta 2014 lähtien Saarijärven työkkäri on toiminut yhteispalvelupisteenä. Yhteispalvelupiste on avoinna tiistaisin ja torstaisin. Puhelinvaihteen numero on 029 504 6000 ja sähköpostiosoite on kirjaamo.keski-suomi@te-toimisto.fi.

Keski-Suomen TE-toimiston postiosoite on: PL 400, 40101 Jyväskylä.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Saarijärven toimipaikka" on saanut pisteet 4,3/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Mielipiteet Saarijärven työvoimatoimistosta

J.J 02. päivä syyskuuta 2013

Perseestä koko laitos ..ei vastata puhelimeen!!!!!!!!!!!

HH 17. päivä lokakuuta 2013

oon kolmeen otteeseen jonottanu puhelimessa reilusti yli puoli tuntia kerrallaan. yhdistelevät vaihteesta toiseen. kävin virka aikana oven takana, ovet lukossa eikä ketään paikalla! olisin vaan ilmottanu työtilanteeni ettei työnhaku ja korvaus katkea. mikä tässä nyt mättää!!!

ms 21. päivä lokakuuta 2013

joo itse saman huomioinu joka kerta.puhelimella ei tahdo saada yhtyttä ..jonoon vaan ja menee pitkin suomea minne työvoimatoimistoon milloinkin ja sit joku vastaa ja pyytää saarijärven toimistoon ja taas samarumpa.voisko tälle asialle mahdollisesti tehdä jotain??? puhelut maksaa myös työttömille ym.tässä tänään jo monta kertaa 20min puheluja soittanut ut en ole päässy vielä asiaani sanomaan.aika ärsyttävää tosiaan tälläinen !!!!

i.t 28. päivä lokakuuta 2013

kyllä ootte oikeassa vaikeaa on puhelimella saada yhteyttä en tiedä mikä mättää . ei ne puhelut ilmasia ole !!!!!!

ss 09. päivä tammikuuta 2014

Ei saa yhteyttä, aina pitää odottaa. ei saa asioita hoidettua. todella pettynyt!!

MUORI 12. päivä helmikuuta 2014

Tämä sama jatkuu ei pääse eikä kukaan vastaa jos vastaa niin kysytään odotako no maksaa ,sain tässä puhelinlaskun ja todella tuo jonotus maksoi kun puoli päivää soitin ja jonotin,KYSYN MIKSI TYÖTTÖMÄN OSA ON AINA KOVA JA MISSÄ ON IHMISARVO TYÖSSÄ KÄYVÄLLÄ ON AINA ETUUDET MISSÄ ON TYÖTTÖMÄN

Kokemuksista Saarijärven työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Saarijärven toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)