Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Kuopio: Viestikatu

Kuopion TE-toimisto

Kuopiossa Viestikadulla sijaitsevan työvoimatoimisto sijaitsee torin alla kauppakeskus Apajassa. TE-toimisto on avoinna ma–pe kello 9–12 ja 13–16. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Postiosoite on PL 2000, 70601 Kuopio.

Sähköpostiosoite on kirjaamo.pohjois-savo@te-toimisto.fi.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Kuopio: Viestikatu" on saanut pisteet 2,7/10. Se on 13 arvostelun tulos.

Mielipiteet Kuopion työvoimatoimistosta

Onni Tukiainen 07. päivä toukokuuta 2015

Savolais isäntä oli pahoin pettynyt työkkärin toimiin Kuopiossa.Ostipa piletin Onnipussiin ja ajjoo suijautti Helesinkiin.Hesan työkkärissä kysäs;“Oiskohan teillä minkäänlaista hommoo tarjolla tiällä?“ULOS täältä !!!” huusi virkailija“Täällä ei sellaisia välitetä“Allapäin isäntä lähti tuttuun kyytiin.Ei tullut apuja työttömyyteen piäkaupungistakaan.

Onni Tukiainen 01. päivä marraskuuta 2015

Kansalaispalkka 800eur.Ei missään tapauksessa.Silloinhan meitä työvoima- ja sosiaali- ja kelatoimihenkilöiltä vähenee virkasuhteet ja joudumme noiden asiakkaimme tasolle.Meillä on vain erikoiskoulutus ja taido toimia vain pöydän tälläpuolen.Sairaslomaa ,virkavapaata tai vuorotteluako hakisin.Nyt meni vaikeaksi.Täytynee kysyä pitkäaikaistyöttömiltä miten parhaiten pärjäisin.Hei kuka hakee pullat tänään!

Perheenäiti 15. päivä maaliskuuta 2016

Miten kauan voikaan kestää työkkärinlausunnon saaminen? Ja kuinka kauan oletetaan ihmisen tulevan toimeen ilman rahaa? Meillä on jo kaksi kuukautta mennyt ja sukulaisetkin kupattu kuiviin kun pitää saada lapsille ruokaa ja rahaa laskuihin kun just sain luottotiedot monen vuoden jälkeen kuntoon ja asuntolaina painaa päälle. Ja sossu on ihan yhtä turha virasto. Tuo työlinja “puhelinpalvelu” on VITSI, ei sieltä kukaan oikeesti vastaa. Surkeeta asiakaspalvelua nykyaikana! Uskomatonta kerrasta toiseen. Samoja todistuksia ja lappuja joudutaan toimittamaan kerta toisensa jälkeen, eikä kukaan ota vastuuta kadonneista tiedoista. Todella ala-arvoista ja itse joutuu kärsimään virkailjoiden töppäykset! Liitos on päätös ollut valmiina jo ajat sitten mutta tätä tähtitodistajaa tässä odotellaan…

Paikan päällä käydessä on vaan todettu, että asia pitää hoitaa puhelimitse, netin kautta jne. sössötystä ettei asialle voi mitään. Puhelinlinjat ovat kuitenkin ruuhkaiset ettei uusia asiakkaita oteta linjoille ja kun vihdoin monen yrityksen ja tuntien jonotuksen jälkeen pääsee linjoille niin vielä pitää jonottaa tunti kunnes vastattiin. Eikä ajanvarauksesta “asiantuntevalle” työvoimatoimiston henkilölle tullut mitään, koska asiat hoituvat netissä. Selitin, että kotonani ei ole tietokonetta, mutta sillähän ei tietenkään ollut mitään merkitystä. Käskivät ottaa uudelleen yhteyttä mikäli tulee ongelmia. Mitäs muuta tästä yhteiskunnan toiminnasta tulee kun ongelmia!!! Ja millä sitä yhteyttä otetaan kun ei mistään saa ketään kiinni. Varsinaista pallottelua! Mistähän nämä ammattitaidottomat työvoimatoimiston työntekijät tulevat ja millä koulutuksella kun eivät selvää suomea ymmärrä ja ajattelu on kielletty. Saa paskaa niskaan ja haukut ja erittäin tylyä käytöstä, jota ei todellakaan voi kutsua palveluksi eikä puhettakaan ajasta tavata käsittelijä kasvotusten. Ja tämä toistuu joka kerta! Tämä jos mikä suorastaan estää ihmisiä pärjäämästä ja työllistymästä! Työkkäristä tulee vain kärsimyksen maksimoija niille, joilla on jo muutenkin vaikeeta ja lopputuloksena vastasivat erittäin töykeästi ja sanoivat etteivät voi auttaa ja löivät luurin korvaan! Haloo, ihmisiähän tässä ollaan.

Tämä on tosi elämän realitysarja kurjuuden maksimoimisesta mutta sitä ei ole vielä kukaan uskaltanut laittaa työn alle julkaisuun vaikka onhan näitä monia julkisuuteen haluavia nöyryytyksenkin hinnalla. Kyllä on tylytystä, ylimielisyyttä ja kettuilua kuultu ihan riittävästi ja todella asiatonta käytöstä saa oksakseen! Pitävät kynnysmattona ja ihmisarvo on poljettu suohon.

Kuulin että virkailijan voi vaihtaa jossain päin suomea mutta eipä taida täällä onnistua.Järjen käyttö on joissain ammateissa sallittua mutta nämä piiloutuvat pykälien ja itsekeksittyjen sääntöjen taakse ja virkamieshän ei ole vastuussa sanomisistaan ja teoistaan! Virkailjoille kannattaa järjestää vuosittain uusiokurssit, joissa itse joutuvat kokemaan rahattomuuden ja pallottelun kuten kävi ministerille, joka vasta omasta sairauskokemuksestaan tajusi mitä oikeassa elämässä tapahtuu niin jopa tuli vipinää punttiin. Herätkään jo todellisuuteen ja järki kädestä päähän!

Kokemuksista Kuopion työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kuopio: Viestikatu sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)