Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Nilsiän toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 2970 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Nilsiän toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Nilsiän TE-toimisto

Luultavasti lopettanut.

Valtion virastotalossa sijaitseva Nilsiän työkkäri on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 9–12 ja 13–16. Puhelinnumero on 029 504 3500 vaihteeseen — avoinna ma–pe kello 8–16.15. Faksinumero on 017 261 2665. Sähköpostiosoite on kirjaamo.pohjois-savo@te-toimisto.fi. Postiosoite on PL 2000, 70101 Kuopio.

Suorat numerot:

  • Työnhakijoille: 029 504 3516 (ma–pe klo 9–16.15)
  • Työnantajille: 029 504 3502 (ma–pe klo 9.00–16.15)

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Nilsiän toimipaikka" on saanut pisteet 4,3/10. Se on 8 arvostelun tulos.

Mielipiteet Nilsiän työvoimatoimistosta

Ari Rissanen 10. päivä lokakuuta 2013

Lea Summanen ja Merja Hanhinen ei vastaa puheluihin

pettynyt asiakas 13. päivä tammikuuta 2015

Kävin sitten siellä työvoimatoimistossa joka piti olla tiistaina auki tiistaina niin ku ovessa lukee ja valot palo sisällä mutta ovi oli kiinni ja ei näkynyt ketään no menin tunnin päästä uudestaan sinne no sitten siellä oli joku toimistossa mutta ovet oli yhä kiinni kokonaan,siellä joku akka vaan puhu puhelimeen vaikka asikkaita ois ollut tulossa ja auki pitäs olla klo 16.00 asti ovet niin paskan marjat,mistä hän sillekkin akalle maksetaan palkka ku ei palvele asikkaita joita käy siellä,oisin yhden lapun tarvinnut vaan mutta eipä tuota saannut.

molli olli 05. päivä toukokuuta 2015

Asiakaspalvelu on päin seinää! Olipa asiakas aktiivinen etsimään työtä ,tai koulutusta,niin asioihin ei saa asiantuntevaa opastusta ,ja asioita pyöritellään ympäri,ja loppujen lopuksi kaikki negatiiviset asiat käännetään asiakkaan syyksi. Painostavaa ,ja suorastaan henkistä väkivaltaa käyttävät. Asiakkaitten kannattaa nauhoittaa kaikki työkkärissä asiointinsa ,ja väärinkäytösten ilmentyessä, kannattaa ottaa yhteyttä Itäsuomen aluehallintovirastoon. Lait ja asetukset ovat myös virkailijoillekkin tarkoitettu,eivätkä he voi ruveta kellekkään nälvimään ,ahdistelemaan,tai painostamaan. Asiakkaat tarvitsevat ohjausta ,ymmärrystä,sekä tukea asioihin, koska työvoima lait ,ja asetukset muuttuvat yhtenään. Asiakas ei osaa välttämättä löytää oikeita kanavia työllistyäkseen ja koulutusvaihtoehtoihin,joten täällä toimistossa kehotetaan vaan tutkiman internetistä jne. Asiointi toimistossa on jo vuosia ollut monen osalta vaikeaa,painostavaa,ja ahdistavaa, virkailijoiden käytöksen, ja asenteen takia. Testataanko siellä ihmisten kärsivällisyyttä ja sietokykyä? Kannattaa virkailijoittenkin ottaa itseänsä niskasta kiinni ja ryhdistäytyä ,ei toimistopöytien takana isompaa herraa leikkiminen hyödytä yhteiskunnan etuja. Menkööt virkailijat leikkimään valtapeliä vapaa-aikanaan ,vaikka työttömien pariin. Enemmän tuo työkkäri on eläintarhaa jossa hanhi-emo hoitaa hommiaan ankkalinnassa, ja kuka milloinkin ,joka on päässyt ns. lomille hoidosta.

Toinenkin pettynyt asiakas! 24. päivä kesäkuuta 2015

Asiat tuppaavat jäädä vähän pimentoon ,koska asiakas ei saa asioihinsa tietoja. Mitä siellä sellasia vanhoja akkoja häärii, jos eivät tiedä mistään mitään ,eivätkä ovet ole auki?Se on ihan sama koristeleeko vanhaa ruttuista naamaansa jollakin vanhalla autopakkelilla ,taikka maalaa kynsiään vasaralakalla. Pullasorsa on pullasorsa ei muuksi muutu! Ensi kerralla katsellaankin uusiksi miten ne hommat meni.

Rikollista toimintaa 08. päivä joulukuuta 2020

Lea Summanen pakottaa lainvastaisesti ja vastoin lain edellytyksiä työkokeiluihin ja kuntouttavan työtoimintaan täysin työkykyisiä ihmisiä. Eikä uskalla tätä karenssilla uhkailua laittaa paperille tai viestitse e-mailiin tai puhelimeen. Samoin Rautavaaralla Selkimäki harrastaa samaa touhua joka on Nilsiästä myöskin.

Kokemuksista Nilsiän työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Nilsiän toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)