Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Lapinlahden toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 606 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Lapinlahden toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Lapinlahden TE-toimisto

Lapinlahdella ei vaikuta enää nykyisin olevan työvoimatoimistoa.

Lapinlahden työvoimatoimisto on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin 9–12 ja kello 13–16 välisen ajan. Lounasaikaan suljettu. Puhelinnumero on 029 504 3500 (vaihde) ja työnantajapalveluiden numero 029 504 3502 (ma–pe kello 8–16.15). Faksinumero on 017 816 684. Pohjois-Savon työvoimatoimiston sähköpostiosoite on kirjaamo.pohjois-savo@te-toimisto.fi. Postiosoite on PL 2000, 70101 Kuopio.

Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 234 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lapinlahden toimipaikka" on saanut pisteet 5,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Lapinlahden työvoimatoimistosta

Kokemuksista Lapinlahden työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Lapinlahden toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Epätoivoinen yrittäjä (Nokian toimipaikka)
  2. Cesilia vm58 (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Martin (Kesätyöt Lahdessa)
  4. taipuuko... (Outokummun toimipaikka)
  5. Juha (Keski-Karjalan työvoiman palvelukeskus)