Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Suonenjoen toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 628 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Suonenjoen toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Suonenjoen TE-toimisto

Suonenjoella ei vaikuta enää nykyisin olevan työvoimatoimistoa, työvoiman palvelukeskusta eikä yhteispalvelupistettä. Pohjois-Savossa on yhteispalvelupiste Kuopiossa (Asemakatu 38-40), Iisalmessa (Kankaankatu 1 A 8) sekä Varkaudessa (Ahlströminkatu 6). Työvoimatoimisto sijaitsee Kuopiossa Kallanranta 11:sta.

Suonenjoen työkkäri on avoinna keskiviikkoisin kello 9–12 ja 13–16. Puhelinnumero on 029 504 3500 (puhelinvaihde) ja työnantajapalveluiden suora numero 029 504 3502. Postiosoite: PL 61, 77601 Suonenjoki. Sähköpostiosoite on kirjaamo.pohjois-savo@te-toimisto.fi. Toimipaikan faksinumero on 017 261 1895.

Suora numero työnhakijoille on 029 504 3516 (ma–pe klo 9–16.15).

Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 234 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Suonenjoen toimipaikka" on saanut pisteet 6,5/10. Se on 4 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Suonenjoen työvoimatoimistosta

Kokemuksista Suonenjoen työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Suonenjoen toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Epätoivoinen yrittäjä (Nokian toimipaikka)
  2. Cesilia vm58 (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Martin (Kesätyöt Lahdessa)
  4. taipuuko... (Outokummun toimipaikka)
  5. Juha (Keski-Karjalan työvoiman palvelukeskus)