Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Liedon toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 3309 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Liedon toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Liedon TE-toimisto

Lopettanut toimintansa.

Liedon työvoimatoimisto löytyy Kirkkotieltä. Puhelinnumero on 029 504 4500 puhelinvaihteeseen ja työnantaja sekä yritysasiakkaille suora numero on 029 504 4502. Tämä työkkäri on avoinna maanantaisin kello 9–12 ja 13–15.45. Avoinna myös ti–pe ajanvarauksella. Sähköpostiosoite on kirjaamo.varsinais-suomi@te-toimisto.fi. Postiosoite on Kirkkotie 13, 21420 Lieto.-

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Liedon toimipaikka" on saanut pisteet 5,1/10. Se on 7 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Liedon työvoimatoimistosta

Kokemuksista Liedon työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Liedon toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)