Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Turun toimipiste

Turun TE-toimisto

Turun työvoimatoimisto sijaitsee nykyisin Itsenäisyydentiellä ja on avoinna ma–pe kello 9–15.45.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500 (arkisin klo 9–16.15)
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510 (vardagar kl. 9&Ndash;16.15)

On suositeltavaa, että asioitaessa ilman ajanvarausta on hyvä aloittaa aulan opastustiskiltä, josta saa tarvittaessa vuoronumeron. Viimeiset vuoronumerot annetaan kello 15.15. Jos ajanvaraus on jo, tai jos ollaan tulossa infoon, tapahtumaan tai haastatteluun, voi mennä suoraan ilmoitettuun palvelupaikkaan. Nuorten palveluiden päivystys on ma–to kello 9–11, muina aikoina ajanvarauksella.

Postiosoite on PL 235, 20101 Turku.

Sähköpostiosoite on kirjaamo.varsinais-suomi@te-toimisto.fi.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Turun toimipiste" on saanut pisteet 3,7/10. Se on 99 arvostelun tulos.

Mielipiteet Turun työvoimatoimistosta

Katariina Rantala 30. päivä lokakuuta 2013

Turun Työvoimatoimisto on sössinyt palkkatukihakemukseni aivan täysin. Ensimmäinen hakemus katosi, en ole saanut tarvitsemaani informaatiota tarvittavista liitteistä, kysyttäessä kaikki on ollut kunnossa mutta aina on jotain kömmähdyksiä tullut esille. Olen nyt asiaa hoitanut runsaat puoli vuotta ja taas täytyy huomenna soittaa, että missä kestää. En tiedä mitä pipipäitä on siellä töissä, mutta ei hyvin mene. Ja sitten vielä saa kuulla siitä,että on työtön työnhakija- olisin jo oppisopimuspaikassani, jos pomoni ja minä saisimme päättää!!!

Aulis Ilmari Grönfors 20. päivä tammikuuta 2014

Aulis Ilmari Grönfors on työttömänä Tästä päivästä alkaen.

Minimerkki 07. päivä helmikuuta 2014

Hunalistonkadun tyttö

Kävin isäni ajamana 30.12 Turun työvoimatoimistossa ilmoittautumassa työttömäksi työntekijäksi. Työttömyyskassastani tulee 5.2 ilmoitus, että teiltä puuttuu työvoimapoliittinen lausunto ja menkää ilmoittautumaan ensin työvoimatoimistoon. 30.12 jätin Turussa kaikki tarvittavat asiakirjat tai niiden kopiot sinne, mitä sen jälkeen työkkärissä tehtiin? Toista kuukautta ilman rahaa ja pyydetään käynnistämään asia uudestaan Turussa. Arfvatkaa mitä ajattelin viranomaisten toiminnan tasosta.

MinimerkkiKaitsu 07. päivä helmikuuta 2014

Kysymykseni:
Miksi turun työvoimatoimisto google sivu ohjaa sivustolle, josta löytyy vain työnantajapalvelun numero ja sinne soitettaessa ei yhdistetä numeroon, josta yksityisen henkilön työnhakuasiat järjestyvät. Se numero täytyy osata hakea joko TE-asiat tai mol.sivulta js sitä eivät kaikki tiedä

työtön 07. päivä maaliskuuta 2014

paska paikka. mikään ei toimi, eikä mitään osata. ja alakerran vastaanottovirkailijana oleva vanha gubbe pitäisi jonkun hakata hengiltä vessapaperirullalla. vittumainen äijä, joka vittuilee joka asiakkaalle.

08 maaliskuu 2014 18. päivä maaliskuuta 2014

Turun työkkäriin pitäisi mennä, vituttaa jo valmiiksi mennä sinne…

Jaana Virtanen 22. päivä maaliskuuta 2014

Mitä järkee jättää soittopyyntö kun koskaan ei soiteta takaisin,pyydetään vaan jättämään uus soittopyyntö,turhaa ajankulua..

ajanhukkaa 08. päivä huhtikuuta 2014

En yleensä kirjottele mihinkään palstoille/mieleipidesivustoille tms, mutta nyt on pakko ottaa kantaa Turun työkkärin toimintaan. Joku aika sitten ehdotin työkkärin henkilökunnalle suoraan että vois olla ihan hyvä käytäntö et asiakkaat vois jättää vastaajaan soittopyynnön ku ikinä sieltä ei vastata vaikka kuinka kauan yrittäis soittaa ja olis paljon muutakin tekemistä ku jonottaa puhelimessa päivästä toiseen..kuten esimerkiksi laittaa työhakemuksia! Mut mulle sanottiin vaan välinpitämättömällä äänellä et ei tulla ikinä ottamaan käytäntöön eikä ollu virkailijalla kiinnostusta viedä pyyntöä eteenpäin.

viraston puhelinvaihteessa työskennellyt 08. päivä kesäkuuta 2014

Uskoakseni ehdotustasi “ajanhukkaa” ei tulla ottamaan käytäntöön, koska kenelläkään ei olisi aikaa purkaa niiden sisältöä.

Aiemmin puhelinvaihteessa työskennelleenä huomasin, että päivänmittaan tuli keskimäärin läpi 120-130 puhelua. Jos työpäivä on kahdeksan tuntia (lounastunti) niin kukin voi laskea kuinka usein puhelin soi. Ja tässä siis mainitaan vain läpi tulleet puhelut. ja kun vaihdetyöstekijöitä on enempi kuin yksi.. -_

tyytyväinen työtön 04. päivä heinäkuuta 2014

Minulla on vain hyviä kokemuksia. Asiani on hoidettu hienosti, olen saanut tarvittavan informaation ja tarvittaessa minulle on väännetty rautalangasta, miten minun pitää toimia. Olen saanut tarvittavat lomakkeet. Hyviä kokemuksia on sekä asioinnista paikanpäällä että puhelinpalvelusta.

Korkeakouluun edennyt omin avuin 05. päivä syyskuuta 2014

Itselläni on positiivisia kokemuksia työvoimatoimiston kanssa toimimisesta. Henkilökunta on ammattitaitoista ja pääosin ystävällistä. Arvosteluja lukeneena hämmentää ihmisten asenne työvoimatoimistoa kohtaan. Työvoimatoimiston tehtävänä ei ole paapoa aikuisia ihmisiä ja järjestää heille töitä, vaan aktivoida työttömiä kouluttautumaan tai työllistymään itse. Jos elämänhallinta puuttuu, se ei ole työkkärin vika. Menkää koulun penkille tai hakekaa itse töitä kitisemisen sijaan.

Anna-Kaisa 24. päivä syyskuuta 2014

Sain loistava palvelua puhelimitse 23.9.2014. Aivan mieletöntä :) tosin kun yritin hoitaa asioita netin kautta se oli todella syvältä. Onneksi sain jälleen apua puhelimitse samalta tyypiltä!

haamu 01. päivä lokakuuta 2014

eikö ole upeaa toimintaa työvoimatoimistolta esim.olin ilmoittanut itseni työttömäksi ja olin saanut jopa työvoimapoliittisen päätöksen,että ei ole estettä korvauksen maksamiselle!noin3-4 viikon kuluttua sain päätöksen ensin loimaalta ja seuraavana päivänä työ voimatoimistolta ilmoituksen,että en ole ollut työttömänä työnhakijana ja hakemukseni on hylätty!!!kysymys kuuluu,että miten saan työvoimapoliittisenlausunnon että ei ole estettä korvauksen maksamiselle,jos en ole edes hakijana heidän mukaansa

Niinpä 28. päivä marraskuuta 2014

Sain itse hommattua itselleni koulupaikan. Työkkärin virkailija näpytteli konetta. Onko jo kaavakkeita? Ei. Täytä huolellisesti koska koulutuspalveluvirkailija päättää vielä onko koulutus tarpeellinen ! Kelan päivärahaa varten eli voivat evätä tuen minulta? Ilmeisesti tykkäävät että olen vain kotona enkä saavuta työpaikkaa. Tuli paskanmaku. Jo aiemmin keskusteltu että koulupaikka tarpeellinen. Ystävällinen virkailija ja olen aina saanut kivaa palvelua.

pomo 12. päivä helmikuuta 2015

Toimisto edellyttää työtodistusta työntekijältä jonka työsopimus on päättynyt määräaikaisuuden päätyttyä. Alkuperäinen allekirjoitettu työsopimuskappale joka on määrämuotoinen asetuksen määräämänä ei kelpaa vaan vaaditaan vapaamuotoinen työtodistus.

Vapaamuotoinen työtodistus vaaditaan, mutta työsopimus ei kelpaa. Perustelematonta mielivaltaa.

hannu 03. päivä elokuuta 2015

ei ole ollut apua. suoranaisena haittana eivät ole olleet, eivätkä ole häirinneet työtarjouksilla.

Ensi kertaa työtön 14. päivä elokuuta 2015

Nettipalvelun toimii, mutta kun yritän saada jonkun kiinni tiedustellakseni tapaamisilmoituksen muotoa eli soittavatko minulle vai menenkö TE-toimistolle… Valitettavasti nämä ei onnistu. Haluavat varmaan olla tehokkaita, mutta asioiden hallinta uupuu. Yksinkertaista olisi laita soitamme Sinulle tai Sinulle on varattu aika tapaamiselle jne… Nyt on henk.kohtaisella sivullani vain yhteydenottoilmoitus…

ja voileivän 26. päivä lokakuuta 2015

Paskaa paskanpäälle

marko 22. päivä tammikuuta 2016

ois voinut ilmoittaa kotisivulla, että on osoite muuttunut remontin vuoksi

Ei kannata mennä 22. päivä huhtikuuta 2016

Parempi meno taitaa olla somaliassa, puusta banaani, eikä tarvi kuunnella vittuilua ja paskaa.

Luotto mennyt monet kerrat tuohon työkkärin touhuun. 13. päivä toukokuuta 2016

Suosittelen melkein tekemään pimeetä työtä. Eihän nuo tuolla työkkärissä osaa muuta kuin kusettaa ja olla vittumaisia, ainakin nämä jotka ne päätökset tekee. Yrittäjäksi väittävät, vaikka liikevaihto 0. Kuulemma yrittäjän oma vastuu tienata, jos toiminimi löytyy, eikä päivärahaan mahdollisuuksia. Mielenkiintoista tässä on se, että samaan aikaan olin ollut kuitenkin kahdenkin eri firman palveluksessa osa-aikaisena normaalina työntekijänä (välillä päällekkäinkin, jolloin tunteja tuli viikkoon noin 60.) Silti väitetään yrittäjäksi. On tää maa yks saatanan Albaania.

Turun TE-toimisto 12. päivä marraskuuta 2019

Korjatkaa nyt ihmeessä jo tuo Turun toimipisteen osoite! Ei ole kahteen vuoteen ollut Linnankadulla!

Pete 12. päivä marraskuuta 2019

No joo, kiitos muistutuksesta. Se on päivitetty.

Amara Targen 25. päivä huhtikuuta 2023

Dear, my greeting comes to you. Is will my respect that am writing you. I was sent here on scholarships by Un, GTz and I want scholarships more place because scholarships they can do it for others. I have my business and I want my customers to make it. I toll the bank to do my business for me. I do not want my business to close down, please. Here Is my business number 0105460560. You can ask this number about how many scholarships I have and I still want scholarships Is my diploma number 0204968404. Please I do not want to lose my business and I do not want to lost my business and I do not want to be loser. I won money games and I still want to win and I want women or woman to where all I won football games. They said that I such show proof and please help me show my proof to the world. I want to be in the news and I want to be on the radio. I want to be king and world leader after my parents and family and if not then president and world leader. 50-50. If is possible I can get scholarships, will you. You can ask about me here if they will tell you about me 022331668 or 0400904909 and here is another number but not book 0445-805 845. I do not want to be poor. I believe in God and am a member of society. I want to get married when I get the women or woman and I want the same right in the world that I have to get women or woman in the world for us to apply for jobs as you told me to get Finnish women or woman for us to apply for jobs, please. I want my friends to have jobs if they want and I want my women or woman to have jobs if they want and I want my parents and family to have jobs if they want and I want my inlaws to have jobs if they want to jobs. I want my friends to be leaders if they want and I want my women or woman to be leaders if they want and I want my inlaws to be leaders if they want and I want my parents and family to be leaders if they want to be leaders. I want my customers to jobs if they want jobs and I want my customers to be leaders if they want and I want my kids to jobs and be leaders if they want. I want money if am getting married. I still want to go to school and I do believe that scholarships they do it by going to school. I do not want to crisis. I play football for Africa Liberia National Team and they said that I such play here and they will talk about it in Africa Liberia and I have play here in Euro Finland for a club named call Liry or Lirry, Pepo, Tps, Inter and so on and I still want to play. I do dance. I grow my women or woman and friends and my inlaws and my parents and my family and my customers and my kids and my group and I want my group to do jobs and be leader if we want. I make my sacrifice. God bless you. Gobo, landlady, Saturn, _, and so on in all world. 210584-239y.

Kokemuksista Turun työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Turun toimipiste sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)