Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Loimaan toimipaikka

Loimaan TE-toimisto

Työvoimatoimisto Loimaalla sijaitsee Vareliuksenkadulla lähellä aluesairaalaa. Toimipaikassa voi asioida ilman ajanvarausta maanantaisin ja torstaisin kello 9–11.30, muina aikoina vain ajanvarauksella.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Postiosoite on PL 27, 32201 Loimaa.

Sähköpostiosoite on kirjaamo.varsinais-suomi@te-toimisto.fi.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Loimaan toimipaikka" on saanut pisteet 5,5/10. Se on 20 arvostelun tulos.

Mielipiteet Loimaan työvoimatoimistosta

Minna Salin 09. päivä syyskuuta 2013

Soitin ylläolevaan numeroon, kysyäkseni neuvoa koulutuksen löytämiseksi kuntoutussuunnilmaa varten. puhelu ohjautui vaihteeseen joka käänsi puhelun jonnekin kuntusnumeroon, josta puhelu ohjautui toiseen vaihteeseen joka luuli että tavoittelen kotouttamispalveluja ja siisri sitten puhelun Loimaalle jossa vastasi jonkun naisen automaatti ja pyysi jättämään viesti puhepostiin. Puheposti oli täynnä, viesti jättäminen ei onnistunut ja puhelu katkesi, ja nyt pitäsi sitten kai aloitaa alusta.

Petri 09. päivä syyskuuta 2013

Ei voi olla todellista! :-D

Tina,12,12,13 12. päivä joulukuuta 2013

Kyllä on outoa kun soittaa numeroon 0295044500,se menee johonki valtakunnalliseen palveluun,siellä vastaa joku huonoa suomia puhuva Äijä,ei osaa yhdistää halutulle ihmiselle työkkärissä,ei osaa neuvoa toista numeroa miten saan kyseiselle ihmiselle J.L.varattua aikaa,ja sitten ihmetellään miksi on työtön,kai sitä on työtön kun ei työkkäri ole koskaan auki saatana,eikä kaikilla ole omaa kännykkää kun uskonto kieltää,jotain parempaa palvelua työkkäriin.

Ensinmäistä kertaa työkkärissä 40v 16. päivä joulukuuta 2013

Näin loistaava palvelua ei saa edes soneralta, nainen vastaa jonka puheesta ei saa mitään selvää ja selvitin mitä asia koskee niin laittaa jonottamaan kahdeksikymmeneksi minutiksi ja kun vastataan niin ollaan ihan eri paikkakunnalla kuin mihin olin pyytänyt. Onneksi tällä kertaa vastasi nainen jonka puheesta sai selvää ja asia lähti eteenpäin kun osasi jotain neuvoa miten toimia, tosin hänkin oli sitä mieltä et netin kautta mut ei se meille vanhemmille ihmisille ole niin selvää toi netin käyttö.

irtisanottu pitkäaikaistyöllinen 28. päivä tammikuuta 2014

Hyviä ohjeita antavat nuorille,ei kannata kouluttautua omaehtoisesti,menee kaikki omasta pussista,kannattaa maata vaan kotona,niin rahaa tulee.Pitäisköhän Tän toimiston lisä kouluttaa väkeänsä,maksavat tietenkin itse kulut siltä ajalta.

Timppa 11. päivä helmikuuta 2020

Ei valittamista.
Eivät häiritse turhaan, tarkistavat aina välillä, olenko elossa :)
Palvelu pelaa aina, kun siihen on itsellä tarvetta.

Kokemuksista Loimaan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Loimaan toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)