Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Someron toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 2043 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Someron toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Someron TE-toimisto

Toimipaikka lopetettiin 1.11.2014.

Työvoimatoimisto Somerolla sijaitsee Turuntiellä. Toimipisteen puhelinnumero on 029 504 4500 ja sähköpostiosoite kirjaamo.varsinais-suomi@te-toimisto.fi. Nykyisin Someron TE-toimistossa voi tehdä ainoastaan ajanvarauksella aktivointisuunnitelmat ja työllistymissuunnitelmat. Ajan voi varata vastuuvirkailijalta.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 232 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Someron toimipaikka" on saanut pisteet 5,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Someron työvoimatoimistosta

Kokemuksista Someron työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Someron toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. CourageIsContagious (Rovaniemen toimipaikka)
  2. veijo ahava (Tornion toimipaikka)
  3. JP (Lohjan toimipaikka)
  4. Mikael27 (Oulun toimipaikka)
  5. Mikael27 (Oulun toimipaikka)