Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Pirkkalan toimipaikka (yhteispalvelupiste)

Pirkkalan TE-toimisto

Pirkkalan toimipaikka on ollut vuodesta 2013 lähtien yhteispalvelupiste Koulutiellä. Se on avoinna arkisin kello 9–16 ja viikonloppuisin suljettu.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Yhteispalvelupisteen palveluihin kuuluvat esimerkiksi opastus sähköisten palveluiden käyttöön, lomakkeiden, esitteiden ja julkaisujen jakaminen, todistusten jäljennösten ja asiakirjojen vastaanottaminen ja toimittaminen eteenpäin Pirkanmaan TE-toimistoon.

Postiosoite on: PL 13, 33721 Tampere.

Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 234 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Pirkkalan toimipaikka (yhteispalvelupiste)" on saanut pisteet 6,8/10. Se on 8 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Pirkkalan työvoimatoimistosta

Kokemuksista Pirkkalan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Pirkkalan toimipaikka (yhteispalvelupiste) sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Epätoivoinen yrittäjä (Nokian toimipaikka)
  2. Cesilia vm58 (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Martin (Kesätyöt Lahdessa)
  4. taipuuko... (Outokummun toimipaikka)
  5. Juha (Keski-Karjalan työvoiman palvelukeskus)