Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Sastamalan toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 2311 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Sastamalan toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Sastamalan TE-toimisto

Nykyisin Sastamalassa ei ole TE-toimistoa, ei edes yhteispalvelupistettä. Sastamalassa on kuitenkin ollut mahdollista saada työnhaun ohjausta 13.11.2017 alkaen parillisten viikkojen maanantaisin klo 9–12 välisenä aikana osoitteessa Puistokatu 10.

Sastamalassa työvoimatoimisto sijaitsee Puistokadulla. Toimisto on nykyisin avoinna vain ajanvarauksella.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Sähköpostiosoite on kirjaamo.pirkanmaa@te-toimisto.fi.

Postiosoite on: Pirkanmaan TE-toimisto, PL 13, 33721 Tampere..

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Sastamalan toimipaikka" on saanut pisteet 3,2/10. Se on 26 arvostelun tulos.

Mielipiteet Sastamalan työvoimatoimistosta

Marita Seppä 07. päivä lokakuuta 2013

Hei,
aika niukasti on informaatiota palveluistanne. Näin nettiaikana se on mielestäni ala-arvoista ja anteeksiantamatonta. Toivon, että otatte minuun yhteyttä, sillä lukuisat soittoyritykset päätyivät säännöllisesti vastaajaan, joka ilmoitti, että palvelu on tilapäisesti ruuhkautunut eikä jonoon enää oteta asiakkaita. Tilapäinen ruuhka ei taida kertoa todellisuutta: ruuhka on jatkuvaa ja vastaaminen erittäin epätodennäköistä. Siis ottakaa yhteyttä.

Ystävällisin terveisin
marita Seppä
marita.seppa@sastamala.fi
050 3494 373

anonyymi työtön 25. päivä marraskuuta 2013

Puhelimitse ei pääse varaamaan edes aikaa ja tiskiltä ajanvarausta ei kuulemma voi tehdä jostain kumman syystä. Siinä sitten vastaanottotäti soittaaa samaa varattuu numeroon kuin minäkin.

Anonyymi 18. päivä joulukuuta 2013

Anonyymi työtön 18. päivä joulukuuta 2013.

Puhelimitse kun soittaa, niin nauha vastaa – kaikki 15 virkailijaamme ovat varattuina, soita uudelleen. Tunnista toiseen, sama nauha pyörii. Jos ovat niin varattuja, niin eikö jo olisi aika palkata uusia virkailijoita?

työtön 09. päivä huhtikuuta 2014

Joo vituttaa. Haluaisin samalla kun asioin keskustassa tulla varaamaan ajan seuraavaan tapaamiseen tiskiltä. Muutenkin rahat loppu ja vielä pitäisi soittaa ja jonottaa pitkän ajan. Lakkasin haaskaamasta aikaani ja viimeistä pennosta.
Opteam samanlainen Ilmoittakaa reilusti missä on avoin työpaikka auki. On ihmisiä jotka eivät palkkaa kaikkia, olen parikertaa lähettänyt hakemukseni kiitetään vaan mielenkiinnosta työpaikkaa kohtaan. Paskat ei haluta ees palkata ja sama paikka voi olla auki pitkäänkin.

Jeesus on Herra 05. päivä marraskuuta 2014

Jeesus siunaa kaikkia työttömiä, auta järjestymään työtä ja siunaa myös työkkärin ihmisiä, anna ymmärrystä ja taitoa hoitaa asioita oikein.
Varjele meidän isänmaamme kaikelta pahalta.

hades manalan portinvartija 20. päivä marraskuuta 2014

haistakaa pitkä ¤¤¤¤¤

sairas 06. päivä maaliskuuta 2017

Tällä sivulla väärää tietoa. Toimisto ei ole auki muuta kuin ajanvarauksella ja torstaisin on palveluneuvoja paikalla. Tämä luki kun kävin oven takana. Tiedot pitäisi päivittää, eikä juoksuttaa ihmisiä.

Petri 06. päivä maaliskuuta 2017

Kiitos ilmoituksesta, sairas. Asiaan on tehty korjaus.

Marko 17. päivä heinäkuuta 2017

Aika ihme touhua, toimistoon ei pääse kun ajanvarauksella, eikä kaikilla ole nettiä käytössä ja puhelukin maksaa. On kyllä paskaa palvelua!!!!

Repa 10. päivä elokuuta 2017

tanan kyykyttäjät.
Miten on mahdollista ettei voi tiskiltä varata aikaa..??
Sipilän ´´normienpurkutalkoot´´ Saatana.

sssde 19. päivä syyskuuta 2017

Voin sanoo että jos joku vielä luulee joidenkin työttömien olevan helpon rahan perässä niin kyllä sitä rahaa saa helpommin käymällä töissä ja säästää samalla omaa mielenterveyttään. 5 kuukautta olen yrittänyt saada työnhakuani voimaan, nyt tuli netin kautta uusi tehtävä: Varaa aika Sastamala työvoimatoimisto infopisteeltä haastatteluun käymällä paikalla henk.kohtasesti.. Ainoo ongelma et sinne ei pääse sisälle

Kokemuksista Sastamalan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Sastamalan toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)