Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Ylöjärven toimipaikka (yhteispalvelupiste)" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 2452 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Ylöjärven toimipaikka (yhteispalvelupiste) (muuttanut/lopettanut)

Ylöjärven TE-toimisto

Nykyisin Ylöjärvellä ei näytä toimivan yhteispalvelupistettäkään.

Ylöjärven TE-toimisto muuttui yhteispalvelupisteeksi. Se sijaitsee osoitteessa Räikäntie 3 A, mutta sisäänkäynti tapahtuu Kuruntien puolelta.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Pirkanmaan työvoimatoimiston sähköpostiosoite on kirjaamo.pirkanmaa@te-toimisto.fi.

Postiosoite: PL 587, 33101 Tampere

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Ylöjärven toimipaikka (yhteispalvelupiste)" on saanut pisteet 3,2/10. Se on 25 arvostelun tulos.

Mielipiteet Ylöjärven työvoimatoimistosta

Terveisin entinen Pirkanmaan työkkärin asiakas 27. päivä syyskuuta 2013

Ylöjärven työvoimatoimistoon kun ei pääse asioimaan ilman ajanvarausta on todella syvältä sieltä. Ei kukaan ala jonottamaan puhelimessa iänkaiken ja kehotetaan soittamaan uudestaan kun jonossa jo niin paljo ettei siihen pääse. Jos satut pääsemään aikoja ei todellakaan ole huomenna eikä vielä sittekää.
KOITTAKAAHAN SAAHA TOLOKKUA ASIAKASPALVELUA AIKASEKSI.

Käykääpä Raahen työkkärissä-palvelu pelaa kun kävelet vain sisälle joka arkipäivä, palvelu sujuvaa ja erittäin ystävällistä.

Vihainen asiakas 03. päivä lokakuuta 2013

Monta kertaa soitettu ja tulos: “Soititte Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston puhelinpalveluun. Palvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut eikä jonoon oteta uusia asiakkaita.” Läpi ei pääse ikinä ja jos soittopyynnön jättää se tulee vasta kahden viikon päästä. Sitten kun pitäisi varata aikaa sitä ei saa kuin 1,5kk päähän. Todella surkeaa toimintaa. Asiakaspalvelu ehkä hieman tympeää, ei todellakaan ihmisläheistä.

palvelu ajettu alas... 07. päivä joulukuuta 2013

tosi törkeetä… ilmoittauduin peräti 3 kertaa työttömäksi työhakijaksi (eli vein lippuja ja lappuja tstolle) 10.11. 2013 jälkeen ja nyt tuli päätös että en ole näin tehnyt eikä oikeutta korvaukseen. eka ilmoittautumisen tein työvoimaviranomaisen kanssa yhdessä toimiston koneelta, kun en ollut aiemmin tehnyt… nyt liki 3kk ilman rahaa mistään… törkeetä…eikä puhelimella pääse ikinä perille vaikka oon yrittäny yht. 4,5 tuntia esim. perjantaina… eikä ilman ajanvarausta pääse ees selvittään… eikä oo valitusoikeutta päätöksen mukaan… rikoksen polulle pakottamistahan tämä on kun syömättä ei voi olla montaa kuukautta…

työkkäri hanna 20. päivä huhtikuuta 2017

naishenkilö päätti tehdä lastensuojeluilmoituksen,työnhakijan muuttaessa pois ylöjärveltä.perusteena asiakas muuttanut monta kertaa,hän on huolissaan alaikäisestä lapsesta.no huh huh.
miten tollaset idiootit saa pitää tollasta virkaa.

Kokemuksista Ylöjärven työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Ylöjärven toimipaikka (yhteispalvelupiste) sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)