Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Tampereen toimipaikka

Tampereen TE-toimisto

Tampereen työvoimatoimisto sijaitsee Pellavatehtaankadulla. Tämä TE-toimisto on avoinna arkisin kello 9–16 välisenä aikana, joskin ajanvaraus tarvitaan. Suljettu viikonloppuisin. Tampereen TE-toimisto on avoinna kesälläkin normaalisti. Asiantuntijapalveluiden hyödyntämiseksi tarvitaan ajanvaraus.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Sähköpostiosoite on kirjaamo.pirkanmaa@te-toimisto.fi.

Huomioitavaa: mikäli asia koskee työttömyysturvaa, vuorotteluvapaata, palkkatuen hakemista, kulukorvausta, matkakorvausta, valmennusta, koulutusta tai poissaoloilmoitusta, asiakirjat voi postittaa osoitteeseen: Pirkanmaan TE-toimisto, PL 587, 33101 Tampere.

Osa puheluista saatetaan nauhoittaa.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Tampereen toimipaikka" on saanut pisteet 2,8/10. Se on 124 arvostelun tulos.

Mielipiteet Tampereen työvoimatoimistosta

Nobody 15. päivä elokuuta 2013

Mitään konkreettista apua en ole saanut työllistymiseeni. Olen jo yli 50:nen ja saiaruseläkettäkin hakenut – turhaan. Ihmistä pidetään kortistossa vuodesta toiseen ja “pidennetään työuraa”, Kataisen typerin sanoin. Ilmeisesti sekin on parempi, kuin eläke syystäkin. Suomessa byrokratia menee kaiken muun edelle – varsinkin ihmisen hyvinvoinnin.

Tampere

Pirjo 27. päivä elokuuta 2013

Paskaa touhua, uskomattoman huonoa asiakaspalvelua

Sonja 28. päivä elokuuta 2013

Uskomatonta sontaa kerrasta toiseen. samoja todistuksia ja lappuja joudutaan toimittamaan kerta toisensa jälkeen, eikä kukaan ota vastuuta kadonneista tiedoista! Koulupaikka menetetty KOLME kertaa työkkärin osaamattoman henkilökunnan avustuksella. haistakaa suoraan sanottuna paska

alina 30. päivä syyskuuta 2013

Mitä paskaa koko touhu. Tunnin saa soittaa ja ikinä ei pääse läpi.

Ihmettelijä 30. päivä syyskuuta 2013

Todella ala-arvoista palvelua. Poikani yrittänyt saada lausuntoa työllisyyskoulutusta varten soittamalla päivittäin saamatta yhteyttä.
Paikan päällä käydessään oli vaan todettu , että asia pitää hoitaa puhelimitse !??

Olis tarjota työpaikka Saarijärvellä 01. päivä lokakuuta 2013

Hienoo musaa. Kiitti!

1kk ollut työtön... 01. päivä lokakuuta 2013

Soitin eilen neljä tuntia ja joka kerralla sanottiin että puhelinlinjat ovat ruuhkautuneet ettei uusia asiakkaita oteta linjoille… vihdoin kun 4,5 tunnin pääsyä pääsin linjoille jonotin 43minuuttia kunnes vastattiin. Eivät alkaneet varailemaan minulle aikaa asiantuntevalle työvoimatoimiston henkilölle, koska asiat hoituvat netissä. Selitin että kotonani ei ole tietokonetta jota eivät ymmärtäneet. Tässä ollaan ja käskivät ottaa uudelleen yhteyttä mikäli tulee ongelmia. Mistähän nämä ammattitaitoiset työvoimatoimiston työntekijät tulevat kun eivät selvää suomen kieltä edes ymmärrä. Kyllä tämä koko työkkäri hässäkkä on niin syvältä, että tekisi mieli itkupotku raivarot vetää.

Liisa 04. päivä lokakuuta 2013

Yritin varata aikaa ja minut ohjattiin puhumaan automaatin kanssa. Automaatti sanoi linjoilla olevan ruuhkaa, eikä uusia asiakkaita oteta enää sinä päivänä. Mitä ihmettä pitää tehdä?

Tuomas 07. päivä lokakuuta 2013

Joo kannattaa unohtaa nää välikädet tästä. Jos haluu työharjoitteluu, niin ei kannata oottaa, että työkkäri järjestäis mitään. Kannattaa itse ottaa vaan yhteyttä sinne minne haluaa. Useimmat paikat kumminkin haluaa ilmaisen juoksupojan viemään roskia ja pyyhkiin pölyjä. Pitää sit vaan muistaa viedä kopio työharjottelusopimuksesta paikanpäälle ja toivoa, että siitä sais jotain rahaa.

Minna 09. päivä lokakuuta 2013

Kuinka kauan oikein työvoimapoliittisen lausunnon saaminen kestää? ja kuinka kauan oletetaan ihmisen tulevan ilman rahaa toimeen? Tuo työlinja “puhelinpalvelu” on VITSI, ei sieltä kukaan oikeesti vastaa. Surkeeta asiakaspalvelua nykyaikana!

morjens 09. päivä lokakuuta 2013

en viitsi edes vaivautua

Hannele 17. päivä lokakuuta 2013

Yritin saada neuvoja, pitkän odottelun jälkeen, ei onnistunut !

Uskomaton firma, toivottavasti en joudu asioimaan siellä enää koskaan !!!!

Jantteri 18. päivä lokakuuta 2013

Ihan rahastusta tää puhelimessa istuminen.Nykyään ei saa mitään helpolla.Mihin tää yhteiskunta menee…Paskaa touhua.

Juhani 21.10 2013 21. päivä lokakuuta 2013

joo tää systeemi on täysin sairas, yritystä ehkä on mutta tulokset?? vanha malli toimi paljon paremmin, mixi vaihdettiin tällaiseen joka ei palvele ketään?

Iina 28. päivä lokakuuta 2013

Aina sama laulu: Palvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut eikä jonoon oteta enää uusia asiakkaita. Tänäänkin oon koittanu soittaa jo 36 kertaa eikä mitään toivoa! Sitten kun yli viikon yrityksen jälkeen vihdoin pääsee läpi, saa paskaa niskaan ja haukut kun ei oo asiaa hoitanu aiemmin, eikä puhettakaan ajasta tavata käsittelijä kasvotusten. Ja tää toistuu joka kerta! Oon asunut monissa kaupungeissa, eikä missään systeemi oo niin paska kuin Tampereella! Työvoimatoimisto, joka suorastaan estää ihmisiä pärjäämästä ja työllistymästä!

Ei näin 13. päivä tammikuuta 2014

Se on kumma kun olisi kysyttävää ja tarkisteltavaa, mitä voi tehdä ja miten sen voi tehdä, ei vastausta saa ollenkaan kun yhteyttä ei saa läpi vaikka kuinka yrittää. Paikka olisi käytännössä jo valmiina, mutta täytyy nämäkin asiat hoitaa työkkärin kautta ja yhteyttä ei vaan saa. Aivan täyttä kuraa.

pirkko 16. päivä tammikuuta 2014

En jaksa olla ravaamassa ja yrittämässä saada kiinni ihmistä! Miksei palvelut voi olla niin että ajan voi varata jostain keskusyksiköstä kuten esim. terveydenhoitajalle terveysasemilla. Ja miksi yleensäkään te-keskuksissa ei ole henkilökuntaa riittävästi, varsinkin iltapäivystystä jonain iltana.

Ton 20. päivä tammikuuta 2014

Moikka, onko järkeä pitää ainoastaan 15 puhelin ‘asiantuntijaa’ jos kukaan ei pääse puhelimella läpi. Tässä nyt viikon yrittänyt joka päivä useaan kertaan soittaa enkä kertaakaan päässyt läpi. Siinä kun monta sataa ihmistä yrittää päivittäin soittaa niin eihän sinne kukaan pääse läpi……

Pauliina 30. päivä tammikuuta 2014

Saat työtarjouksen ja haet paikkaa niinkuin kuuluukin. Sen jälkeen yrität ilmoittaa puhelimitse, että olet paikkaa hakenut. Ei pääse läpi, linjat ovat ruuhkautuneet, soitat monta päivää. Eikö tähän voisi keksiä jtn. esimerkikisi tekstari/s.posti ilmoittautumista jotta 15 puhelinpalvelijaa voisivat palvella oikeasti vastauksia tarvitsevia.. Palaa käpy!

Harri 20. päivä helmikuuta 2014

Joo, kyllä odottaisi parempaa asiakaspalvelua. Kaikki asiat pitäisi hoitaa puhelimella ja koskaan ei saa yhteyttä. .. hermot menee.

Jaana 24. päivä helmikuuta 2014

Aivan mahdottomaksi tehty asiointi. Puhelinpalvelussa ilmoitetaan ettei mahdollisuutta päästä edes jonoon. Sivut sekavat ja eivät vastaa tarkoitustaan. Palautteen antaminen mahdotonta, koska palautesivu näytti heti erroria. Asiantuntijapalvelun puhelinnumero ei kenekään käytössä. Uskomatonta toimintaa!

Mai 27. päivä helmikuuta 2014

Siis, oon viikon verran yrittänyt soittaa työkkärii ! Ja tuntuu ettei linjoille ole minkäänlaista mahdollisuuksia päästä. Ihan prkl perseestä, sanon minä. Ei jaksa enää edes yrittää ku se tuntuu olevan kokoajan tukossa

Jampe 50 v 04. päivä maaliskuuta 2014

Puhelimeen ne ei vastaa, käymään ei voi mennä, mistä apu ?????????????

you think I am dim 12. päivä maaliskuuta 2014

HALOO!!! Lukeeko näitä kukaan??? Koko sivullinen VAIN huonoja kommentteja – mitä toimia aloitatte jotta palvelu paranee ? Tarvitsen tietoja joilla työllistyn, mutta kukaan ei auta, mikä pointti työvoimatoimistolla siis on?

Turhanaikainen virasto 13. päivä maaliskuuta 2014

Olen soittanut monta kertaa ja aina vaan linja(t) niin varattu, ettei jonoon pääse. Miten sinne saa yhteyden? Kaikilla ei tänäpäivänäkään ole tietokonetta.

Työvoimatoimisto pitäisi siirtää Kelaan, ehkä sitten tilanne paranisi. Nyt työvoiman muutokset on aivan ihmeellisiä. Onko tarkoituskin, että virkailijoiden ei tarvitse puhua, vaan voivat mököttää kaamosta ja sun muuta kopeissaan? Tekevät työtään vain koneella yksinään?

tarja 14. päivä maaliskuuta 2014

kuulostaa ihan kamalalta touhulta, kun lukee ihmisten palautekirjoituksia…otetaanko nämä huomioon jossain instanssissa, että puhelinpalvelu on riittämätön? tehdäänkö ongelmille jotain vai annetaanko ihmisten vaan jatkaa turhautneina turhaa soittelua? olisi hyvä kuulla myös te-keskuksen kommetti tähän, millä tavalla aikovat parantaa systemiä, ettei työkkäristä tule vain kärsimyksen maksimoija niille joilla muutnkin on jo vaikeeta…

Vuokko Hokkanen 19. päivä maaliskuuta 2014

Ohikulkiessani kävelin Tampereen TE toimistoon saadakseni tietoa koulutus- ja työmahdollisuuksista ulkomailla. Yhtä toivotonta kuin puhelimella saada yhteyttä. Kuinka suuret kiinteät kulut toimipaikassa on, hämmästelin odotellessani tietoa, onko mahdollista saada tietoa yksilöllisiin tarpeisiini. Tiedonsaanti ei onnistunut. En ole vielä saanut edes vastausta netin kautta kirjoittamaani kysymykseen . Yleisellä tasolla standardimassalle on tietoa netissä. Hassuinta oli, että ulko-oven avattuani ensimmäinen henkilö oli turvamies. Kyllä me suomalaiset työvoimatoimiston palveluja käyttävät suomalaiset olemme vaarallisia!

Tanja Owens 25. päivä maaliskuuta 2014

voiko teille varata aikaa täällä etissä ilman että tarvii puoltatuntia odottaa puhelin linjoilla?????

Vesa Meskanen 31. päivä maaliskuuta 2014

Työkeikka tarjolla ensi lauantaina 5.4 klo 12 – 19 Tampereella. Kunnon korvaus! Työn sisältö: ruokatarjoilua ja keittiötehtäviä synttärijuhlissani. Järjestelyillä alkaa olla jo kiire, joten yhteydenotot mahdollisimman pian puh. 045-3588802 / Vesa.

Antsa 07. päivä huhtikuuta 2014

Aina sama homma kun soittaa. Jonoon ei oteta enää uusia asiakkaita.. Henkilökohtaista palvelua ei enää saa. Karenssiin joudut millon mistäkin naurettavasta syystä. Kohta määrätään pakkotyöhön kaikki. Päiväraha on lähes ilmaista työvoimaa. Maksakaa edes se 900e/kk niin varmaan useampaakin kiinnostaisi mennä työkokeiluihin ym. Auttaisitte oikeasti saamaan työtäkin niin olisi aika mahtavaa. Vuosia olen ollut asiakkaana, työn ja työkokeilu paikat olen aina löytänyt itse.Turha laitos. Toivottavasti paremmat systeemit otetaan käyttöön pian koska sellaisia varmasti on mahdollista toteuttaa jo nyt.

Ps. Työkkärin internet sivut ovat naurettavan epäselvät ja ihan kuin oisi tahallaan tehty mahdollisimman monimutkaiseksi ettei vaan kukaan löydä mitä etsii.

turo 10. päivä huhtikuuta 2014

Toimistoon ei saa yhteyttä, työnhaku katkeaa ja kaikki menee päin persettä teidän takia!! Kiitos!!

Tulen hulluksi 02. päivä toukokuuta 2014

Ilmoittauduin netissä työnhakijaksi ja kävin ammatinvalintapsykologilla irtisanomisaikana. Seuraavaksi yhteydenottoajaksi laitettiin tietty pvm, jolloin soittavat minulle. Vaan eivät soittaneetkaan. Mitäs nyt? En voi ilmoittautua työttömäksi työnhakijaksi, että soittavat 2 vkon kuluttua, koska olen jo työnhakija. En saa mitään palvelua, ei suunnitelmia ei palvelulinjoja, kun kukaan ei soita mulle. Pirkanmaalla ei toimi yhtään!

pia 19. päivä toukokuuta 2014

Työvoimasta kestää päätöksien saaminen ja näin ollen kelan rahalla jos satut olemaan niin et saa rahaa mistään.
Mistään tunnetusti ei vastata ja jos vastataan niin ilmoitetaan “pistetään viestiä et.päin”.

Marko 16. päivä kesäkuuta 2014

Aivan hirvittävän haiseva ja syöpämäinen asiakaspalvelu!
Herranjumala minä odotin 3 ja puoli tuntia puhelimen ääressä,
ja lopputuloksena vastasivat töykeästi ja sanoivat etteivät
varaa minulle aikaa, koska eivät vastaa siitä, että olen työtön.
Hehän juuri ovat sitä varten. Sanoivat sitten “emme voi auttaa, kiitos moi”
ja helkkari soikoon löivät minulle luurin korvaan! Sen lisäksi kun
ruman näköinen nuori nainen käännytti 40-vuotiasta raukkaa miestä pois!! Mitä teen nyt???

Siru 06. päivä elokuuta 2014

Netissä tiedoissani oli ilmoitus, että minuun otetaan työvoimatoimiston kautta yhteyttä 6.8. mennessä, no eipä ole otettu. Ja kun yritän itse soittaa, kaikki asiakas’palvelijat’ ovat kuulemma varattuja eikä uusia oteta jonoon. Kiitos vain!

Minna 07. päivä elokuuta 2014

Ketä varten työvoimatoimisto on nykyään? Pelkästäänkö työnantajapuolta? Eikö olisi kaikkien osapuolien etu, että asiat toimisivat edes kohtuullisesti. Tuskin on mukavaa palvella jatkuvasti turhautuneita/kiukkuisia ihmisiä? Ja kun asiakkaiden palvelu ajetaan pelkästään nettiin niin luulisi näiden nettisivujen ja palvelujen olevan sitten todella huippuunsa ajateltuja!? Näin ei ole. Sivut ovat sekavia ja palvelua saa hakemalla hakea monien linkkien takaa. Tulee jopa ajatus, että palveluja ei haluta edes ihmisten löytävän!! Säästöä vai?

Kohtuutonta! 09. päivä elokuuta 2014

Olen kesäkuun alusta ilmoittautunut työvoimatoimistoon työnhakijaksi. Koulusta valmistuin toukokuun loppuun mennessä. Mutta, kyseisestä koulusta saa viralliset tutkintodotistukset vasta elokuun alusta. Vaikka pyysin todistuksen koulusta ,josta ilmeni, että olen kaikki opinnot suorittanut hyväksytysti niin tämä ei riittänyt? Ja koko kesän tämä asia on ollut ns. tutkinnan alla ja kun vein nyt elokuun alussa ne VIRALLISET paperit työvoimatoimistoon niin sanottiin,että käsittelyssä voi mennä vielä mahd. kuukausi!! Miten tämä voi olla mahdollista!! Onko tämä jotakin simputusta? Voisi itse kokeilla miltä tuntuu olla kuukausia ilman rahaa ja miten muka stressaantunut ja paniikissa oleva henkilö on sitten hyvä työnhakija??!

Milla 12. päivä elokuuta 2014

Samasta asiasta soittaa kolme eri ihmistä. Kaikille sama tarina. Kukaan ei lue niitä tekstikenttiä mihin kirjoitetaan. Kukaan ei osaa sanoa heti miten toimia. Täytellään netissä selvityksiä ja kuitenkin ne samat täytyy tehdä myös kirjallisena sille neljännelle henkilölle. Niin ja vielä eri lomakkeelle. Lähettämäni selvitys häviää postissa vaikka siinä oli TE-tston henkilön nimi ja joudun tekemään uuden. Olisi helpompaa asioida jonkun henkilön kanssa! Soittopyyntölomakkeet piilotettu kolmen sivun alle ja virkailijakin sanoi, että on hankalassa paikassa. Milloinkaan ei tiedä mistä TE-keskuksesta soitetaan. Vaikkakin itse on kuvitellut laittaneensa Pirkanmaalle pyynnön. Nyt pelkään, että hakemani koulutus ei olekkaan heidän mielestään kelan pvärahaan oikeuttavaa. En koe tulleeni palvelluksi vaan polvet ruvella täytyy anoa/soitella/rukoilla. Minäkin haluan tuonne töihin – voisi tulla asioihin vauhtia.

Hannele 12. päivä elokuuta 2014

Ollut työkkärin kustantamassa koulutuksessa 2013-2014. Nyt haen ILMAISEEN koulutukseen, jonka olen itse löytänyt, tapahtuisi omalla paikkakunnalla, olisin käytettävissä töihin koska vain ja täydentäisi tuota käymääni koulutusta. Tällaisen vastauksen sain virkailijalta: “Opiskelupaikan vastaanottamisesta päätät itse, eli sinun ei tarvitse odottaa TE-toimiston päätöstä asiasta. Mutta varautua täytyy siihen ettei opiskelua välttämättä lähdetään puoltamaan, koska olet juuri ollut koulutuksessa.”

SIIS OLEN JUURI OLLUT KOULUTUKSESSA JOSSA KÄYTIIN MUITA ASIOITA PINTAPUOLISESTI LÄPI EIVÄTKÄ NE OLE NIITÄ JOTA TÄSSÄ KOULUTUKSESSA OLISI?
Onko tämä tuolta työryhmältä tosiaan pois jos kela tukisi minua tuolla peruspvärahalla? Saataisiin yksi “asiakas” lähemmäksi työllistymistä? En enää tiedä mikä tuon tston tarkoitus on? Alistaa ja nöyryyttää työkykyiset ihmiset kaikenlaisilla selvityspyynnöillä JA kieltävillä lausunnoilla. Tämänkö vuoksi olen ollut koko ikäni töissä ja maksanut veroja? Hädän hetkellä saa vain simputusta ja takin kääntöä. Käskevät hakea kelan opintotukea. Millä elätän minut ja alaikäisen lapseni opintotuella??? Ei muuta kuin täyttämään eri papereita taas…Ei ihme, että täällä on näin paljon työttömyyttä kun kaikki on byrokraattista ja pilkkua – missä kannustus, motivointi? Ohjataan vain yksityisyrittäjäksi, että voi tehdä konkurssin ja panna narua kaulaan. Kiitos tyhjästä! Tulee hyvä juttu Ilta-lehteen

Kimmo 14. päivä elokuuta 2014

Tampereen työvoimatoimiston Arvi-info toi karusti esiin sen, että työtöntä kohdellaan kuin rikollista – tai todennaköisesti rikollistakin kohdellaan paremmin. Sinällään asiallisen sisällöllisen osuuden jälkeen alkoi lomakkeiden palautus kaupungin työllisyyspalveluihin tai läsnäolonsa todistaminen työvoimatoimiston virkailijoille. Kaikki hoidettiin luentotilassa kaikkien osallistujien ollessa läsnä, ja nimi ja sotu kirjattiin ruutuvihkoon! (Kuka tässä siis on koulutuksen ja avun tarpeessa?) Naurettavuuden huippu oli järjestystä ylläpitänyt vartija, jonka suurimpiin saavutuksiin tilaisuudessa lukeutui valokuvauskiellon julistaminen – kaikkihan sinne tietenkin olivat tulleet kuvaamaan. Tarkoituksellista alistamista. Työkkäri työllistää vain omat virkailijansa – on herraa ja etenkin narria vaikka miten paljon – ei ketään muuta.

Tuomo 03. päivä syyskuuta 2014

Tampereen työvoimatoimisto lisää rikollisuutta ja pahoinvointia kaupungissa.

... 04. päivä syyskuuta 2014

Aivan käsittämättömän paskaa touhua, olen ollut nyt vuoden oppisopimuksella ja siihen kuuluisi että työkkäristä tulee joka kuukausi tietty summa korvauksia, mutta ei ole näkynyt koko vuoden aikana yhtään. 6kk sitten otettiin ensimmäisen kerran yhteyttä ja yritettiin selvittää missä on mennyt vikaan, mutta siitä ei tullut vittuakaan. 2 viikkoa sitten myönnettiin takautuva tuki koko aikaväliltä ja pitäisi jatkua tästä eteenpäin normaalisti, mutta ei ole vieläkään näkynyt minkäänlaisia korvauksia tilillä.

Tattihousu 08. päivä syyskuuta 2014

Tyytyväinen

Olen pitkänlinjan työtön Tampereelta, eipä ole turhaan kiusattu TE-toimistosta turhilla jutuilla. Tosin vuosiin ensimmäinen “häirintäkirje” tupsahti, jossa ehdoteltiin jotakin täydellisen turhaa ja yhteiskunnan resursseja syövää “koulutusta” Koulutus kuuluu niille jotka itse sitä haluavat. Ei tällaisille jotka ovat järjestäneet elämänsä itse kohdalleen tuon pienen “tekoeläkkeen” turvin. Päästäisivät jo pois ja myöntäisivät eläkkeen, töihin minustakaan ei kuitenkaan ole, en halua, eikä kukaan ottaisikaan. Työmarkkinatuki on riittämätön hyvään elämään, nostakaa sitä tuplasti niin olen vielä tyytyväisempi. Älkää soittako tai vaatiko käymään, antakaa työttömän olla rauhassa nyt on sieniaika ja korpikuusen kyynel maistuu takametsissä, se kuulkaa vie aikaa se.

kiipeli 09. päivä syyskuuta 2014

HEI HALOO.. EIKÖ TARVITTAVIA AJANVARAUKSIA VOISI SAADA JOTENKIN NETTIVARAUKSEEN.. EIHÄN TUO PELITÄ KETÄÄN KUN LINJAT IHAN TUKOSSA KOKO AJAN.. TÄYTYYHÄN IHMISTEN SAADA ASIOITAAN HOITAA, JOS EI MUUTEN NIIN NETIN KAUTTA.. JÄRKI KÄTEEN SIELLÄ PÄÄSSÄ !!
SÄÄSTETÄÄN KAIKKIEN HERMOJA..

PEZCU85 29. päivä syyskuuta 2014

Nykyiset TE-Toimiston sivut ovat entisiä sivuja verraten aivan liian monimutkaisia selata.

Nykyinen TE-toimiston toimintatapa on mennyt aivan älyttömäksi. Lapuilla/työtarjouksilla pommitetaan ihan arvalla, miettimättä sen syvällisemmin, soveltuuko kyseisen työtarjouksen saanut henkilö edes osoitettuun paikkaan, omilta työkyvyiltään.

LISÄKSI!!! Kaikilla ei ole mahdollisuutta asioida netissä säännöllisesti. Tämä olisi toivottavaa ottaa huomioon siellä päässä, ennen kuin teette mitään “odottamattomia” päätöksiä.

Nykyään ajetaan pakollisiin koulutuksiin, ym. liirumlaarumeihin, karenssin uhalla jotta työllisyystilastot saataisiin näyttämään paremmilta. Onko tämä se oikea tapa ohjata meitä työttömiä eteenpäin? Ei ole!

Miksi ne monet kymmenet kopit ollaan edes rakennettu, kun nykyään ei enään saa jonottaa virkailijan luokse vuoronumeroilla? Säästetäänkö siinä meidän kaikkien kustannuksella?

Tuntuu, että tämä on eräänlaista mykkäkoulua ja arvaamista, mitä seuraavaksi tapahtuu?

Jos teet, tai unohdat tehdä jonkin ilmoituksen, siitä heti rankaistaan säälimättä. Kyllä tämä pompottaminen on jo kaiken huippua. Missä se raja menee?

Olisi teidän jo aika miettiä siellä toimiston päässä, kuinka tätä toimintaa voitaisiin muuttaa järkevästi paremmaksi, sekä kaikkia meitä asiakkaita huomioon ottaen paremmin palvelevaksi.

Hanslankari 30. päivä syyskuuta 2014

Jos edes aikaa ei saa puhelimitse varattua virkailijalle, niin silloin on todella huonosti toiminta hoidettu. Yksityisellä sektorilla tällainen “palvelu“ei tulisi kuuloonkaan. Näyttää siltä, että työvoimaviranomaisten tarkoituksena on ylläpitää suurta työttömyyttä. Keidenkähän (poliittista) etua tämäkin palvelee?

ransu1 01. päivä lokakuuta 2014

Hei., olen itse ottanut esim.koulutuasioissa suoraan kouluun yhteyttä, ja lähtenyt purkamaan vyyhtiä siltä kantilta, täällä ei saa minkäänmoista apua ja tukea e mistään eikä milloinkaan. Juu kerran kyllä sanoin virkailijalle kun höpötti mulle sitä kympin työtä miinus verot ( että istutko sinä siinä alle 3€ / h tuntipalkalla? Tämä virkailija ei sanonut mitään !! työllistämis höpö höpö töitä kyllä riittää, siitäkin rangaistaan ottamalla pois asumistuet! ja sattumoisin kun ei kaikki mene tässä elämässä käskirjoituksen mukaan, niin hoidan ja maksan kaikki yksin ! ja veroprosenttini sattuu olemaan 23% ETTÄ sossun tyypit voi jatkaa vaan rauhassa makaamistaan siellä sohvannurkisdsa ja juoda kaljaa!

Työtön 9 v 02. päivä lokakuuta 2014

TE on lyhenne sanoista Työllistymisen Estäminen. Toiminnassa ei ole muuta tavoitetta kuin lannistaa tai harhauttaa työtön jättäytymään työttömyysturvan ulkopuolelle.

Mhmm 28. päivä lokakuuta 2014

Siis mitä HELEKUTTIA. Eihän teille voi edes enää varata aikaa! Teette kaiken jotta teillä olisi mahdollisimman vähän töitä ja että kansalle tarvitsis maksaa mahdollisimman vähän rahaa! Miten ihanaa olikaan teillä asioida vielä muutama vuosi sitten- toki, jonot olivat kilometrin pituisia, mutta ASIAT SAI HOIDETTUA. Nyt kaikki tehtävä netissä ja puhelimetse ja kun toimistoon menee niin kimppuun hyökkää noi likat jotka neuvovat mennä takasin nettiin.

Tampereen toimipaikka todella tehoton 29. päivä lokakuuta 2014

Olen erittäin pettynyt Tampereen TE-keskuksen toimimattomuuteen. Vuoden työttömyysjakson aikana on kerran otettu yhteyttä. Kysyttiin, olenko tehnyt CV:n nettiin. Ilmoitin, että olen. Virkailija ilmoitti, ettei löydä sitä. Itse löysin sen. Huolestuin ja kysyin, onko ohjelmassa joku vika, jos vain itse löydän sen. Vastaukseksi sain, että antaa asian olla. Toivotaan, että näkyy ulkopuolisille. Samalla minulle ilmoitettiin, että ymmärränhän nyt aivan varmasti, että TE-keskus ei voi minua työnhaussa auttaa. Minun on aivan itse työpaikka löydettävä. (Tampereen TE-keskuksen tehtävä ei siis ole auttaa työnhaussa? Ei ihme, että Tampereella työttömyysluvut ovat maan korkeimpia…) Virkailija ilmoitti, että ottaa seuraavan kerran yhteyttä kesäkuussa. Nyt eletään lokakuun loppua, eikä yhteydenottoa ole kuulunut.

Kävin yhdellä työnhaun kurssilla. Kurssin nimi oli lupaava, mutta itse kurssi oli aivan ala-arvoinen. Kurssi oli ostettu ulkopuoliselta yritykseltä ja oli suorastaan verovarojen väärinkäyttöä. Uratehtaalla on onneksi hyviä kursseja, joista on oikeasti hyötyä työnhakuun.

Aamulehdessä oli muutama viikko sitten kirjoitus, jossa muistaakseni TE-keskuksen esimies yritti puolustella Tampereen toimimattomuutta. Kertoi, miten virkailijoiden pitää tehdä tietty määrä yrityskäyntejä ja tehdä tietty määrä työtarjouksia. Missä yksityisessä firmassa esim. myyntihenkilöstö saa palkkaa kahvittelemassa asiakasyrityksissä ja tekemällä kasan ns. tarjouksia asiakkaalle? Olisikohan aika siirtyä täälläkin tulospalkkaukseen? Ja ensimmäiseksi kaikki yli kymmenen vuotta Tampereen TE-keskuksessa työssä olleet soveltuvuustesteihin ja hakemaan työpaikkansa uudelleen. Viraston suojatyöpaikat vievät näköjään työmotivaation. Ylimääräiset lomat pois, niin työaikaakin tulee lisää. Jos vaikka ehdittäisiin auttaa työttömiä työnhaussa. Yksityisellä sektorilla palkat ja edut on jo leikattu, joten enää ei näissä TE-keskuksen suojatyöpaikoissa voi vedota heikkoihin palkkoihinkaan.

työkkäriin kyllästynyt 11. päivä joulukuuta 2014

Soitin äsken ja kysyin voisinko saada työharjoitteluni tehtyä esim. työkokeilun avulla, että saisin edes jotain rahaa harjoitteluni ajalta. Voi luoja, että oli tylyn oloinen emäntä puhelimessa ja todella ylimielistä käytöstä sain osakseni! Kuulemma pitäisi vain kysyä suoraan työnantajalta, mutta voivoi kun ei näitä harjoitteluja meinaa edes ilmaiseksi saada järjestymään! Hirveän kannustavaa, kun ollaan vain ylimielisiä tuolla työkkärissä! Hyvä se työkkärin ämmien on työttömille ja opiskelijoille vittuilla!

Työkkäriin kyllästynyt 11. päivä joulukuuta 2014

On se hienoa olla tosiaan opiskelija, joka ei saa työssä olosta mitään tukia, enkä palkkaakaan, sitten kun koitat etuuksia kysyä niin saat vain vittuilua osaksesi! Jumalauta että on paskaa väkeä teillä töissä!

Ei palvele enään asiakkaita. 27. päivä maaliskuuta 2015

Vielä 90-luvulla sain palvelua Työvoimatoimistosta, nyt toimimattomia Työnhaku Suunnitelmia.

Lopetin työnhaun viimeisen työnhakusuunnitelman rauettua. Viisi vuotta työttömänä
ja masentuneena. Ei tulevaisuuden kuvaa. Pieni palkkatuki ei kata elinkustannuksia saati työharjoittelutuki. Ainoa hyvä puoli noilla työllistymistuilla on että asumistuki säilyy.
Suomi on jakautunut niihin 10% jotka saavat hyvää palkkaa ja sitten loput jotka joutuvat elämään köyhyys rajalla.

Marika Rote 14. päivä huhtikuuta 2015

Hieno tämä soittosysteemi. Nauhoite sanoo, että jonotus on maksullista, mutta mitään tietoa en löydä mitä tämä soitto maksaa, onko kalliimpi kkuin perus puhelu… Varmaan on. Ja jonotusaikaa ei tiedä. Hienoa työttömän rahastusta.

Uskomatonta touhua 30. päivä heinäkuuta 2015

päivää aikaisemmin tulee tieto että huomenna pitää olla työvoimatoimistossa tai menetät työttömyyspäivärahan. Eikä edes ensimmäinen kerta. Kiva siinä järjestää lapsille hoitopaikka tuolla varoitusajalla. Todella ala-arvoista ja ikavaa asiakaspalvelua muutenkin

T.P. 18. päivä syyskuuta 2015

Tampereen Työvoimatoimsto rikkoo toiminnallaan ihmisarvoista kohtelua.

Ikonen 12. päivä helmikuuta 2016

Kysyn että ketä tämä laitos oikein palvelee….
Otin yhteyttä että ottaisivat yhteyttä…Eivät ottaneet vaikka oli oikein päivämäärä että ottavat tiettyyn päivämäärään mennessä.

Samoin oli että soittavat noin vuoden päästä ….Päivä oli ja tuli myös meni tuli uusi päivämäärä että ottavat tuolloin ja tuolloin yhteyttä. Saas nähdä kuinka käy….Mutta pormestarin mukaan Treella on asiat kunnossa…

JS 02. päivä kesäkuuta 2016

Tampereella kusetetaan asiakkaita oikein huolella. Ei saatana tämmönen paskafirma olis normaalisti pystyssä viikkoa kauempaa.

Vilppu 18. päivä elokuuta 2016

Ei minulle tarjottu kertaakaan töitä

vihainen 15. päivä heinäkuuta 2017

Tampereen työvoimatoimiston henkilökunta on epäpätevää ei lue ihmisten lähettämiä vastauksia ja tekee älyttömiä ja mielivaltaisesti päätöksiä ja sitten kehtaa sanoo että ei hän voi tehdä asialle mitään on toiset henkilöt ja nyt sinne on 4 vko jono

Omatunto hukassa? 15. päivä heinäkuuta 2017

Tämä pätemättömyys ja mielivaltaiset lausunnot sekä toiminta taitaa olla joka päiväistä kautta maan ja miksi työntekijoille annettu valta tuhota ihmisen elämä? Tullut tunne vuosien varrella, että osa heistä tekee kaikkensa, jotta voiva torpata/estää tukien saamisen. Toki päättäjät ovat vastuussa pykälistä, joilla köyhiä voidaan kyykyttää, mutta ikävä kyllä tietynlaiset virkailijat tuhoavat tulevaisuuden mahdollisuudet..

Kokemuksista Tampereen työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Tampereen toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)