Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Espoon toimipaikka

Espoon TE-toimisto

Työvoimatoimiston (TE-toimisto) toimipaikka Espoossa sijaitsee Upseerinkadulla.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Espoon työvoimatoimisto on avoinna ma–pe kello 9–16. Suljettu viikonloppuisin. Puhelinpalvelut ovat puolestaan käytettävissä arkisin kello 9–16.15 välisenä aikana.

Sähköpostiosoite on kirjaamo.uusimaa@te-toimisto.fi.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Espoon toimipaikka" on saanut pisteet 5,4/10. Se on 49 arvostelun tulos.

Mielipiteet Espoon työvoimatoimistosta

Jari 18. päivä huhtikuuta 2013

En minä mitään korjausvinkkiä antanut, vaan klikkasin ihmeissäni “Tämä työkkäri..” kohtaa, koska ihmettelin mikä ihmeen murrosikäiskielellä laadittu sivu tämä on…
Puuttuu vain “Jos diggaat tätä työkkäriä suosittele meitä facebookissa..” Ei, kun tuossahan nuo on yllä kaikki some-nappulat!
Uskomatonta….
Juuri otettiin kuuukausikorvauksesta 50% pois (300€), koska unohdin yhden päivämäärän. No, kun olen kaksi viikkoa syömättä, niin kyllä opin.
Työttömyys on vakava asia.

Jari 18. päivä huhtikuuta 2013

Ja, TE-toimiston sivulla linkki WOT:in mukaan epäturvalliselle kulutusluottosivustolle…
Onko tarkoitus pistää nuoret totaaliseeen ahdinkoon?
Miten tämä voi ylipäätään olla mahdollista?!

Jari 18. päivä huhtikuuta 2013

Ei saakeli… Luulin että nämä ovat ne EspoonTE-toimiston “uusitut sivut” joita ei netistä mistään löydy, koska vanhoille sivuille ei ole laitettu linkkiä uusiin.
Tämä onkin joku täysin Spede-sivusto, joten kommentoin turhaan.
Sori.

Petri 18. päivä huhtikuuta 2013

Spede-sivusto? Tuo ei ollut kiltisti sanottu. :-)

reaaliaikainen alivaltiosihteeri 14. päivä toukokuuta 2013

no hei kaikki!,kyllä täällä pintasivu kiiltää niinkuin jollakin yksityisellä puolella konsanaan,mutta ei tästä varmaan ketään kauheasti apua liene saanut, yleensäkään työvoimatoimistosta ikinä..?. En ole kuullut että ketään olisi koskaan oikeasti työpaikkaa saanut tätä kautta,ehkä jotain kursseja ovat saaneet eli joskus ihmisiä tönitty sellaiselle kylläkin. Englannissa ymmärtääkseni kaikki työvoimatoimistot muuttuivat itsepalvelupisteiksi, jossa ehkä ainakin tuntuu mukavammalta asioida,kun ei joku kirjoita omia mielipiteitään sinusta joihinkin omiin ohjelmiinsa, joita et sitten koskaan näe(etkä kyllä haluaisikaan varmaan nähdä,noin niin kuin reaalisena asiana).Osoitetut työpaikat ovat tosiaan olleet sellaisia että niihin tuskin on ollut kellään mahdollista päästä, siksi niitä ovat printtailleet ihmisille sitten kotiin. Työnantajilta tämä taho ei ole koskaan kysynyt,esim.miksi työnantaja on esim.käyttäytynyt esim.epäasiallisesti työtenkijää kohtaan esim. edellisessä työpaikassa. Sekun ei vaan heitä kiinnosta asiana. Suomessa tuetaan huonosti käyttäytymistä ja kiusaamista monissakin eri instansseissa ja se näkyy huonona ilmapiirinä yleensä melkein kaikkialla, varsinkin naisvaltaisissa työpaikoissa,mutta onhan kiusaamista tietenkin miesvaltaisissakin työpaikoissa. Tämä instanssi ei käyttyäydy sen paremmin tai empaattisemmin ihmisiä kohtaan kuin muutkaan epäasialliset työympäristöt tai esim.päätöksentekijät. Tulosta ei tavallaan tällä työpaikalla synny kun ei ole kiinnostusta parantaa esim.työoloja,joihin hakijat,ohjattavat työntekijät ovat pakotetut menemään, jotka työnantajat ovat päästäneet tulehtumaan usein melko pahoiksikin. Suomessa (niin kuin muuallakin) on tässäkin paikassa mahdollisuus tuntea ihan oikea TUNNE!; eli olet kuule ihan itsekses vaan!!,eli pärjäileppä sitten vaan!,(että ei me sua auteta, kun on tärkeempääkin kokousta tässä tai muuta menoa..) että kiitos edes siitä asiasta kuuluu tälle paikalle..tunne-elämä ei näivety,kun asioit täällä..!!huraa..

Maija 14. päivä elokuuta 2013

suomen työvoimatoimisto on kuin venäjän mafia jos tosiaan unohdat tai et pääse puhelimilla uusimaan tönhaku päivääsi tai töppäät jonkun asian ja yrität korjata sen ei anneta armoa…ihan järkyttävää miten voivat hallita ihmisten elämää!!!!!!

bin 22. päivä elokuuta 2013

No joo. odotin puhelinlinjalla yli 20 minuuttia. Sen jälkeen ei kukaan vastanut ja puhelu lopetettiin automaattisesti. Haha ilmaista rahaa. Miksi niiden tapa ei parannu vaikka ne saa näin paljon valituksia????

Helena Ruotsalainen 29. päivä elokuuta 2013

kannattaa soitta monena päivänä peräkkäin,saa aina eri tietoa.voi sitten valita mikä olisi oikein!
ensin saa odottaa vaihteeseen pääsyä pitkään,sitte yhdistymistä asiakasneuvontaan ja niillä ei ole vielä keksitty sitä palvelua jossa kerrotaan montako jonossa on.tai sitten halutaan vaa rahastaa ja odottaa että jonottaja luovuttaa.
ja nimikin vaaditaan varmaan sitä varten että saadaan punainen merkintä papereihin!

Hellu

njääh. 05. päivä marraskuuta 2013

En tiedä. Kolme päivää olen yrittänyt soittaa.“Soita myöhemmin uudestaan.” Kiva. Onko jollakulla tietoo voiko sinne Kapteeninkadulle mennä käymään ja milloin? Ei muuten muttakun tuli kurssiilmoitus 11.päivä,muttei kerrottu missä.
Utelee Viikkari

Peter 22. päivä tammikuuta 2014

Onpa erikoinen palvelu. Kun menee sinne www.te/palvelut.fi sivulle niin siellä voi kyllä asioida jne muttei kysyä kysymyksiä?? Nää valtion sivut ovat pääsääntöisesti tehty ilman että mukana olisi “asiakkaita” joille nämä kiemurat eivät ole tuttuja

Anti 05. päivä helmikuuta 2014

Huono palvelu täällä hetkellä Te toimisto espoon

timppa 20. päivä helmikuuta 2014

Miksi pitää olla niin vaikeaa päästä puhelimella virkailijan juuttusille? Ottaisitte vaikka 10 työtöntä sinne töihin vastaamaan puhelimiin!

Ymmärrystä 26. päivä helmikuuta 2014

Työvoimatoimiston virkailijoilla lienee suuria paineita työpaikan pysyvyydessä tai työilmapiirissä. Asioidessani yritän ladata itselleni lehmän kärsivällisyyden ja ymmärtää työtekijää. Joskus joutuu selittämään hyvin monta kertaa, hitaasti, että ylirasittunut työntekijä ymmärtää asian. On rasittavaa tälläkin puolella olla epävarma tulevaisuudestaan virkailijan vittuillessa. Haukun sit kotona miehen ja potkin kissaa.

Krisse 01. päivä maaliskuuta 2014

Virkailijat käskytetty noudattamaan halllituksen työttömiin kohdistuvaa terroria.

Järki käteen 11. päivä toukokuuta 2014

Peterille tiedoksi. Tämä EI ole TE-palvelujen virallinen sivusto, vaan yksityinen, hämäävän nimen ottanut sivusto.
Ja Timpalle: Hesarissa on moneen otteeseen lukenut, että TE-toimiston puhelinongelmien takana on Elisan yksipuoliset mokat. Ainakin tänä keväänä olen päässyt hyvin puhelimalla sinne. Ja sähköpostikin toimii.
Ja Krisselle: Tottakai työhallinto noudattaa valtion työllisyyspolitiikkaa. Siksihän se on olemassa. Kuten koulut opetushallituksen ja armeija puolustushallinnon juttuja jne. jne. Ja käskytetty tottakai, onhan se tuokin työ jonkun tehtävä. “Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt”, olitpa työssä Fazerilla, Cittarissa, Starkissa, YIT:llä, ABB:llä, eduskunnassa tai päiväkodissa. Jos et “laula”, ei ole kauan sitä työtäkään… Mutta ketäs se haittais, tulisi vaan lisää työttömiä tänne kuittailemaan…

Elina 08. päivä kesäkuuta 2014

Turha yrittää keksiä syitä Te-toimistojen huonoihin toimintatapohin. Jonotuttaa ihmisä turhaan puhelimissaaä ym. ihan jonninjoutavia ajanvarauksi, jotka ei johda yhtään mihinkään., sekä äärimmäisen joustamatonta epäinhimillistä kohtelua. Se ei sana on niin hirveän kiva aina ottaa käyttöön, ‘éi kuule käy kun meillä on nämä säännöt, jotka just ja just osaan itse tavata…‘Tosiaan jos pilkku puuttuu tai et saa tiettynä päivänä ketään kiinni, menetät korvauksesi.Päättäjiä ei tämä kansaryhmä tunnu konkreettisesti kiinnostavan. Turha tulla toivomaaan,että ketään enää äänestäisin yhtään mihinkään missään vaaleissa, Ei tarvitse tulla hymyilemään ja lymyilemään puistoissa ja toreilla vaalien aikaan!

Ole se mitä oikeasti olet 09. päivä heinäkuuta 2014

Miksi tällainen hämäyssivusto on perustettu? Eihän tää ole työvoimatoimiston sivu ollenkaan.

Tylsää tällainen hämäys. Epäluotettavuus on huono homma. Ovet menee kiinni. Heippa. Ei kiinnosta.

Ritva 11. päivä marraskuuta 2014

meille tuli kirje jossa ed asukkaan nimellä jatkohakemus.avasin kun en katsonut nimeä.soitin työkkäriin että väärä osoite josta nainen totesi että no ei voi mitään, kun pväraha katkeaa niin kaippa ottaa itse yhteyttä.pyysin että korjaavat osoitteen mutta ei suostunut.sanoisin että lievästi paskamaista palvelua.toivottvasti sai tuosta itselleen ees jonkun sortin mielihyvää

Assi 24.11. 2014 25. päivä marraskuuta 2014

Todella töykeää palvelua naisvirkailijalta, ei päästänyt tummaihoista virkailijaa auttamaan, sanoi,että sinä istut siinä, se ei kuulu sinun toimenkuvaan. Miksi tälläinen nainen on yhteiskunnan palkkaama ja palvelusammatissa. Vaihda punainen tukkasi muuhun väriin jos se auttaisi, tai vaihda ainakin ammattiasi. Toivon tosin, että tuon kaltainen ilkimys ei saa koskaan töitä.

Tyyne 29.8.2016 29. päivä elokuuta 2016

Ei valittamista. Asiallinen palvelu ja jumiin hakemustensa kanssa jääneitä autetaan loppuun asti.

Tieitenkin suomalainen byrokratia ja prosessoidut käsitteet ja nimet, ehän niitä tiedä Erkkikään, vain työkkarin ihmiset ja heidän kai kuuluu olla topakoita.

Kiitos ja huom. parkkipaikkoja autoille ei opikein ole.

Mika 30. päivä joulukuuta 2016

Miksi ulkona ei ole Te-toimiston postilaatikko????!

Kokemuksista Espoon työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Espoon toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)