Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Tikkurilan toimipaikka (Vantaa)

Vantaan TE-toimisto

Vantaan Tikkurilassa sijaitseva työkkäri löytyy Vernissakadulta. Vantaan työvoimatoimisto on avoinna ma–pe kello 9–16. Suljettu viikonloppuisin.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Sähköpostiosoite on kirjaamo.uusimaa@te-toimisto.fi.

Ajankohtaista: alle 25-vuotiaille asiakkaille tarkoitettu päivystysaika kello 9–11 välisenä aikana on päättynyt. Jatkossa asiakkaita palvellaan virkailijan kanssa tehdyn sopimuksen mukaan joko puhelimitse tai ajanvarauksesta.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Tikkurilan toimipaikka (Vantaa)" on saanut pisteet 4,1/10. Se on 72 arvostelun tulos.

Mielipiteet Tikkurilan työvoimatoimistosta

Andrei Djatsenko 07. päivä elokuuta 2013

Löydy työ,vakituisen työpaikat, 24.07.2013 alkaen. Andrei Djatsenko 040582-2638 Minu Puhelin 0458939550

anita korhonen 05. päivä toukokuuta 2014

Mikähän tässä taas mättää kun tämä on niin pirun vaikeeta.
en kyllä nyt ymmärrä tätä.

joo 02. päivä joulukuuta 2014

ei tuolta mitään apua saa :)

J 07. päivä huhtikuuta 2015

hyvin hidasta palvelua.

Tommi Lampila 18. päivä kesäkuuta 2015

Teemaluento: Työnhaun asiakirjat kuntoon 17.6.15 hauska luento, upea luennoitsija
keskittyy kuuntelijoiden kommentteihin ? ja ohjaukseen…………

Tarja 11. päivä syyskuuta 2015

juu ei tunnu homma toimivan ollenkaan ja puhelinpalveluunkin mieletön jono!!!!

Tarja 14. päivä syyskuuta 2015

Heissan! Mihin on Tikkurilan työvoimatoimisto hävittänyt minun paperini!?!?!? Päiväraha piti olla maksussa 15.9., ja rupesin viime perjantaina asiaa varmistamaan liitosta, että kaikki tarvittavat paperit on. Sitten tuleekin minulle tänään TE-toimistolta pyyntö, että pitää toimittaa puuttuvat paperit! Olen toimittanut ne jo elokuussa hyvissä ajoin. Olen soittanut myös pe Tikkurilan TE-toimistoon ja vaatinut selvitystä ja KAS KAS, tänään on TE-toimiston sivuille kirjattu selvityspyyntö, jonka mukaan minun pitää uudelleen toimittaa samat paperit. Rupeaa jo pikkuhiljaa riittävän tämä!!!

ekaakertaaelämässätyötön 28. päivä huhtikuuta 2016

1.) Odotin 2+ tuntia, että puhelimeen vastattiin.
2.) Sain ilmoituksen, että en kykene ottamaan kokopäiväistä työtä vastaan, koska olen täystyöllistetty. Jaaha. Poistin itseni TE-sivustolta työnhakijana, jos olen kerran täystyöllistetty. Kaipa saan sossusta rahaa. Ei jaksa tällaista. Tämähän on kuin jostain hölmöläiskomediasta. Ei voi olla edes totta!
Asiakaspalvelu on jotain sellaista, mitä se on ollut joskus 30-luvulla, kun toimistovirkailija on kunkku. Heh heh. Todella huvittavaa!

TE-toimisto 16. päivä syyskuuta 2016

Vantaan TE-toimisto on muuttanut osoitteeseen: Vernissakatu 1, 01300 Vantaa, 5. kerros.

Hyvä ylläpito voisitteko korjata tämän pikaisesti!

Petri 17. päivä syyskuuta 2016

Juu, uusi osoite on nyt vaihdettu tietoihin. Kiitos ilmoituksesta!

Järkyttynyt 01. päivä lokakuuta 2016

En ole koskaan saanut yhtä töykeää palvelua ja suoranaista haistattelua puhelimitse kuin viimeeksi “asiantuntija” Jaana Honolta! Kyllä valtion virkamiehen tulee omata käytöstavat! Katsotte jatkuvasti asiakkaiden perään, olisiko jo aika kohdistaa katse oman henkilöstönne toimintaan.

Tintus 14. päivä maaliskuuta 2017

Ukkoni kävi ks. TE-toimistossa niin ei edes voi ilmoittautua työttömäksi työnhakijaksi!!Miksi on edes sit olemassa koko laitos??!!

Cesilia vm58 23. päivä tammikuuta 2018

Helsingin Te toimisto järjestää Ilmaiset tapaamiset Työterveyslääkärille , Fysiatrian lääkärille , Psykiatrian , Muistitesti jne ja kaikki saat maksutta ja He auttavat tekemään Työkyvyttömyys eläke hakemuksen
MITÄ SAAT VANTAALLA KYYKYTYTÄ , KIUKKUA ,
en kyllä Ole TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ NÄHNYT ALA-ARVOINEN PALVELU

kokenut 10. päivä tammikuuta 2019

typ:stä saa lähetteen työkykyselvitykseen mecheliininkadulle mutta ei ne oikeen tosissaan niitä papereita siellä tee etenkään vantaalaisten asioita hoitava sos.työntekijä pilaa tahallaan eläkehakemukset.laatikaa itse eläkehakemus ei se mitään rakettitiedettä ole.ja aina valitukset hylkypäätöksistä loppuun asti.

Marina Manninen 01. päivä kesäkuuta 2022

Moi, minä soita mutta ei kuka ei vastaa, ihmetele, mutta se on. Minä on sairas nyt, voi olla on vähä flunssa, kurkku kipu ja myös nuha. Se on 4 päivä sitten. Mitä te vastat tämä asia.

Marja-Liisa Tuhkanen 17. päivä elokuuta 2022

Olen 60-vuotias,valmistuin 17.06.2022 tarjoilijaksi vein heti
Olen pudonnut PAM päivärahoilta heinäkuussa. Oma virkailija Marjamäki teki juhannviikolla puh haastattelun siirsi Vainojalle kuntapalveluun tämä teki haastattelun 14.07.2022 hävitti kaikki tiedot ja paperit OLEN VELVOITETYÖLLISTETTÄVÄ JA SAISINPULIVUOTTA TÖITÄ JA SAMA ANSIOSIDONNAINEN TAKAISIN. mutta

Työnvälitys työntekijät EIVÄT OLE TARJONNEET MINULLE YHTÄKÄÄN TYÖPAIKKAA JA SITEN RIKKOVAT LAKIA JOKA TULI VOIMAAN 58VUOTIAILLE KESÄKUUSSA

HELVETIN HUONO PALVELU EI MITÄÄN PALVELUA

Marja-Liisa Tuhkanen 17. päivä elokuuta 2022

Olen 60-vuotias,valmistuin 17.06.2022 tarjoilijaksi vein heti
Olen pudonnut PAM päivärahoilta heinäkuussa. Oma virkailija Marjamäki teki juhannviikolla puh haastattelun siirsi Vainojalle kuntapalveluun tämä teki haastattelun 14.07.2022 hävitti kaikki tiedot ja paperit OLEN VELVOITETYÖLLISTETTÄVÄ JA SAISINPULIVUOTTA TÖITÄ JA SAMA ANSIOSIDONNAINEN TAKAISIN. mutta

Työnvälitys työntekijät EIVÄT OLE TARJONNEET MINULLE YHTÄKÄÄN TYÖPAIKKAA JA SITEN RIKKOVAT LAKIA JOKA TULI VOIMAAN 58VUOTIAILLE KESÄKUUSSA

HUONO PALVELU EI MITÄÄN PALVELUA
Sarkku..lopen kyllästynyt 27. päivä lokakuuta 2022

Juups.. olen yrittänyt saada yhteyttä Tikkurilan te-toimistoon, ei ole onnistunut…en tiedä yhtään mitä pitäisi tehdä..mitä ne ihmiset ”työntekijät” touhuavat…

Esa 30. päivä toukokuuta 2023

Raskaat kaatuilevat nettisivut ovat kyllä liian sekavat. Vaikea on löytää mitään,mitä etsii. Töihin pääsee paremmin somen ja kavereiden kautta

Kokemuksista Tikkurilan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Tikkurilan toimipaikka (Vantaa) sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)