Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Helsinki, Pasilan toimipaikka: Haapaniemi

Helsingin TE-toimisto

Pasilan toimipiste on avoinna arkisin kello 9–16. TE-toimisto on suljettu viikonloppuisin. Sisäänkäynti tähän TE-toimistoon tapahtuu Veturintorin puolelta.

Sähköpostiosoite on kirjaamo.uusimaa@te-toimisto.fi.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Helsinki, Pasilan toimipaikka: Haapaniemi" on saanut pisteet 3,8/10. Se on 45 arvostelun tulos.

Mielipiteet Pasilan työvoimatoimistosta

Kärsivällinen 07. päivä marraskuuta 2013

Olen tavannut muutaman ystävällisen ihmisen, jotka ovat hoitaneet asiansa hyvin, mutta kyllä kaiken kaikkiaan työvoimapalvelut näyttävät olevan huonossa jamassa. Ihan perusasioissa kuten sopimuksista kiinni pitämisessä on vaikeuksia. Kesällä oli paperini hukattu ja jätetty käsittelemättä (ja sovittu uuden alan työharjoitteluni/työkokeiluni alku oli tämän vuoksi epävarmaa) ja nyt en ole saanut käynnin, sähköpostin/puhelimen kautta yhteyttä vastuuvirkailijaan, vaikka hänen piti ottaa yhteyttä minuun. Olen myös saanut kuunnella muutaman kerran aika pitkään työntekijän huolia organisaatiomuutoksesta sen sijaan, että olisi keskitytty minun asiaani. Puhelimen kautta tosi vaikea saada yhteyttä Haapaniemeen – en ole vielä kertaakaan siinä onnistunut, vaikka työlinjalta on ohjattu soittamaan sinne. Kuuntelen neljä minuuttia musiikkia ja sitten puhelu katkeaa. Olen kuullut, että aikoinaan akateemisten palvelupisteestä sai ihan tosi hyvää neuvontaa ja tukea. Enää sitä ei ole ainakaan minulle siunaantunut.

Simo 21. päivä marraskuuta 2013

Työlinjalla tai mikä se aulan tila on missä mies istuu erillisellä tietokoneella, aina kun ei ole jossain muualla seilaamassa. Antoi aivan vääriä tietoja työhaastattelumatkojen korvaamisesta ja tuntui ettei voisi vähempää kiinnostaa palvella. Ikää noin 40v. Todella väärässä suojatyöpaikassa tämä ihminen. Valitettavaa.

Backström Maria 28. päivä huhtikuuta 2014

sähköpostiosoitteenne ei toimi ja asiani kiireellinen!

PG 46 18. päivä helmikuuta 2015

Pasilan TE- toimistossa selkeästi huono työilmapiiri. Tavallaan ymmärrän, koska heilläkin ollut yt:t ja virkailijoita vähennetty. Ikävä, että se nyt kostautuu asiakkaille, “ei vähempää voisi kiinnostaa” asenteena. Asiakkaat on laitettu itse hoitamaan asiansa tietokoneelle. Kuitenkin jos tarvitsee neuvoa ei atk tukihenkilö ole paikalla, eikä muut kerkeä, viitsi, osaa tai halua auttaa. Helpommalla pääsee, jos heittäytyy itsekin passiiviseksi,eikä hae työkokeiluun tai pätkätöihin, kun asioiden hoitaminen täysin välinpitämättömällä kannalla.

Tuhrautunut 27. päivä maaliskuuta 2017

Olen Helsingin Kalliosta, ja asioinut vain puhelimitse Helsingin työvoimatoimiston kanssa. Työvoimatoimiston “palvelu” on silti yhtä kaikki ollut täysin saamatonta eikä kukaan tunnu siellä päässä ottavan vastuuta mistään, vaikka virheitä tehdään kokoajan, eikä ketään myöskään tunnu kiinnostavan asiakkaan vilpitön auttaminen, oli asia miten kiirreellinen tahansa.
Ensi kokemukset tulivat vuosi sitten, kun osoitteen muutoksesta ilmoittaessa virkailija oli kirjoittanut osoitteeni väärin. Tämän takia työttömyystuki keskeytyi alkuunsa, sen myötä kiireelliset laskut jäivät maksamatta, ja kun asiaa lähdin korjaamaan, työkkärin virkailija oli innokkaampi syyttämään minua virheestä kuin esimerkiksi edes pahoittelemaan asiaa tai siitä syntynyttä vaivaa.
Nyt olen taas ollut muutaman kuukauden työttömänä, mutta hakenut kuitenkin itse aktiivisesti työtä. Työvoimatoimisto tuntuu tehneen parhaansa vain vaikeuttaakseen asiaa. Onnistuin tietämättömyyttäni hankkimaan itselleni karenssin kun postista tippui outo eikä kovin kuvaa-antava työilmoitus, johon olisi pitänyt hakea. Ilmoitus oli kesätyöhön, enkä kokenut olevani sopiva ko. työympäristöön eikä työ olisi edesauttanut pysyvän työn saantia mitenkään. En todellakaan ko. työtä halunnut, enkä ilmoituksen epämääräisyyden takia oikein edes tiennyt mitä tehtävä sisältää. (Myös työkkärin virkailija totesi, että onpas kumma, kun ei työilmoituksesta tosiaan selvinnyt, millainen työ kyseessä.) Oli tammikuun puoliväli, enkä ollut tässä kohtaa edellisen työn jäljiltä vielä ehtinyt työt.tukea edes hakea, enkä ollut aiemmin vastaavaa työpaikkatarjous-ilmoitusta saanut ja tietämättömyyttäni toimin väärin. Jätin kuitenkin kattavan selvityksen ja ehdin onnekseni saada yhden työt.tuen ennen kuin selvityspyynnön käsittelyn ajaksi tuet menivät jäihin. Tämän jälkeen tein työllistymissuunnitelman virkailijan kanssa, kävimme asioitani tunnin läpi puhelimessa ja kerroin tilanteestani tarkkaan. Sain ohjeet Oma asiointi-palveluun ja lähdin hoitamaan minulle määrättyjä tehtäviä. Ensimmäiseksi huomasin kuitenkin, että suunnitelmassa oli työhistoriani ja tilanteeni kirjattu väärin. Tekstissä oli useita kohtia, jotka eivät alkuunsa pitäneet paikkaansa ja ihmettelin, miten ne on onnistuttu kirjoittamaan päin honkia, vaikka juuri olin kovin tarkkaan antanut selvityksen tilanteestani. Eli työkkäri teki virheen eikä ketään kiinnostanut ottaa vastuuta asiasta. Kukaan ei jakele työkkärivirkailijoille karensseja, mutta itse työttömänä sain kyllä tuntea virheeni nahoissani. Myös selvityspyyntöni käsittelyn aikaraja umpeutui, mutta päätöstä ei kuulunut. Tiedustelin asiaa työkkäristä, ja puhelimeen vastannut nihkeä virkailija sanoi vain, että tällä vkolla käsitellään. Nyt siitä on kulunut 3vkoa, ja kaikkiaan olen ollut epätietoisuudessa selvitystä odotellen jo 31.1. lähtien. Eli 2kk ilman mitään tukia!! Selvityspyyntöni yhä kesken, en voi hakea työt.tukea enkä toimeentulotukea koska käsittely kesken. En voi ladata matkakorttia enkä hoitaa enää joitain asioitani siitä syystä, puhumattakaan elinkustannuksista. Roikun tyhjän päällä, epätietoisena siitä kauan tämä tilanne vielä jatkuu. Työttömältä viedään se viimeinenkin tuki eikä ketään kiinnosta, ja työllistymissuunnitelmaa on silti noudatettava, on karenssin uhalla tiettyyn pvämäärään mennessä hoidettava asioita ja ilmoitettava niistä.
Työvoimatoimisto, onko tämä nyt kehittävää toimintaa? Ensiksikin, ohjeistakaa juuri työttömäksi jääneitä kunnolla, lähettäkää vaikka postissa tietopaketti, jotta tietäisivät mitä odottaa ja mitä heiltä vaaditaan! Te rankaisette armotta virheistä, pienistä virheistä, mutta teette niitä enemmän itse eikä vastuuta kanna kukaan. Eikä ketään kai ees kiinnosta. Vaaditte pitäytymistä suunnitelmissa, mutta ette pysy niissä itse. Ohjatkaa sitten suoraan toimeentulotukeen, jos on joku selvitys kesken. Nyt joudun mahdollista toim.tukipäätöstä odottamaan vielä useamman vkon, milläs elät tämän 3kk ilman tukia? Mitä te odotatte minun pystyvän enää tekemään? Kiitos siitä, että pahennatte asiaa entisestään.

Facta, non verba 23. päivä syyskuuta 2017

En ole vuosiin kohdannut yhtä saamattomia ihmisiä kuin työvoimatoimiston henkilökunta

Hassan Pumppa 16. päivä marraskuuta 2017

Hello, I’m Hassan Pumppa, I’m from Somalia. Can I get my money here?
Give me money, I want money. I’m a nice guy.

Kokemuksista Pasilan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Helsinki, Pasilan toimipaikka: Haapaniemi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)