Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Loviisan toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 2046 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Loviisan toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Loviisan TE-toimisto

Työvoimatoimisto Loviisassa sijaitsee Chiewitzinkadulla, aivan kaupungin keskustassa. Puhelinnumero on 029 504 0000. Faksinumeroa ei ole. Loviisan työkkäri on avoinna arkisin kello 9–16. Puhelinpalvelut käytettävissä arkisin kello 8–16.15 välisenä aikana. Sähköpostiosoite on kirjaamo.uusimaa@te-toimisto.fi.

TE-toimisto Loviisassa suljettiin kesäkuussa. Jatkossa palvelua saatavilla Porvoossa ja muissa Uudenmaan alueen TE-toimipaikoissa.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 232 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Loviisan toimipaikka" on saanut pisteet 4,8/10. Se on 5 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Loviisan työvoimatoimistosta

Kokemuksista Loviisan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Loviisan toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. CourageIsContagious (Rovaniemen toimipaikka)
  2. veijo ahava (Tornion toimipaikka)
  3. JP (Lohjan toimipaikka)
  4. Mikael27 (Oulun toimipaikka)
  5. Mikael27 (Oulun toimipaikka)