Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Loviisan toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 3295 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Loviisan toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Loviisan TE-toimisto

Työvoimatoimisto Loviisassa sijaitsee Chiewitzinkadulla, aivan kaupungin keskustassa. Puhelinnumero on 029 504 0000. Faksinumeroa ei ole. Loviisan työkkäri on avoinna arkisin kello 9–16. Puhelinpalvelut käytettävissä arkisin kello 8–16.15 välisenä aikana. Sähköpostiosoite on kirjaamo.uusimaa@te-toimisto.fi.

TE-toimisto Loviisassa suljettiin kesäkuussa. Jatkossa palvelua saatavilla Porvoossa ja muissa Uudenmaan alueen TE-toimipaikoissa.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Loviisan toimipaikka" on saanut pisteet 4,8/10. Se on 5 arvostelun tulos.

Mielipiteet Loviisan työvoimatoimistosta

Kela Raha 20. päivä kesäkuuta 2021

Miksi työttömille ravintolan osaajille EI tyrkytetä, edes työhaastatteluja. Eikö pitäis tehdä kuukaudessa jokunen hakemus? Porvoo-Loviisa akselilla vaikuttaa töitä olevan jos haluaa hakea tai tehdä. Ryhdistäytykää. Peratkaa neännäis luuserit pois kortistoista. Pitääkö niiden vaan maata ja dokata?

Kokemuksista Loviisan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Loviisan toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)