Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Loviisan toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 1103 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Loviisan toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Loviisan TE-toimisto

Työvoimatoimisto Loviisassa sijaitsee Chiewitzinkadulla, aivan kaupungin keskustassa. Puhelinnumero on 029 504 0000. Faksinumeroa ei ole. Loviisan työkkäri on avoinna arkisin kello 9–16. Puhelinpalvelut käytettävissä arkisin kello 8–16.15 välisenä aikana. Sähköpostiosoite on kirjaamo.uusimaa@te-toimisto.fi.

TE-toimisto Loviisassa suljettiin kesäkuussa. Jatkossa palvelua saatavilla Porvoossa ja muissa Uudenmaan alueen TE-toimipaikoissa.

Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 234 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Loviisan toimipaikka" on saanut pisteet 4,8/10. Se on 5 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Loviisan työvoimatoimistosta

Kokemuksista Loviisan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Loviisan toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Epätoivoinen yrittäjä (Nokian toimipaikka)
  2. Cesilia vm58 (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Martin (Kesätyöt Lahdessa)
  4. taipuuko... (Outokummun toimipaikka)
  5. Juha (Keski-Karjalan työvoiman palvelukeskus)