Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Tuusulan toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 1099 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Tuusulan toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Tuusulan TE-toimisto

Tuusulan työvoimatoimisto sijaitsee osoitteessa Autoasemankatu 1. Puhelinnumero on 029 504 0000. Faksinumeroa ei ole. Avoinna arkisin kello 9–16. Puhelinpalvelut käytettävissä arkisin kello 8–16.15 välisenä aikana.

Tämä toimipaikka lakkautettiin vuonna 2013.

Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 234 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Tuusulan toimipaikka" on saanut pisteet 9,0/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Tuusulan työvoimatoimistosta

Kokemuksista Tuusulan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Tuusulan toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Cesilia vm58 (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  2. Martin (Kesätyöt Lahdessa)
  3. taipuuko... (Outokummun toimipaikka)
  4. Juha (Keski-Karjalan työvoiman palvelukeskus)
  5. Juha (Keski-Karjalan työvoiman palvelukeskus)