Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Järvenpään toimipaikka

Järvenpään TE-toimisto

Työvoimatoimisto Järvenpäässä on toiminut loppuvuodesta 2013 lähtien Mannilantiellä, rakennuksen neljännessä kerroksessa. Kiinteistön toisesta kerroksesta löytyy käräjäoikeus. TE-toimisto on avoinna ma–to kello 9–12 ja 13–16. Suljettu perjantaisin sekä viikonloppuisin.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Sähköpostiosoite on kirjaamo.uusimaa@te-toimisto.fi.

Kaikki Keski-Uudenmaan alueen Uudenmaan TE-toimiston palvelut keskittyivät Järvenpäähän vuoden 2014 alusta.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Järvenpään toimipaikka" on saanut pisteet 3,3/10. Se on 45 arvostelun tulos.

Mielipiteet Järvenpään työvoimatoimistosta

jooseppo 18. päivä syyskuuta 2013

ollette aivan perseestä

Ulkopaikkakuntalainen asiakas 27. päivä syyskuuta 2013

Hei,
Kartalla sijaintinne on merkitty Helsingintielle, mutta tekstissä ilmoitatte sijaitsevanne Sibeliuksenkadulla. Järvenpääläiset tietänevät oikean osoitteen, mutta meille ulkopaikkakuntalaisille tämä aiheuttaa päänvaivaa, jos ei tunne kaupunkia. Korjannette sijainnin oikeaksi siinä kohdassa, missä tieto virheellistä.

Petri 28. päivä syyskuuta 2013

Karttakuvan tekniikassa on jotain vikaa, koska koordinaatit viittaavat huolimatta järjestelmään syötetystä oikeasta osoitteesta Helsingintielle. Sibeliuksenkatu sijaitsee siis karttaa katsomalla Helsingintien “vasemmalla” puolen.

Ehkä google sensuuri syynä 04. päivä lokakuuta 2013

Google karttakuva on sensuroitu ainakin street -näkymässä luultavasti siksi että vieressä on poliisilaitos ja oikeuslaitos…tiedä häntä tai jostakin muusta syystä ?
Voisko sama asia olla syynä kartan toimimattomuuteen.

Valtteri 07. päivä lokakuuta 2013

Sibeliuksenkatu on kävelykatu. Työkkäri liikerakennuksessa näiden katujen välissä, muistaakseni käynti molemmilta puolilta. Ulkopaikkakuntalaiset autot parkkiin Helsigintielle.

KR 25. päivä lokakuuta 2013

Toimipaikat ovat kiinni tietojärjestelmähuollon tms. vuoksi, mutta sivulla ei ole asiasta mitään mainintaa. Tuli siis hukkareissu Keravalta.

Maalainen 31. päivä lokakuuta 2013

Soittaako virkailijat tuntemattomista/salaisista numeroista? Niihin on ensinnäkin vähän haasteellista vastata, koska usein ulkomaiset myyntifirmat soittavat näyttämättä numeroa. Toiseksi on ihan mahdoton soittaa takaisin, kun numeroa ei näytetä, jos ei nyt ihan just siihen hetkeen kykene vastaamaan.

Mari 04. päivä marraskuuta 2013

Missä nyt tää työkkäri on .. Kävin kävelykadulla mutta enpä löytänyt…

hermo meni 11. päivä joulukuuta 2013

Sama juttu ku Marilla ^ En löytäny, en sitte j**alauta millään. Ei MITÄÄN merkkiä/kylttiä missään…osoite tiedoissa merkintä “entinen se ja se” … mistä hel… mä voin tietää tuollasia mikä joskus on ollu missäkin?!!!

LAITTAKAA NIITÄ KYLTTEJÄ ja opasteita niin että muutkin kuin ikänsä siellä asuneet löytävät perille!!!

R Englund 12. päivä tammikuuta 2014

Kyllä ihmettelen tätä järvenpään työkkärin toimintaa,tyttäreni valmistui yo keväällä,lähti elokuussa ukiin opiskelemaan,mutta opisto ei vastannut sitä mitä oli odotus,lopetti koulun ja tuli kotiin ja lähti töihin joulukuussa hänet lomautettiin,ilmoittautui toimistoon,joutui kertomaan syyt opiskelun lopettamiseen ym,ym vaikka oli ollut jo monta kuukautta töissä,hän toimitti kaikki paperit mitään päätöstä ei kuulunut soitti kelaan puuttui jotain papereita laittoi työkkäriin viestin mihin ovat hävinneet olivat lähettäneet ne myöhässä,ja ilmoiitivat samalla että käsittely kestää kauan ainakin 6 vkoa ,en voi ymmärtää mikä siinä kestää eikä kukaan kysynyt että millä maksat lasku,syöt,jne ONKO TÄMÄ SE NUORISO TAKUU ETTÄ PÄÄSTÄÄN HEISTÄ EROON KUN KUOLEVAT NÄLKÄÄN

sipuli 17. päivä tammikuuta 2014

makaroonimössö on parast

Piiperi 25. päivä tammikuuta 2014

Eikä pelkästään nuorisotakuu, liki 56 vuotiaan on ihan mahdotonta päästä 10kk valmistavaan koulutukseen, mistä sais näyttötutkinnon suoritettua virallisen ammatin työhön jota on tehnyt vaihtelevasti koko ikänsä. Koulutukseen otettiin vain NUORIA…………………..

R.Englund 12. päivä helmikuuta 2014

Kirjoittelin 12.1.2014 tyttäreni kokemuksista elikä hänet lomautettiin marraskuussa,vastaus tuli nyt helmikuussa elikä todella nopeasti,ja niinkuin arvata saatta päätös oli kielteinen ei oikeutta korvauksiin,no hän on jo taas töissä,mutta syy kielteiseen päätökseen oli se että koulun lopettamisen syy ei vastannut työvoimapoliittista jotakin mitä lie elikä kun opetus oli huonoa eikä edennyt opisto oli muuten uudenkaupungin Novida niin sitä olisi vaan pitänyt jatkaa.
Tämä on kaikille nuorille ,älkää missään nimessä yrittäkö mitään jos menette suoraan koulusta kortistoon saatte korvauksia mutta jos keksitte että lähdette opiskelemaan ja se ei vastaa odotuksia teitä rangaistaan siitä ettekä saa mitään,ottakaa rennosti ja nauttikkaa elämästä että kaikki 70 v saavat olla töissä eikä niille tarvitse maksaa eläkettä kun kuolevat sinne duunin ääreen,työkkärin virkailijan mukaan suomessa on hyvä sosiaaliturva ,kerron kelle, juopoille, ym luusereille te ette kuulu niihin eihän teille anneta mitään mahdollisuuksia selvitä tästä elämästä.ennen kierto oli selvää vanhat eläkkeelle ja nuoret tilalle,muuten älkää ihmetelkö miksi työkkärissä kaikki kestää virkailija ilmoitti että henkilökuntaa liian vähän,

Mannilan kulkija 01. päivä huhtikuuta 2014

Työkkäri muuttaa sinne tänne. Tänään neuvoin erään vieraspaikkakuntalaisen rouvan väärään osoitteeseen.

pelle 12. päivä kesäkuuta 2014

ei ole ihme jos ei löydä töitä kun ei työkkäriä
joista ei apua.

janne 06. päivä elokuuta 2014

Tässä viimeiset kaksi kuukautta vääntänyt Kelan ja työvoimatoimiston kanssa työttömyystuesta. Kesäkuun alusta lähtien haettua tukea ei ole kuulunut eikä tällä hetkellä näytä tulevankaan. Kelasta ilmoitettiin että työkkäri oli tehnyt päätöksen ennen kuin todistusten viimeinen palautus päivä oli. Itse siis palautin viikkoa ennen kun paperit piti olla toimistolla. Nyt kun pari viikkoa yrittänyt saada työvoimatoimistosta ihmistä kiinni niin ainut mitä on jäänyt käteen on soittopyyntö. Pitäisi varmaan lähteä kiertämään järvenpäätä että löydän toimiston koska tähän mennessä ei ole lykästänyt. Tiukkaa tekee ja kokoajan tiukemmaksi menee. Kiitos työvoimatoimisto.

Seppo 15. päivä elokuuta 2014

Kummallista työnvälitystä. En löytänyt minkäänlaista luetteloa tarjolla olevasta työvoimasta. Kiinnostaisi tietää millaisia henkilöitä ja millä kokemuksella/koulutuksella on tarjolla.
Eikö työn ja henkilön yhteen saattamisen perusta ole tieto tarjonnasta.

exaktiivinen 16. päivä syyskuuta 2014

R.Englund on oikessa varoittaessaan yritteliäisyydestä. Älkää ihmeessä hakeutuko mihinkään opiskeluun tai työhön, ellette ole satavarma, että haluatte olla siellä loppuun asti.
Itse erehdyin olemaan aktiivinen ja hakeuduin työpaikkaan, joka osoittautui rankan työpaikkakiusaamisen ja törkeän työturvallisuuden laiminlyönnin pesäksi. Aikani sitä siedettyä katsoin parhaaksi irtisanoa itseni ennen kuin menettäisin sekä fyysisen että henkisen terveyteni.
Eipä kelvannut työkkärille syyksi. Ei muuta kuin pitkä karenssi rangaistukseksi ja passitus uudelleenkoulutuskurssille opettelemaan aktiivisuutta työnhaussa. Mitä ironiaa ja mitä helvetin puupäitä nämä virkailijat oikein ovat? Jos on joutunut kuseen juuri sen takia, että on ollut aktiivinen työnhaussa, niin ei kai sitä enää toista kertaa samaan erehdy vaikka kuinka kurssitettaisiin.

välillä työtön 17. päivä marraskuuta 2014

Onko todella mahdollista että työkkärissä ei tarvitse kunnioittaa yksityissuojaa. Ilmoittautumistila keskellä kaikkea kansaa. Inhottaa väkisin kuunnella kun ihmisiä nöyryytetään.

töitä 17. päivä marraskuuta 2014

Ihan turha paikka. Joutais lopettaa. Virkailija kyselee itsestään selvyyksiä- oletko hakenut ? tai muista hakea. Hirveä valta langettaa karensseja. Millä muulla elämän alueella unohduksesta voi joutua kuukausien ahdinkoon. Ei sitten millään. Sen ymmärtää vain silloin kun kysymyksessä on jatkuvat unohdukset. Nuorisotakuu taitaa olla jokin vitsi.

Kaapro Nappa 10. päivä maaliskuuta 2015

Mielekästä duunia ei koskaan löydy työkkärin kautta.Rupisia kuppahomppia pelkästään.

Moi 26. päivä kesäkuuta 2015

Paskaa palvelua ! Ylimielisiä mummon lorttoja paikka täynnä

rap 26. päivä lokakuuta 2015

Täysin turha byroo,jolla Keravan fatta voi kiusata asiakkaitaan.

Matti Meikäläinen 07. päivä huhtikuuta 2017

Jos tuntemattomalle pitäisi kuvailla minkälainen on kaupungin paskin perseenreikä niin tässä on erittäin hyvä esimerkki sellaisesta toimiston muodossa!!!

Kokemuksista Järvenpään työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Järvenpään toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)