Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Porvoon toimipaikka

Porvoon TE-toimisto

Porvoon työvoimatoimisto sijaitsee nykyisin kaupungin keskustassa — aikaisemmin se löytyi Kuninkaanportista. Porvoon TE-toimisto on avoinna ma–to kello 9–12 ja 13–16. Perjantaisin sekä viikonloppuisin suljettu.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510

Sähköpostiosoite on kirjaamo.uusimaa@te-toimisto.fi.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Porvoon toimipaikka" on saanut pisteet 3,0/10. Se on 32 arvostelun tulos.

Mielipiteet Porvoon työvoimatoimistosta

Timo 06. päivä huhtikuuta 2013

Porvoon työkkärissä On vuoronnumero automaatti epäkunnossa mutta ilmoittautumistiskillä vaaditaan vuoronnumero.
Täytyypä yrittää käydä uudestaan

Petri 06. päivä huhtikuuta 2013

Kummallista jos tiskillä ollaan niin joustamattomia, että vaativat vuoronumeron tuossa tilanteessa.

Kettuuntunu naine 01. päivä lokakuuta 2013

Soitin toimistoon jo yhtenä maanantaina koska olin jäännyt työttömäksi edellisenä perjantaina. Jatkoin tuolloin soittamista torstaihin asit, minkä aikana puhelin oli kokoajan varattu ja tämän takia jätin varmaankin 6-8 soittopyyntöä. (Soittopyynnöt eivät päässeet ikinä perille.)

Loppujen lopuksi pääsin perille soittojeni kanssa perjantaina. (Tämähän tarkoittaa sitä että minulta vietiin työttömyyskorvauksia nämä 4 päivää.)

Paras oli kumminkin se etteä vastaaja kertoi minulle ETEI puhelimetse enään voi ilmoittautua työttömäksi; eli tarkoittaen taas sitä että työvoimatoimistoon oli pakko mennä.

Tässä vaiheessa en enään miettinnyt vaan pamahdin työvoimatoimistoon koska en halunnut enään hukata “työttömyysrahapäiviä”. Huomasin kuitenkin tehneeni ISON virheen kun sain kuulla “infotädiltä” että: ilman aikavarausta ei pääse hoitamaan asioit.

MEINASIN SIINÄ VAIHEESSA KILJASTA että VOIHAN P#.

Tällä hetkellä voi vaan todeta että minkä SA“NAN takia kaikki on tehty taas niin VAIKEAKSI!!!!??

Köyhä ja kipee 03. päivä joulukuuta 2013

Porvoon toimipisteessä ei koko päivänä olla vastattu puhelimiin. Puhelut kääntyvät aina vaan vaihteeseen. Kukaan ei ole vastannut soittopyyntöihin.
Mitä siellä tapahtuu????

heli 07. päivä helmikuuta 2014

Tuttua kohtelua. Puhelimella ei pääse läpi ollenkaan. Joskus siellä jopa vastataan ja katkaistaan puhelu samantien.

iltaisa 06. päivä toukokuuta 2014

Edelleen toimii tää työvoimatoimisto ilman ylpeyttä palvelustaan. Soiteltu on, useampana päivänä. Onneksi tuli vastauksia täältä, mielipidefoorumilta – ei siis pysty puhelimessa enää työttömäksi ilmoittautua. Katsompas onnistuuko se sitten nykyään netissä. Aijai mitä viestiä Porvoon kaupunki / valtakunnallinen työvoimapalvelu haluaa antaa… Eikö edes ammattiliitot ärähdä palvelun puutteesta????

Malen Odeta. 11. päivä elokuuta 2014

Olin haastatelun Työvoimatoimiston,ja kysyi työkyvyttömyyseläke,eli lääkärin tarkastus,ja suunitelma että olen sairas ja pitkäaikaa työtön-vielä odotaan vuokrasuntoni documentti saapumiseen-että en osaa maksaa kalliitta lääkärinpalveluja-muttamma kuukautta sitten-Sain vain jotain sama henkilö niinkun huoltomies hahnan -keitiössä-aluslevyn vaihto-Otta huomio lain mukaan tälläistä tilanne.Jos oli tehty jotain vuokrasopimus erilainen kun alkuperainen valehtellut ja monelaista tuhrauttuva asioita.En minä ja kaikki sama kun minä,ei hyväksyy olla nöyrytetty .

Make 03. päivä marraskuuta 2014

Yritin soittaa Porvoon työkkäriin ja 40 minuuttia jonotettuani joku vihdoin vastasi mutta laittoi puhelimen pöydälle niin että minulle kuului kaikki työkkärin ja jonkun paikanpäällä olleen asiakkaan keskustelut, kuuntelin sitä ainakin vartin jonka jälkeen suljin puhelun kun ei se johtanut mihinkään.

PERSAKINEN AINA 02. päivä helmikuuta 2015

Porvoon työkäri ei pääsee ikinä soittamalla joilläki virkailijalle ja kun jätät soitopyynnöön ei taatusti soita takaisin,v…….koko työkäri

työtön paska 08. päivä huhtikuuta 2015

Olen juuri muuttanut porvooseen ja otin yhteyttä työkkäriin. Noh ei siinä mitåän,laitoin verkosta yhteydenotto pyyntöä. VANTAAN työkkäristä ottivat yhteyttä ja työntekijä pyysi menemään porvoon työkkäriin. Marssin sinne ja elämäänsä kyllästynyt suomursu palveli tiskillä. Kysyin vapaata työntekijää “hoida verkossa”. Niin teinkin. “Lisään sinut muistilistalle”. Kysyin kauanko menee aikaa sillä listalla “viikko tai 2”. Jumalauta en saa edes rahaa sossusta kun en ole työtön työnhakija. Vittuun joku hyvinvointi valtio!!

juha vironen 15. päivä syyskuuta 2015

moro ja mä lueskelin näitä kertomuksia tääl , mut nythän meidän jokaisen kannattaa muistella ketä tulikaan äänestettyä …. sekin sitten vielä että kuinka paljon noita pakolaisia kannattaa ottaa suomeen , heidäthän tuodaan nimikkeellä työhön mutta ne vievätkin teidän sosiaaliapunne hienoa vai mitä ….. juha

Kokemuksista Porvoon työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Porvoon toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)