Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Keravan toimipaikka" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 3379 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Keravan toimipaikka (muuttanut/lopettanut)

Keravan TE-toimisto

Keravan toimipisteessä palvelu päättyi 18.12.2013 kello 16. TE-palveluita on sen jälkeen 23.12.2013 lähtien tarjottu Järvenpään toimipaikassa, osoitteessa Mannilantie 28 A, Järvenpää. Järvenpään toimipaikka on avoinna ma–pe kello 9–16.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Keravan toimipaikka" on saanut pisteet 5,0/10. Se on 8 arvostelun tulos.

Mielipiteet Keravan työvoimatoimistosta

seppo taalasmaa 25. päivä syyskuuta 2013

paranormaalia toimintaa huh huh…..

Timo Laigren 07. päivä tammikuuta 2014

on se kummallista kun teidän vastaanottohenkilökunta ei sitten tiedä yhtään mitään. mitä semmosella henkilöllä edes sielä tekee, kun sinne soittaa ja kysyy heiltä vaikka koska on seuraava aika ja kenelle se on jos on sattunu unohtuu ja lappu on kadoksissa, niin ei tiedetä sitäkään…..en tajua mitä hittoa tommosella henkilökunnalla tehdään ja maksetaan turhia palkkoja kun ei heiltä saa minkään näkösiä tietoja yhtään mistään ja jonotukseen menee turhaa rahaa kun joutuu tunnin odottaa että joku vastaa puhelimeen.

Pasi Ilonen 03. päivä helmikuuta 2014

Keravan työvoimatoimiston työntekijät ovat koulutettu maailman parhaissa kouluissa ja he osaavat käyttää micro-pc tekniikkaa paremmin kuin “data-jätkät”! Timo Laigren taitaa olla vain kateellinen?

mällinen seija (etuuskäsittelijä) 15. päivä toukokuuta 2014

vittu mitä paskaa. oon dokannu enemmä ku te syöny perunoita. ja sitäpaitsi ei kiinnosta

Kokemuksista Keravan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Keravan toimipaikka sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)