Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Myyrmäen toimipaikka (Vantaa)" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 3295 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Myyrmäen toimipaikka (Vantaa) (muuttanut/lopettanut)

Myyrmäen TE-toimisto

Työvoimatoimisto Myyrmäessä on tarkoitettu vain nuorisolle. Tämäkin toimipaikka siirtyy Tikkurilaan huhtikuussa 2013. Puhelinnumero on 029 504 0000 ja faksinumero 010 607 1801. Avoinna arkisin klo 9–16. Puhelinpalvelut käytettävissä arkisin 8–16.15 välisenä aikana.

Tämä toimipaikka lakkautettiin vuonna 2013.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Myyrmäen toimipaikka (Vantaa)" on saanut pisteet 2,7/10. Se on 7 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Myyrmäen työvoimatoimistosta

Kokemuksista Myyrmäen työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Myyrmäen toimipaikka (Vantaa) sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)