Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Myyrmäen toimipaikka (Vantaa)" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 1103 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Myyrmäen toimipaikka (Vantaa) (muuttanut/lopettanut)

Myyrmäen TE-toimisto

Työvoimatoimisto Myyrmäessä on tarkoitettu vain nuorisolle. Tämäkin toimipaikka siirtyy Tikkurilaan huhtikuussa 2013. Puhelinnumero on 029 504 0000 ja faksinumero 010 607 1801. Avoinna arkisin klo 9–16. Puhelinpalvelut käytettävissä arkisin 8–16.15 välisenä aikana.

Tämä toimipaikka lakkautettiin vuonna 2013.

Työvoimatoimisto.net ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työkkärin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 234 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Myyrmäen toimipaikka (Vantaa)" on saanut pisteet 2,7/10. Se on 7 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi Myyrmäen työvoimatoimistosta

Kokemuksista Myyrmäen työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Myyrmäen toimipaikka (Vantaa) sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Epätoivoinen yrittäjä (Nokian toimipaikka)
  2. Cesilia vm58 (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Martin (Kesätyöt Lahdessa)
  4. taipuuko... (Outokummun toimipaikka)
  5. Juha (Keski-Karjalan työvoiman palvelukeskus)