Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Hei, ihminen! Tämä työkkäri "Helsinki, keskustan toimipaikka: Kluuvi" ei taida olla enää toiminnassa. Työvoimatoimisto.netin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 3179 päivää sitten eikä silloin Mollin sivuilla enää löytynyt toimiston tietoja.

Helsinki, keskustan toimipaikka: Kluuvi (muuttanut/lopettanut)

Helsingin TE-toimisto

Toimipaikka suljettiin ja yhdistettiin Antinkadun TE-toimiston kanssa.

Helsingin keskustassa, Kluuvissa, toimiva toimipaikka sijaitsee Mikonkadulla kiinteistön 3. kerroksessa. Puhelinnumero on 029 504 0000 (vaihde) ja faksinumero 09 698 0851. Kluuvin työvoimatoimisto on avoinna arkisin kello 9–16. Viikonloppuisin suljettu. Puhelinpalvelut ovat käytettävissä arkisin kello 8–16.15 välisenä aikana. Sähköpostiosoite on kirjaamo.uusimaa@te-toimisto.fi.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Helsinki, keskustan toimipaikka: Kluuvi" on saanut pisteet 5,4/10. Se on 18 arvostelun tulos.

Mielipiteet Kluuvin työvoimatoimistosta

Ritva 17. päivä heinäkuuta 2015

Mikonkadun toimisto suljettu yhtä aikaa Uudenmaankadun toimiston kanssa. Nykyisin molemmat sijaitsevat osoitteessa Antinkatu 1. keskustan ainoa toimisto sijaitsee siis Antinkadulla!

Kokemuksista Kluuvin työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Helsinki, keskustan toimipaikka: Kluuvi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)