Työvoimatoimisto: TE-toimistot ja avoimet työpaikat


Olet täällä: Työvoimatoimistot (TE-toimistot)

Karjaan toimipaikka (Tammisaari)

Karjaan TE-toimisto

Karjaan työvoimatoimisto, tunnetaan myös Raaseporin työkkärinä, muutti joulukuussa 2013 Tammisaareen. Työkkäri on avoinna maanantaisin sekä torstaisin kello 9–11 ja 13–16. Suljettu viikonloppuisin.

Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15):

  • Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500
  • Työnhakijat ruotsiksi: 029 502 5510
Sähköpostiosoite on kirjaamo.uusimaa@te-toimisto.fi.

Tämä työkkäriesittely mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 228 työvoimatoimiston yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Karjaan toimipaikka (Tammisaari)" on saanut pisteet 3,2/10. Se on 17 arvostelun tulos.

Mielipiteet Karjaan työvoimatoimistosta

Kari Selkälä, Kisakeskus 12. päivä helmikuuta 2014

TE- toimisto, työvoimatoimisto, jne. oli nimi milloin mikä tahansa, voisi olettaa, että yhteystiedot löytyvät helposti ja ne myös toimivat. Näin ei kuitenkaan tunnu olevan, kun viesti palautuu, vaikka osoite on oikein

s.k 25. päivä maaliskuuta 2014

Olisi hyvä kun suomenkieli toimisi hiukan paremmin, niin ei tulisi turhia väärinkäsityksiä…

KH 04. päivä huhtikuuta 2014

Miksi tällä sivustolla ei ole työnhakijoiden paikkakuntakohtaisia työnhakuilmoituksia vaikka nimimerkillä jätettyinä niin, että työnantajatkin voisivat käydä etsimässä suoraan työntekijöitä. Eikö tärkeintä ole saada kontakti työnantajan ja työntekijän välille? Vai onko sittenkin tärkeintä saada vihaisia asiakkaita työkkäreille?

X X 02. päivä kesäkuuta 2015

Ei ole ollut apua työllistymisessä, enkä ole tullut valituksi yhdellekään niistä monista kursseista, joille olen hakenut? Ihmetyttää, kun kursseille tulisi valita pitkäaikaistyöttömiä ja määrärahojakin on käsittääkseni jäänyt käyttämättä.
Aukioloajat ovat surkeat, pitäisi olla auki klo 9-16 eikä mitään “siestaa” välillä kun Karjaalta on matkaa toimipaikkaan liian pitkästi.

Kokemuksista Karjaan työvoimatoimistosta voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Karjaan toimipaikka (Tammisaari) sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jani Haverinen (Kuhmon toimipaikka)
  2. Esa (Tikkurilan toimipaikka (Vantaa))
  3. Amara Targen (Turun toimipiste)
  4. kierrätyksessä oleva (Outokummun toimipaikka)
  5. - (Kaustisen toimipaikka)